Δίκιο έχεις!
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω άδικο. Το ξέρεις καλά..
Η απάντησή σου μου θυμίζει το ανέκδοτο «Ναι αλλά κι εσείς καταπιέζετε τους μαύρους»
Απλά είμαι αποστασιοποιημένος από κόμματα (πλέον) και όσους πρεσβεύουν την απόλυτη αλήθεια , αυτό μου επιτρέπει να ασκώ κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις.
Όταν γουστάρεις κάποιον , σαν φίλο ή σαν γκόμενα ή δεν ξέρω τι .. Το.. «Σε ποιο κόμμα ανήκεις?» αποκλείεται να είναι η πρώτη ερώτηση που θα του απευθύνεις , εκτός κι αν είσαι βλαμμένος.
Σ αυτό τον τόπο ζούμε , παιδιά έχουμε , αν κάτι γίνει καλό για σένα θα είναι και για μένα και για όλους.
Αν πάλι μας πάρει ο γερο-διάβολος .. Μαζί θα μας πάρει.
Ουφ!!! Κουράστηκα πια με ολα αυτά...
Πάω να απλώσω λίγο λάστιχο στην άσφαλτο...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αν ισχύει η απόφαση για δημοψήφισμα, μιλάμε πως θα είναι η πιο ανεύθυνη απόφαση που έχει λάβει ελληνική κυβέρνηση στη νεότερη ελληνική ιστορία.
Σαν να λέμε «εγώ τα έκανα σκατά και ελάτε να καθαρίσετε εσείς».
Όχι μάστορα, δεν κατάλαβες, δεν θα ρίξεις την ευθύνη σε μας. Εσύ είσαι πρωθυπουργός. Γι αυτό εκλέχθηκες, γιατί είπες στον λαό πως ξέρεις τι πρέπει να κάνει ένας ηγέτης και ότι είσαι ικανός να αναλάβεις την ευθύνη και ο λαός σε εμπιστεύθηκε.
Ανέλαβε λοιπόν την ευθύνη που σου αναλογεί και ή γίνε ήρωας ή γίνε δήμιος του κόσμου.
Και αν δεν μπορείς μόνος σου ζήτα βοήθεια και από τους άλλους άχρηστους εκεί στη βουλή που θέλουν την ίδια θέση με σένα και μοιραστείτε μαζί την ευθύνη.
Όχι να μου κάνεις μόνο τα ταξιδάκια στις Βρυξέλλες και όταν σφίγγουν οι κώλοι να μου λες να βγω εγώ μπροστά, δειλέ...
Στο κάτω κάτω, αν είναι να αποφασίσω εγώ, εσένα τι σκατά σε χρειάζομαι;
Ρε ουστ από δω χάμου...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Μεγάλο επίτευγμα της οικονομικής εξωτερικής μας πολιτικής!
Ξαναγυρνάμε εκεί που σταμάτησε ο Γιωργάκης....![]()
δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές και δύσκολες μέρες, σαν έλληνες και σαν ευρωπαίοι.
και σιγά που θα μείνει η πρόταση των δανειστών σε ισχύ...... το δημοψήφισμα θα καταλήξει σε ευρώ ή δραχμή....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σκέφτομαι αύριο τους υπαλλήλους στα μάρκετ. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πάρε τις ευθύνες στα χέρια σου ρε πστ μου! Τι τα φοράς τα γ@μημενα τα παντελόνια!
Αν δεν είχε δουλειά τις προηγούμενες τρείς εβδομάδες, τώρα θα νεκρωσει το σύμπαν![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.