Σελίδα 59 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ρε Βύρωνα ειλικρινά πιστεύεις ότι είναι λύση το να λαμβάνονται διαρκώς νέα μέτρα τα οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου (23% εστίαση, τουρισμός πχ) και να μας δίνουν χαπάκι ανά έξι μήνες;
    Δηλαδή σοβαρά τώρα, έχεις την εντύπωση πως υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε τα μέτρα όποια και αν είναι η απάντηση στο δημοψήφισμα;

Άντε και απαντάμε ΟΧΙ με ποσοστό 100%. Τι σημαίνει αυτό, ότι αύριο θα μας δώσουν οι ξένοι λεφτά;
    Δεν υπάρχει περίπτωση.

Οπότε:
    Αφού δικά μας δεν έχουμε, τι θα κάνουμε, θα κόψουμε τις εισαγωγές; Όχι βέβαια, χρειαζόμαστε πρώτες ύλες, καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα κτλ.
    Αυτά και πάλι πρέπει να τα πληρώσουμε και μάλιστα σε € ή $ που δεν θα έχουμε και βερεσέ δεν θα μας ξαναδώσει κανείς για 50 χρόνια.
    Οι φραγκάτοι τα λεφτά τους τα έχουν ήδη πάρει, οπότε πάει κι αυτό.
    Που νομίζεις πως θα βρει τα λεφτά για όλα αυτά η κυβέρνηση;
    Φυσικά και θα πάρει μέτρα, φυσικά και θα επιβάλλει λιτότητα και πιθανώς ακριβώς στο ίδιο ποσοστό με αυτό που θα επέβαλε και με την συμφωνία του ΔΝΤ.
    Απλά στο μεταξύ θα έχουν φύγει μπόλικες ακόμα εππιχειρήσεις από την Ελλάδα και μερικά ακόμη δις από τις τράπεζες.

Το ερώτημα όπως τίθεται είναι σαν να είσαι στο αεροπλάνο που έχει μείνει από καύσιμα και να σε ρωτάνε αν θέλεις να κάνεις αναγκαστική προσγείωση στη θάλασσα ή στην πλαγιά...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δε το πιστεύω Μπάμπη. Σε πρώτη φάση δε νομίζω να φύγουμε από euro. Δε θεωρώ ότι θα γίνει κάτι από όσα έγραψες, θεωρώ όμως ότι ΙΣΩΣ (χωρίς να νομίζω ότι όλοι ασχολούνται μαζί μας) χτυπήσουν κάποια πιο σοβαρά καμπανάκια. Επίσης θεωρώ ότι ΙΣΩΣ (αλλά αυτό προσπαθώ να το πιστέψω) τα ζωντόβολα που ζούνε σε τούτο το τόπο αρχίσουν να βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλεύει και να μη νοιάζονται μόνο για τη πάρτυ τους, το βόλεμα τους, τα ρούχα τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε.

Τέλος προσωπικά δεν υποστήριξα ποτέ κανένα που καπηλεύεται χρήματα είτε της ΕΕ είτε όποιου θέλει ας είναι, κανένα βύσμα, κανένα βολεμένο, κανένα Ελληνάρα. Θέλω ισονομία, ευκαιρίες για να αποδείξει ο καθένας τι αξίζει και όποιος παρανομεί να του κόβουν το κώλο όπως σε κάποιες χώρες (ξέρω ουτοπία).
    δηλαδή απλά να υπάρχει μια ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα;

πες πχ ότι έχεις μια δουλειά η οποία είναι σκατα σε μισθό και συνθήκες εργασίας. Τι κάνεις;
    φεύγεις και ελπίζεις ότι θα βρεις μια καλύτερη δουλεια κια μέχρι να τη βρεις βαδίζεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;

ή μένεις εκεί που είσαι, κάνεις το σκατό σου παξιμάδι μέχρι να βρεις μια καλύτερη ευκαιρία;

Όσο για την αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες κτλ αυτά υπάρχουν σε καπιταλιστικότατες χώρες.
    Βρετανία, ΗΠΑ κτλ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Το ερώτημα όπως τίθεται είναι σαν να είσαι στο αεροπλάνο που έχει μείνει από καύσιμα και να σε ρωτάνε αν θέλεις να κάνεις αναγκαστική προσγείωση στη θάλασσα ή στην πλαγιά...
    Όχι φίλε, δε θα μείνω να κολυμπάω σε μια λίμνη με σκατά χωρίς να ξέρω που το τέλος γιατί αλλιώς τι; Θα φάω πιο πολλά σκατά;

Και αν είναι έτσι όπως θέτεις το ερώτημα σου, τότε θα χρησιμοποιήσω το αεροπλάνο για να τη κάνω και εγώ από εδώ μια και καλή. Γιατί έτσι όπως τα λες δεν υπάρχει απεγκλωβισμός. Δε φοβάμαι να ξεκινήσω από την αρχή γιατί το έχω κάνει αρκετές φορές.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    δηλαδή απλά να υπάρχει μια ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα;

