Σελίδα 41 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Απο steam tuners λέτε παιδιά;
    Ναι, άμεσοι και ευγενικοτατοι.
    Ορίστε και φωτό.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMAG0140.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	50,3 KB 
ID:	337724

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Μικραίνει κατά πολύ τον Lite +
    Ομορφαίνει (υποκειμενικό)
    Το βασικό είναι ότι βγάζωντας το drip tip, βλέπεις κατ ' ευθείαν βαμβάκι-αντίσταση για οποιοδήποτε έλεγχο και διορθώσεις. Έτσι όπως είναι, κάνει και για dripping.
    Ok ευχαριστώ.
    Θα τους επισκεφτώ..
    PFC

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Ok ευχαριστώ.
    Θα τους επισκεφτώ..
    Μειώνεται και η χωριτικότητα φυσικά, στα 2,5 από 4,5

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί όντως
    Φίου φίου φι φι φίου

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Κάνει και σε εσάς misfire το istick;
    όπως είπα και παραπάνω, & τα 2 που είχα-έχω, μου κάνουν διάφορα με το κουμπί.

φερ' ειπείν πατάς και δεν ακούει.
    το πατάς τεχνηέντως υπό άλλη γωνία (προσπτώσεως του δαχτύλου) και ακούει.
    το πρωί ακούει σε δυνατό πάτημα, το βράδυ θέλει απαλά....
    μήτε γκόμενα να ήτανε.
    Το άνοιξα μία να δώ μήπως μπορώ να το καθαρίσω από μέσα (το κουμπί), αλλά το ξανάκλεισα γρήγορα.
    Πολύπλοκο μου φάνηκε.
    Αλλά αυτό έχουμε, με αυτό θα προχωρήσουμε προς το παρόν.
    PFC

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    λοιπόν, σήμερα πήρα ευγενική χορηγία για δοκιμή το aspire nautilus που αποτελεί και την 1η μου επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογία μιας και η προηγούμενη είναι με το eGo-T.

Στις δοκιμές ξεκίνησα από 8W και κατέληξα στα 12.2W. Φυσικά τεράστια διαφορά από την προηγούμενη εμπειρία μου. Δυστυχώς στην προσπάθεια να το δοκιμάσω όσο πιο γρήγορα, κατέληξα στην τοπική αγορά για υγρό αναζητώντας κάποιο καπνικό υποκατάστατο του Marlboro light. Γράφει επάνω eCIG και μόνο προς Marlboro δεν φέρνει. Επί πλέον στο τέλος αφήνει μια γλυκιά επίγευση που εμένα δεν μαρέσει, αλλά πιστεύω είναι χαρακτηριστικό όλων των υγρών. Τουλάχιστον αυτό λέει η προηγούμενη εμπειρία μου με το eGo-T όπου αυτή υπήρχε σε ότι υγρό κι αν διάλεγα.

Θα μπορούσε κάποιος-οι να μου υποδείξει πηγή προμήθειας αξιόπιστων υγρών; Προτιμητέο θα ήταν κάποιο που να έχει κάποιο ελαφρύ άρωμα που όμως δεν θα παραπέμπει σε φρούτα, καρύδες κλπ γιατί παρατηρώ τον teo και σα νάχει αρχίσει να κουνιέται λίγο τώρα τελευταία (ίσως όμως να προέρχεται απ την υπερβολική ποσότητα που εισέπνευσε μετά το ατύχημα με τη διαρροή), κάτι σαν τον Δανέζικο καπνό η αρωματικό καπνό πίπας.

P.S. επί πλέον το παιδί όπου κινείται αναδύεται ένα ηδυπαθές άρωμα και ακολουθούν κάτι τύποι περίεργοι, δεν ξέρω τι τρέχει....
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος

Θα μπορούσε κάποιος-οι να μου υποδείξει πηγή προμήθειας αξιόπιστων υγρών; Προτιμητέο θα ήταν κάποιο που να έχει κάποιο ελαφρύ άρωμα που όμως δεν θα παραπέμπει σε φρούτα, καρύδες κλπ γιατί παρατηρώ τον teo και σα νάχει αρχίσει να κουνιέται λίγο τώρα τελευταία (ίσως όμως να προέρχεται απ την υπερβολική ποσότητα που εισέπνευσε μετά το ατύχημα με τη διαρροή), κάτι σαν τον Δανέζικο καπνό η αρωματικό καπνό πίπας.

P.S. επί πλέον το παιδί όπου κινείται αναδύεται ένα ηδυπαθές άρωμα και ακολουθούν κάτι τύποι περίεργοι, δεν ξέρω τι τρέχει....
    Πολλές σελίδες πίσω οταν το ξεκίνησα και εγω,μου είχε φράψει ο abel ο εξωγήινος." Η φάση είναι trial and error" και είχε δίκιο.Κάθετα,απόλυτο δίκιο.Αμα δεν δοκιμάσεις δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει γευση.Υπνεθυμίζω.Μην ψάχνεις να βρεις τσιγαρίσια γευση.Δεν υπάρχει,αλλά και καλύτερα που δεν υπάρχει.Ένας κόσμος γευσεων ανοίγεται μπροστά σου και πίστεψε με η γευση τασάκι ΔΕΝ είναι αυτή που θες.

