Σελίδα 56 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εγώ γελάω με το βρισιδι που άκουσε ο Γιωργάκης τότε που είπε δημοψήφισμα. Τώρα είναι ζήτω η άμεση δημοκρατία...;

Δεν είναι ότι τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά δικαιώνεται...

Γιαννάκη αν είχε τα @@ να κάνει τοτε δημοψήφισμα θα έμενε στην ιστόρια με χρυσα γράμματα...οποιο και να ήταν το αποτέλεσμα σήμερα...αλλα απο τα γεγονότα για αλλους λόγους πέταξε την μαλακία...και θυμήσου τα μέτα δημοσιέυματα για μπινελίκια και λυποθημίες απο Σαρκοζί και Μέρκελ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όχι ρε σεις, ήταν καλύτερα όταν ο ΓΑΠ από το Καστελόριζο ανακοίνωνε την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, χωρίς να ρωτήσει κανέναν... ήταν καλύτερο όταν στην 5ετια που ακολούθησε οι όποιες διαμαρτυρίες από εκατομμύρια κόσμου "εισακούστηκαν" με ξύλο και χημικά.... ήταν καλύτερο όταν σε αυτή την 5ετία επίσης, έχουν επιβληθεί ένα κάρο αντισυνταγματικά χαράτσια τσακίζοντας τις ευπαθείς ομάδες... ήταν και θα είναι καλύτερο να ζούμε στην εντατική επί το διηνεκές, αναμένοντας κάθε 6 μήνες την απόφαση αν θα μας τραβήξουν ή όχι την πρίζα... ήταν και θα είναι καλύτερο η "βοήθεια" από τους νταβάδες μας η οποία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη το 2189...

Κάθε τέσσερα χρόνια (η και πιο συχνά) καλούμαστε να ψηφίσουμε... εκεί δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη; Μήπως μας είναι πιο βολικό και ταιριάζει τελικά και στη μαλακισμένη ψυχολογία μας σαν λαός να έχουμε μόνιμα κάποιον να κατηγορούμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εγώ γελάω με το βρισιδι που άκουσε ο Γιωργάκης τότε που είπε δημοψήφισμα. Τώρα είναι ζήτω η άμεση δημοκρατία...;

Δεν είναι ότι τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά δικαιώνεται...
    Προσωπικα με την ιδεα του δημοψηφισματος δεν ημουν κατα.....
    Τα γυρω γυρω ηταν που με χαλουσαν....
    πουτσ@@@@@@@@@

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Γιατί να μάχομαι;
    Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη μιας και η αριστερά αρέσκεται στα τσιτάτα...

Υ.Γ. Το πουκάμισο κατά προτίμηση λαχουρί σαν αυτά του Yianis...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ας γράψω δυο αράδες καθαρά για τροφή σκέψης. Όποιος θέλει και όποιος δε θέλει πάλι φίλοι.

Τα έχω κάνει πουτάνα λοιπόν και πάω να με βοηθήσουν. Μου προτείνουν το ένα λέω ναι, το άλλο λέω ναι, το παράλλο λέω ΝΑΙ. Περνάει κάμποσος καιρός και είμαι ακόμα πιο πουταναριό και κάποιοι κάνουν πάρτυ εσωτερικά και εξωτερικά. Του λέω ρε κοπέλια δε βγαίνει έτσι, το λέω μια, δυο με αρκετούς τρόπους. Παίρνω τα @@ μου στη λαδόκολα και στο τέλος αρχίζει το εκβιασμός ή θα πεις ΝΑΙ ή θα πάρεις το μπούλο. Τι θα πρέπει να κάνω ρε αγόρια; Τι θα πρέπει να περιμένω; Τι να ελπίζω; Γιατί να μάχομαι;

Μήπως με τριγουνίζει μέσα μου να τη κάνω σε άλλο τόπο να προσπαθήσω από την αρχή; Ή να κάτσω να λέω απλά ΝΑΙ μέχρι να μην ξέρω γιατί ζω;
    Άντε να το πάρουμε κι απ' αυτή την πλευρά...
    Εσύ δεν είσαι ο ειδικός υποτίθεται γι αυτή τη δουλειά; Γι αυτό δεν μπήκες σ' αυτή τη θέση;