πες πχ ότι έχεις μια δουλειά η οποία είναι σκατα σε μισθό και συνθήκες εργασίας. Τι κάνεις;
    φεύγεις και ελπίζεις ότι θα βρεις μια καλύτερη δουλεια κια μέχρι να τη βρεις βαδίζεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;

ή μένεις εκεί που είσαι, κάνεις το σκατό σου παξιμάδι μέχρι να βρεις μια καλύτερη ευκαιρία;
    Φεύγω, όπως έχω κάνει 3 φορές Μπάμπη μου.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μάγκες άσχετα με την όλη φάση και τις απόψεις του καθενός, μ΄αρέσει που και αυτή η συζήτηση και η παραδίπλα με το δημοψήφισμα έχουν κρατηθεί σε πολύ καλό επίπεδο και ανταλλάσσονται γόνιμες απόψεις, respect σε όλους!!!

Το εχω ξαναπει,πουλημα ολα και σε ενα νησακι στον Ειρηνικο να ψαρευω...
    Να ζησω και 100 χρονια..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τρελή τρολιά η Πειραιώς, επιθυμείτε άλλη συναλλαγή; Σου λέει, κάτσε να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία μπας και θέλει να κάνει κατάθεση τελικά...
    του δίνω εγώ Αβάδιστα Αβίαστα σήμερα 50 ευρώ με την υπόσχεση να μου επιστρέψει το 65 μου, σε Ελβετικό Φράγκο την επόμενη εβδομάδα.

Φέρ ινάφ???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

σορρυ που επανέρχομαι αλλα δεν παμε καθόλου καλα...μολι πριν λίγο ο ΧοντροΜαλάκας Βενιζέλος ειπε οτι το δημοψήφισμα ειναι πραξικοματικό...άντε για και καλή τύχη μάγκες...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    [QUOTE=amyroukai;2606978
    Ο κόσμος ζει ακόμα "αλλού" φίλε Μάικ... ΠΟΛΥ αλλού. ...[/QUOTE]

Se emas sto magazi exoun gamithei apo to proi na stokaroun makaronia......

........Barilla ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    σορρυ που επανέρχομαι αλλα δεν παμε καθόλου καλα...μολι πριν λίγο ο ΧοντροΜαλάκας Βενιζέλος ειπε οτι το δημοψήφισμα ειναι πραξικοματικό..
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Το εχω ξαναπει,πουλημα ολα και σε ενα νησακι στον Ειρηνικο να ψαρευω...
    Να ζησω και 100 χρονια..
    Ωραία φάση ένα νησάκι-ατόλη αλλά τα 100 χρόνια παίζονται... Σε λίγα χρόνια κινδυνεύουν να καλυφθούν από νερά λόγω της υπερθέρμανσης και του λιωσίματος των πάγων, αλλά και αυτό να μη γίνει παίζει να 'ναι τίγκα στη ραδιενέργεια από τις ατομικές δοκιμές Γάλλων και Αμερικανών... Κι εκεί πρόβλημα ρε πστ μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ήρθε ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ και πήρε ντεπόν και ασπιρίνες για 16 χρόνια....

Του λέω λοιπόν για πλάκα...
    -Κανα βιαγκρα δε μπέρνεις μπας και σου περάσει ο πονοκέφαλος????
    Πήρε ΚΑΙ βιάγκρα....

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/06/2015 στις 00:17.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ωραία φάση ένα νησάκι-ατόλη αλλά τα 100 χρόνια παίζονται... Σε λίγα χρόνια κινδυνεύουν να καλυφθούν από νερά λόγω της υπερθέρμανσης και του λιωσίματος των πάγων, αλλά και αυτό να μη γίνει παίζει να 'ναι τίγκα στη ραδιενέργεια από τις ατομικές δοκιμές Γάλλων και Αμερικανών... Κι εκεί πρόβλημα ρε πστ μου.
    Αυτο με την υπερθερμανση θα το συζητουσα αλλα δεν ειναι της παρουσης..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ήρθε ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ και πήρε ντεπόν και ασπιρίνες για 16 χρόνια....

Του λέω λοιπόν για πλάκα...
    -Κανα βιαγκρα δε μπέρνεις μας και που περάσει ο πονοκέφαλος????
    Πήρε ΚΑΙ βιάγκρα....

Κτηνε με τα φραγκα που θα μαζεψεις,σε βλεπω με γκουτσι...ααααανετα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    -Κανα βιαγκρα δε μπέρνεις μας και που περάσει ο πονοκέφαλος????
    Πήρε ΚΑΙ βιάγκρα....

Tα δινουν χωρις συνταγη;;;

Να παρω για κανα οργιο...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic