Gelaei o kosmos me ta xalia mas : kykloforoun sta diethni mesa foto me to atm tis voulis na einai adeio.
5 χρόνια τώρα ο κόσμος γέλαγε και μας κορόιδευε και μας έλεγε φτωχους και ζητιάνους
Στανταράκι, έχω και τηλεφωνική γραμμή 090...
Επίσης, μπορώ να σου πω με το αζημίωτο κανένα χαρτάκι να παίξεις στο ΧΑ, ή σε ποιο νόμισμα να τοποθετηθείς για να εκμεταλλευτείς το volatility των ημερών, αν πρέπει να είσαι long ή short στον VIX, τι YTM δίνει το corporate bond της Frigoglass και αν συμφέρει το risk reward μετά την πώληση του κλάδου γυαλιού, όπως και αν έχει νόημα να παίξεις spreads πάνω στο QE.
Καλοδεχούμενη η κριτική πάνω σ΄αυτά που λέω για την οικονομική πολιτική του εκάστοτε μάγου που ψήφισε ο περήφανος λαός, έχω μείνει προσεκτικά απ΄έξω από κάθε επίθεση σε συμφορουμίτη για τις επιλογές του.
Τα όμορφα με τις κότες και τους σκατοκάλτσα (που υποθέτω οτι μου απευθύνουν οι μέχρι τώρα σιωπηλοί απόγονοι του Λεωνίδα), είναι βούτυρο στο ψωμί μου αν γίνουν προσωπική κόντρα.
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί επομένως στο τι λέμε επί προσωπικού, ιδίως όταν επί σειρά μηνών και ετών η μούγκα είναι ο τρόπος συμμετοχής σε τέτοια θέματα.
Kind Regards και χαιρετισμούς στον Ξέρξη. Αν τον δείτε, πείτε του πως τον ψάχνει η Κωνσταντοπούλου και ο Toussaint.![]()
Byron δεν με ενδιαφέρουν τα στανταράκια έχω κόψει και το στοίχημα εδώ και καιρό. Δεν ήξερα όμως ότι η ορθότητα της άποψης μετριέται από το πόσο χωμένος είσαι στο καζίνο των Αθηνών και/ή από την συχνότητα των ποστς σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ.
Όσο για το σχόλιο για τις κότες δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε όλους όσοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να απονομιμοποιήσουν το -όποιο- δημοψήφισμα.
Den to egrapsa gia na ntrapoume, alla gia na deikso pos mas antimetopizoun paraekso.
Skata sta moutra tous kai skata sto lakko tous.
Alla dekaeties tora etsi den tous exoume mathei emeis oi idioi???
Kalosilthe to dollario ki etsi. Kai pipes kanoume amalaxei arkei na peftei to xrima.
Kairos na teleionoume m'ayto pia. ( i mipos oxi???? tha deiksei.)
ελα μου ντε!
αλλά πιστεύεις ότι άμα την κάνουμε από το ευρώ, κόψουμε τα δεσμα από το ΔΝΤ θα έρθει η ανάπτυξη,
θα ξοφληθεί το χρεός και η ανεργία θα πάει στο 4,2%; θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία;
ή από το πουτανάκι της Ευρώπης/ΗΠΑ θα γίνουμε το πουτανάκι της Ρωσίας;
κι αν το πιστεύεις που το στηρίζεις; υπάρχει κάποιο ιστορικό προηγούμενο;
Δε το πιστεύω Μπάμπη. Σε πρώτη φάση δε νομίζω να φύγουμε από euro. Δε θεωρώ ότι θα γίνει κάτι από όσα έγραψες, θεωρώ όμως ότι ΙΣΩΣ (χωρίς να νομίζω ότι όλοι ασχολούνται μαζί μας) χτυπήσουν κάποια πιο σοβαρά καμπανάκια. Επίσης θεωρώ ότι ΙΣΩΣ (αλλά αυτό προσπαθώ να το πιστέψω) τα ζωντόβολα που ζούνε σε τούτο το τόπο αρχίσουν να βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλεύει και να μη νοιάζονται μόνο για τη πάρτυ τους, το βόλεμα τους, τα ρούχα τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε.
Τέλος προσωπικά δεν υποστήριξα ποτέ κανένα που καπηλεύεται χρήματα είτε της ΕΕ είτε όποιου θέλει ας είναι, κανένα βύσμα, κανένα βολεμένο, κανένα Ελληνάρα. Θέλω ισονομία, ευκαιρίες για να αποδείξει ο καθένας τι αξίζει και όποιος παρανομεί να του κόβουν το κώλο όπως σε κάποιες χώρες (ξέρω ουτοπία).
Προ μίας ώρας, πάω να πληρώσω ένα λογαριασμό (ναι ξέρω βρήκα μέρα). Στο κατάστημα είναι μιά κιουρία που έχει πιάσει το μπλα μπλα με την υπάλληλο για το τι θα κάνει με το συμβόλαιό της κλπ. Τελικά για να ελευθερωθεί το ταμείο την αναλαμβάνει άλλος και ακούω "εγώ πάντως θέλω διετές συμβόλαιο και την επιδότηση σε τηλεόραση". Α, να πάτε στο Χ κατάστημα που μπορεί να το κάνει αυτό της απαντάνε.
Ο κόσμος ζει ακόμα "αλλού" φίλε Μάικ... ΠΟΛΥ αλλού.
Για το δεύτερο... τρία ΛΟΛ χωρίς ομιτζι. Αξιοκρατία στην Ελλάδα...