Οκ, έφτασες σε αδιέξοδο και θέλεις να αποφασίσει ο λαός, τι κάνεις;
    • Εξηγείς ποιες ακριβώς είναι οι δύο εναλλακτικές που έχεις. Δηλαδή «αυτοί μου λένε να κάνω 1, 2, 3» και «εγώ λέω να κάνουμε α, β, γ».
    • Εξηγείς τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «1, 2, 3» και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «α, β, γ» με απλά λόγια ώστε να καταλάβουν και οι μη ειδικοί.
    • Λες την άποψή σου για το που ακριβώς θα οδηγήσει το «1, 2, 3» και για το που ακριβώς θα οδηγήσει το «α, β, γ» και παίρνεις θέση για το ποια θέση υποστηρίζεις και γιατί.
    • Δίνεις χρόνο στους διαφωνούντες να αναπτύξουν και τη δική τους επιχειρηματολογία και στον κόσμο να επεξεργαστεί και τις δύο απόψεις.
    • Εξασφαλίζεις πως όποια απόφαση και να πάρει ο λαός, θα είναι δυνατόν να ακολουθηθεί (γιατί κάτι ακούω πως η πρόταση για την οποία θα ψηφίσουμε έχει ήδη αποσυρθεί, οπότε τσάμπα θα το κάνουμε)
    • Διαβεβαιώνεις πως αν η πρόταση που κάνεις δεν γίνει δεκτή, τότε θα παραδώσεις την θέση σου σε κάποιον εκπρόσωπο της θέσης που θα κερδίσει.

Έτσι λοιπόν εγώ δεν διαφωνώ με το δημοψήφισμα.
    Αλλά δεν γίνεται έτσι...
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 27/06/2015 στις 09:47.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Φίλε τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιδιά( αν γίνω αρκετά εγωιστής για να κάνω) μου θα έχουν κοινό συμφέρον με τα παιδιά του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου και της Ντόρας? Επειδή λοιπόν ξέρω πως τα παιδάκια μου όπως και εγώ δεν έχουμε μέλλον έτσι όπως πάει το πράγμα θέλω το κάτι άλλο που τυγχάνει να είναι διαφορετικό από τα θέλω κάποιων.
    Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα, αλλά σίγουρα τα παιδιά τα δικά μου και τα δικά σου, θα είναι μιά ζωή στην απ, έξω και χωρίς στον ήλιο μοίρα, αν δεν γίνει κάτι. Δεν διαφωνούμε.

Δεν χρειάζεται όμως όλοι εμείς οι "κοινοί θνητοί" να στραφούμε ο ένας απέναντι στον άλλο, για πολλοστή φορά στη ροή της Ελληνικής Ιστορίας. Ξαναλεω ... Ότι είναι ναι γίνει, ας γίνει να τελειώνουμε. Η αβεβαιότητα είναι χειρότερη, από το ίδιο το αποτέλεσμα.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Να δω μετά τι θ΄απογίνουμε χωρίς βάρβαρους...χωρίς βολικούς κακούς ξένους που θέλουν να μας εξαφανίσουν από το χάρτη γιατί μας τρέμουν. Αν και δεν μας φοβάμαι, όταν λείπει ο εξωτερικός εχθρός κάτι θα βρούμε στο εσωτερικό, η εκκλησία, οι παπάδες, τα κανάλια, οι εφημερίδες, η ευθυγράμμιση των πλανητών, κάτι θα βρεθεί μωρέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αλλά δεν γίνεται έτσι...
    ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ...

Η ετέρα μαλακία είναι ότι αμφότερα τα οχήματα είναι σχεδόν "στεγνά". Μου λέει λοιπόν η καλή μου ότι γίνεται της κακομοίρας στα βενζινάδικα από το πρωί, ουρές σαν τις μέρες που ανακοινώνουν απεργία. Γέλια πολλά....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ πήγα σε 2 ΑΤΜ να βγάλω το χρήμα μου (τα διαθέσιμα υπόλοιπα ντε) αλλά κανένα από τα 2 δεν έδινε κέρματα.

Αααρε μαλάκα Ελληναρά που στήνεσαι στην ουρά για να διασκεδάσεις, για να σε περιθάλψουν, για να καταθέσεις φορολογική δήλωση ακόμα και για να πάρεις 1 πακέτο Α4 από επώνυμο μαγαζί. Τώρα που συνήθισες στήσου και στην ουρά στα ΑΤΜ για να πάρεις τα 10 ψωροευρό που σου έχουν μείνει από φόρους και χαράτσια, από δίδακτρα και σούπερ ντούπερ κινητά για να την παλέψεις (αν την παλέψεις) 2-3 μέρες παραπάνω από εμένα που δεν πήγα.
    Τελικά μας έχουν σπουδάσει ως λαό και βαδίζουν διαβασμένοι εκ του ασφαλούς.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που ανέχονται τους κάθε λογής Βορίδηδες να μιλούν για δημοκρατία??

