Όποιος βγάλει το φάρμακο για τη μαλακία πάντως θα γίνει πλούσιος.....
![]()
ανανήψαντας
Ονειρεύομαι να έρθει η δευτέρα που θα πάω στην τράπεζα...
Θα περιμένω στωϊκά στην ουρά...
Και θα δώ έναν ταλαίπωρο ταμία που θα έχει σιχαθεί να δίνει λεφτά...
Θα τον κοιτάξω καρφί στα μάτια και θα του πω με ένα κοφτό χαμογελάκι...ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Ονειρεύομαι από τώρα την έκπληξη στα μάτια του!!![]()
Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα του διαγγέλματος και των δραματικών εξελίξεων, 00:01 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βουλής η πρόσκληση της αρμόδιας επιτροπής προς το γκόμενο της Δούρου για την επικύρωση του διορισμού του ως διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ... Επειδή δεν διαμένω στην πρωτεύουσα παρακαλώ ένας εθελοντής συμφορουμίτης να πιει εκ μέρους μου ένα ποτήρι νερό στην υγειά του.
Υ.Γ. Παράκληση το ποτήρι να μην είναι κολωνάτο για ευνόητους λόγους και η πρόποση να γίνει με το αριστερό χέρι για επίσης ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ...
http://diafaneia.hellenicparliament....ument/01-03bb/
δεν εχει ΑΤΜ στο αεροπλανο ρε ψηλε.
πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των ημερών..
Δεν προσπαθώ να μεταπείσω κανέναν απλά τα γραπτα ας μείνουν..
Σύριζα - χρυσή αυγή -ανεξάρτητοι έλληνες μαζί αποφασίζουν για όλους
τι ακριβως αλλαξε απο τοτε που η νουδου το μπατσοκ και ο κυρφωτης αποφασιζαν για ολους?
δημοκρατια το λενε αυτες τις μερες....
Βοζνία (στην καλή περίπτωση)
Babis δεν είναι "ακριβώς" το ίδιο αυτό που περιγράφεις με την εδώ κατάσταση.
Θεωρητικά στην περίπτωση που λες, δουλεύεις μεν στην χάλια δουλειά, ταυτοχρόνως δε κοιτάς για την επόμενη.
Εδώ και πέντε χρόνια περίπου είμαστε στην χάλια δουλειά και ουδείς κοιτάει την επόμενη (ή δεν κοιτάζει καν να δημιουργήσει την επόμενη), απλά περιμένουν τα επόμενα λεφτά των "σωτήρων μας", τα οποία όμως πάνε σε πληρωμές τόκων και όχι στην αγορά, οπότε πρακτικά απλά βαθαίνει το βαρέλι που είμαστε μέσα. Δεν είμαστε αυτάρκεις σε αγροτικά και κρέας, ούτε καν αυτό δεν έχει προωθηθεί από τις σοφές κυβερνήσεις για να μειωθεί η εξάρτηση απ' έξω και αυτό είναι πανεύκολο κιόλας.
Το κακό, όπως εύστοχα είπε χτες ο Δρ.Κακός, είναι ότι κάνουμε (ή λέμε ότι θα κάνουμε) μιά ρήξη και πάλι, σχέδιο για ανάκαμψη δεν υπάρχει και δεν μπορεί κανείς εκ των πολιτικών να εφαρμόσει. Οπότε δυστυχώς ή μένουμε στην παρούσα και το χρέος βαθαίνει και κάποια στιγμή θα μας πάρουν τη χώρα νομίμως λόγω των όρων της δανειακής σύμβασης ή φεύγουμε και... εμ ναι, φαίνεται το χάος θα επικρατήσει. Έχοντας κάτι να χάσω, έστω λίγο, το χάος δεν με συμφέρει. Αλλά δεν με συμφέρει και το να έρθει ο όποιος δανειστής και να μου πει "είσαι δικός μου πλέον". Γειά σου Σκύλλα, καλημέρα Χάρυβδη, τι χαμπέρια;