Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί όντως![]()
Φίου φίου φι φι φίου
όπως είπα και παραπάνω, & τα 2 που είχα-έχω, μου κάνουν διάφορα με το κουμπί.
φερ' ειπείν πατάς και δεν ακούει.
το πατάς τεχνηέντως υπό άλλη γωνία (προσπτώσεως του δαχτύλου) και ακούει.
το πρωί ακούει σε δυνατό πάτημα, το βράδυ θέλει απαλά....
μήτε γκόμενα να ήτανε.
Το άνοιξα μία να δώ μήπως μπορώ να το καθαρίσω από μέσα (το κουμπί), αλλά το ξανάκλεισα γρήγορα.
Πολύπλοκο μου φάνηκε.
Αλλά αυτό έχουμε, με αυτό θα προχωρήσουμε προς το παρόν.
PFC
λοιπόν, σήμερα πήρα ευγενική χορηγία για δοκιμή το aspire nautilus που αποτελεί και την 1η μου επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογία μιας και η προηγούμενη είναι με το eGo-T.
Στις δοκιμές ξεκίνησα από 8W και κατέληξα στα 12.2W. Φυσικά τεράστια διαφορά από την προηγούμενη εμπειρία μου. Δυστυχώς στην προσπάθεια να το δοκιμάσω όσο πιο γρήγορα, κατέληξα στην τοπική αγορά για υγρό αναζητώντας κάποιο καπνικό υποκατάστατο του Marlboro light. Γράφει επάνω eCIG και μόνο προς Marlboro δεν φέρνει. Επί πλέον στο τέλος αφήνει μια γλυκιά επίγευση που εμένα δεν μαρέσει, αλλά πιστεύω είναι χαρακτηριστικό όλων των υγρών. Τουλάχιστον αυτό λέει η προηγούμενη εμπειρία μου με το eGo-T όπου αυτή υπήρχε σε ότι υγρό κι αν διάλεγα.
Θα μπορούσε κάποιος-οι να μου υποδείξει πηγή προμήθειας αξιόπιστων υγρών; Προτιμητέο θα ήταν κάποιο που να έχει κάποιο ελαφρύ άρωμα που όμως δεν θα παραπέμπει σε φρούτα, καρύδες κλπ γιατί παρατηρώ τον teo και σα νάχει αρχίσει να κουνιέται λίγο τώρα τελευταία (ίσως όμως να προέρχεται απ την υπερβολική ποσότητα που εισέπνευσε μετά το ατύχημα με τη διαρροή), κάτι σαν τον Δανέζικο καπνό η αρωματικό καπνό πίπας.
P.S. επί πλέον το παιδί όπου κινείται αναδύεται ένα ηδυπαθές άρωμα και ακολουθούν κάτι τύποι περίεργοι, δεν ξέρω τι τρέχει....![]()
Πολλές σελίδες πίσω οταν το ξεκίνησα και εγω,μου είχε φράψει ο abel ο εξωγήινος." Η φάση είναι trial and error" και είχε δίκιο.Κάθετα,απόλυτο δίκιο.Αμα δεν δοκιμάσεις δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει γευση.Υπνεθυμίζω.Μην ψάχνεις να βρεις τσιγαρίσια γευση.Δεν υπάρχει,αλλά και καλύτερα που δεν υπάρχει.Ένας κόσμος γευσεων ανοίγεται μπροστά σου και πίστεψε με η γευση τασάκι ΔΕΝ είναι αυτή που θες.
Tip. Δοκίμασε της after8 το smoke,απο atmos lab, το αγρίνιο, (θυμίζει χορτάρι) T-juice primo verde(χαλασμένη αντιβίωση με εσάνς ψόφιου κουναβιού που έπεσε σε υπόνομο),αλλά και πάλι,δύσκολα θ ακαθήσεις σε ένα.
Αν σου αρέσει η κανέλα και το μπισκότο,ο καλύτερος συνδιασμός είναι απο atmos lab το cinnamon cookie.Θα πάθεις ΙΚΤΕΡΟ.Γαμεί.
Φίου φίου φι φι φίου
To bebeca της atmoς τι λέει? Έχω ακούσει τόσα από τόσους που λέω να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς στο τοπικό κατάστημα δεν βρίσκω τίποτα και όσα έχει αν δεν τα δοκιμάσω στον δικό μου ατμοποιητή δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Σε γενικές γραμμές προτιμώ τα καπνικά, όχι επειδή μοιάζουν με τσιγάρο, δε μοιάζουν, απλά επειδή έχουν πιο διακριτικά αρώματα.
Από τσιγαρογεύσεις λένε ότι το τζινα είναι καλό (atmos lab?) και το μόνο που μοιάζει λίγο (φέρνει κάπως στο άρωμα) στον καπνό virginia.
Toli η περιγραφές σου τα σπάνε. Αυτά που είπες είναι όλα καπνικά?
Sent from me using a computer.
Αγοράστε τωρα γιατι αύριο θα αποσταζουμε τις καλτσες μας....
.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πήρα αυτό locally γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές. Στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μετά έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα που δεν σε κουράζει. Μάλλον προς το αδιάφορο φέρνει χωρίς καμία έντονη γεύση-αρωμα. 100% vg μέτριο χτύπημα.
Sent from me using a computer.