Υ.Γ.
    Νέκρα σήμερα στην αγορά (όπως και όλο το τελευταίο 15νθήμερο) και δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Οι έχουν πάει όλοι στις θάλασσες και στα ακρογιάλια ή έχουν μουλώξει στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση και παρακολουθούν τις εξελίξεις για να ξέρουν αν παραγγείλουν πιτόγυρα σε τι νόμισμα θα πληρώσουν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ρε φίλαι, άντε με το μπόλικο "αέρα" και ανακαταλάβαμε ένα ύψωμα. Με αέρα παίρνεις τη μισή Αλβανία όμως...
    Φίλαι δεν παίρνεις τη μισή αλβανία μόνο με "αέρα". Χωρίς ομως σωστή προαπαρασκευή και πολιτικοστρατιωτική καθοδήγηση θα είχαμε τα αποτελέσματα του 1897.

Δεν έγραψα μόνο για "αέρα", εάν με καταλαβαίνεις

• Εξηγείς ποιες ακριβώς είναι οι δύο εναλλακτικές που έχεις. Δηλαδή «αυτοί μου λένε να κάνω 1, 2, 3» και «εγώ λέω να κάνουμε α, β, γ».
    • Εξηγείς τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «1, 2, 3» και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «α, β, γ» με απλά λόγια ώστε να καταλάβουν και οι μη ειδικοί.
    • Λες την άποψή σου για το που ακριβώς θα οδηγήσει το «1, 2, 3» και για το που ακριβώς θα οδηγήσει το «α, β, γ» και παίρνεις θέση για το ποια θέση υποστηρίζεις και γιατί.
    • Δίνεις χρόνο στους διαφωνούντες να αναπτύξουν και τη δική τους επιχειρηματολογία.
    • Εξασφαλίζεις πως όποια απόφαση και να πάρει ο λαός, θα είναι δυνατόν να ακολουθηθεί (γιατί κάτι ακούω πως η πρόταση για την οποία θα ψηφίσουμε έχει ήδη αποσυρθεί, οπότε τσάμπα θα το κάνουμε)
    • Διαβεβαιώνεις πως αν η πρόταση που κάνεις δεν γίνει δεκτή, τότε θα παραδώσεις την θέση σου σε κάποιον εκπρόσωπο της θέσης που θα κερδίσει.

Αλλά δεν γίνεται έτσι...
    Σε αυτά που λές:
    Πέντε μήνες τώρα κρατάει αυτό το αυτοί μου λένε-εγώ τους λέω , για να μην βάλω μέσα και το τελείωμα του Σαμαρά που και αυτό κάπως έτσι ήταν.Ακόμα δεν έχουμε μάθει τι ζητάνε ; Επίσης,το τι σημαίνει αυτό που ζητάνε το ξέρουμε γιατί αυτό που ζητάνε είναι πάντα το ιδιό και είναι αυτό που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Θέση έχει πάρει (οχι) και τέλος είπε ήδη ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα το οποίο προφανώς αν είναι "ναι" θα φέρει παραίτηση και εκλογές.
    Το μόνο που θεώρω οτι ισχύει είναι ότι το plan b , το α-β-γ που λές, είναι κάπως θολό και αβεβαίο αφού δεν υπάρχει και προηγούμενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μόνο που για τα παιδάκια σου και τα δικά μου και του δίπλα και όλων πάλι άλλος αποφασίζει το τι θα κάνει μετά... άσε που ο Βαρδινογιάννης κι ο Σάλλας κι ο Κωστόπουλος και ο Λάτσης με όποιον να βγει καλά τα έχουν και τα συμφέροντά τους δεν θίγονται... Θυμάσαι τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάλγητους τραπεζίτες και τράπεζες; Δεν κραύγαζαν ότι θα ακυρώσουν την σκανδαλώδη πώληση της Αγροτικής στην Πειραιώς; Μάντεψε τι απάντησε ο Βαρουφάκης και ο Στρατούλης όταν πριν λίγο καιρό οι συνδικαλιστές της ΑΤΕ πήγαν και ζήτησαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους...
    Και ποιος σου λέει ότι στηρίζω Σύριζα ή και δημοψήφισμα ? Όμως εδώ να σου θυμίσω τα φορομπηχτικά μέτρα του Σαμαρά, τον ΕΝΦΙΑ, τη διάλυση της όποιας δημόσιας υγείας κλπ κλπ Να σου θυμίσω τα πόσα δις ρίξαμε στο πηγάδι χωρίς πάτο που λέγετε τράπεζες, να σου θυμίσω τα κόκκινα δάνεια που ΔΕ τα έδωσε κανένας Σύριζα και με πόσες "πουστιές" δόθηκαν, τα βατοπέδια, τους Βουλγαράκηδες, τον Πανίκα, τον Άκη, τον Λιάπη, τα υποβρύχια, τη Siemens και πόσους άλλους, να σου θυμίσω τα πόσα δις έχουμε δώσει μέχρι τώρα και όμως το χρέος μας μεγαλώνει... επειδή λοιπόν όλα αυτά δε τα έκανε ο Σύριζα μήπως να του καταλογίζουμε αυτά που του αναλογούν και να αναλάβουν και οι προηγούμενοι τις ευθύνες τους ? Γιατί ΟΧΙ δε με καλύπτει ότι έχασαν τις εκλογές και είναι λες και τους περάσαμε από την κολυμβήθρα και ξεπλύναμε τις αμαρτίες τους, δεν αντέχω να βλέπω τις "εξιλεωμένες" φάτσες τους γύρω μου και επιτέλους δεν αντέχω αυτή τη γ@μημένη φωνή του Γεωργιάδη. Φίλε μου τα παιδάκια μου θέλω να αποφασίζουν αυτά για τις ζωές τους και να δίνουν μάχες για αυτή με κάθε κόστος, μπορεί αν κάνω παιδιά να γίνω χέστης από την αγάπη που θα τους έχω και να τους λέω κλειστό το στόμα, να τα έχετε με όλους καλά να βρείτε μια καλή δουλειά και να ανοίξετε το σπιτικό σας, μπορεί δε ξέρω...