Tip. Δοκίμασε της after8 το smoke,απο atmos lab, το αγρίνιο, (θυμίζει χορτάρι) T-juice primo verde(χαλασμένη αντιβίωση με εσάνς ψόφιου κουναβιού που έπεσε σε υπόνομο),αλλά και πάλι,δύσκολα θ ακαθήσεις σε ένα.

Αν σου αρέσει η κανέλα και το μπισκότο,ο καλύτερος συνδιασμός είναι απο atmos lab το cinnamon cookie.Θα πάθεις ΙΚΤΕΡΟ.Γαμεί.
    Φίου φίου φι φι φίου

Πολλές σελίδες πίσω οταν το ξεκίνησα και εγω,μου είχε φράψει ο abel ο εξωγήινος." Η φάση είναι trial and error" και είχε δίκιο.Κάθετα,απόλυτο δίκιο.Αμα δεν δοκιμάσεις δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει γευση.Υπνεθυμίζω.Μην ψάχνεις να βρεις τσιγαρίσια γευση.Δεν υπάρχει,αλλά και καλύτερα που δεν υπάρχει.Ένας κόσμος γευσεων ανοίγεται μπροστά σου και πίστεψε με η γευση τασάκι ΔΕΝ είναι αυτή που θες.

Tip. Δοκίμασε της after8 το smoke,απο atmos lab, το αγρίνιο, (θυμίζει χορτάρι) T-juice primo verde(χαλασμένη αντιβίωση με εσάνς ψόφιου κουναβιού που έπεσε σε υπόνομο),αλλά και πάλι,δύσκολα θ ακαθήσεις σε ένα.

Αν σου αρέσει η κανέλα και το μπισκότο,ο καλύτερος συνδιασμός είναι απο atmos lab το cinnamon cookie.Θα πάθεις ΙΚΤΕΡΟ.Γαμεί.
    Aυτό το γλυκερό δεν μπορώ ρε γμτ! Ποιο είναι το υγρό που δεν τόχει, να το χτυπήσω άμεσα!
    Α, και από που!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    To bebeca της atmoς τι λέει? Έχω ακούσει τόσα από τόσους που λέω να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς στο τοπικό κατάστημα δεν βρίσκω τίποτα και όσα έχει αν δεν τα δοκιμάσω στον δικό μου ατμοποιητή δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Σε γενικές γραμμές προτιμώ τα καπνικά, όχι επειδή μοιάζουν με τσιγάρο, δε μοιάζουν, απλά επειδή έχουν πιο διακριτικά αρώματα.

Από τσιγαρογεύσεις λένε ότι το τζινα είναι καλό (atmos lab?) και το μόνο που μοιάζει λίγο (φέρνει κάπως στο άρωμα) στον καπνό virginia.

Toli η περιγραφές σου τα σπάνε. Αυτά που είπες είναι όλα καπνικά?
    Sent from me using a computer.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αγοράστε τωρα γιατι αύριο θα αποσταζουμε τις καλτσες μας....
    .
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Aυτό το γλυκερό δεν μπορώ ρε γμτ! Ποιο είναι το υγρό που δεν τόχει, να το χτυπήσω άμεσα!
    Α, και από που!
    Πήρα αυτό locally γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές. Στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μετά έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα που δεν σε κουράζει. Μάλλον προς το αδιάφορο φέρνει χωρίς καμία έντονη γεύση-αρωμα. 100% vg μέτριο χτύπημα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αγοράστε τωρα γιατι αύριο θα αποσταζουμε τις καλτσες μας....
    .
    Το έφτιαξες μωρέ? Αν δε τα καταφέρνεις με το βαμβάκι που έχεις, βάλε άλλο. Αλλα αυτό που έχεις είναι πολύ καλό να ξέρεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Πήρα αυτό locally γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές. Στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μετά έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα που δεν σε κουράζει. Μάλλον προς το αδιάφορο φέρνει χωρίς καμία έντονη γεύση-αρωμα. 100% vg μέτριο χτύπημα.
    αυτό λουλούδια λέει...
    α, καλά!
    εγώ λουλούδια, ο άλλος καρύδες, μας βλέπω ανάρτηση κάθε μέρα στο fb απ τους πιτσιρικάδες, που θα εμφανιστούμε απόψε....

:rotflmao:
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το έφτιαξες μωρέ? Αν δε τα καταφέρνεις με το βαμβάκι που έχεις, βάλε άλλο. Αλλα αυτό που έχεις είναι πολύ καλό να ξέρεις.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1435358306196-731868134.jpg 
Προβολές:	59 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	337778

Του έβαλα τα 2/3 του πάχους απο το βαμβακι και βαράει σωστά.
    Εντάξει. ......καμία σχέση οι έτοιμες αντιστάσεις με το επισκευασιμο. ....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

μαρέσει. 1 είναι σίγουρα αυτό στην παραγγελία.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23