Χθες το βράδυ όταν όλοι ήταν στα ΑΤΜ μα το θεό είδα την πιο όμορφη εικόνα η εκδίκηση του πεινασμένου, όλοι μέσα στην αγωνία να προλάβουν να σηκώσουν ότι μπορούν πριν αδειάσει το μηχάνημα, ιδρωμένοι άλλοι βουβοί άλλοι με λογοδιάρροια από τον πανικό και δίπλα από ένα τέτοιο μηχάνημα ήταν ένας άστεγος που κοιμόταν γαλήνιος τον ύπνο του δικαίου.

Άντε να το πάρουμε κι απ' αυτή την πλευρά...
    Εσύ δεν είσαι ο ειδικός υποτίθεται γι αυτή τη δουλειά; Γι αυτό δεν μπήκες σ' αυτή τη θέση;

Οκ, έφτασες σε αδιέξοδο και θέλεις να αποφασίσει ο λαός, τι κάνεις;
    • Δίνεις χρόνο στους διαφωνούντες να αναπτύξουν και τη δική τους επιχειρηματολογία και στον κόσμο να επεξεργαστεί και τις δύο απόψεις.

Αλλά δεν γίνεται έτσι...

επειδη μαλλον δεν εχεις πιασει καλα το νοημα...το πρόβλημα δεν ειναι 123 και αβγ...το θεμα είναι οτι λες μπορω να δωσω 123 και σου ζητανε 123456789...λάθος...ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ 123456789....δεν είναι θέμα διαφορετικής αντιμετώπισης του προβλήματος αλλα του μεγέθους των μέτρων που πρέπει να παρθούν...οταν ερθει η ωρα για αβγ δεν ξέρουμε τι γίνετε ακρίβως...
    η διαφωνούντες δείχνουν, αν τα δημοσιεύματα ειναι αληθινά,οτι δεν γουστάρουν διαπραγμάτευση αλλα εκβιασμό...
    τι δεν καταλαβαίνεις ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    τι δεν καταλαβαίνεις ???
    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα κάνει η κυβέρνηση μετά που εγώ θα ψηφίσω ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
    1. Αν ψηφίσω ΝΑΙ, τότε οκ, θα υπογράψει την πρόταση του ΔΝΤ. Και μετά τι; Θα την εφαρμόσει για το επόμενο της 4ετίας; Αφού δεν την πιστεύει. Θα κάνει οικουμενική; Θα κάνει εκλογές;
    2. Αν ψηφίσω ΟΧΙ, τι θα κάνει; Θα πάει ξανά στις Βρυξέλλες να πάρει άλλη συμφωνία; Θα πει στους Ευρωπαίους να πάνε να γαμηθούνε; Κι αν πάει στις Βρυξέλλες και του ξαναπούνε τα ίδια, τότε τι; Θα ξανακάνουμε δημοψήφισμα; Κι αν τους πει κατευθείαν να πάνε να γαμηθούνε μετά τι θα έχει το πρόγραμμα; Με ποια ομάδα είμαστε; Είμαστε με κάποια ομάδα ή μόνοι μας κι όπου βγει; Με βάση ποιο σχέδιο το ΟΧΙ συμφέρει περισσότερο το λαό και του παρέχει μια καλύτερη ζωή όπως υποσχέθηκε πριν τις εκλογές;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε