τα αλλάζει τώρα ο Μαρκ...........
τα αλλάζει τώρα ο Μαρκ...........
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θεωρώ ότι ο Μάρκεζ μια χαρά πήγε να περάσει.
Επίσης, ο Ρόσι μια χαρά δεν τον άφησε. Οπότε και σήκωσε για να μην πέσει και έκοψε τη στροφή.
Ε, μετά ήταν ο τερματισμός, τι να κάνουμε?
Forza![]()
Το μεγάλο στην υπόθεση είναι πως ο ένας έπαιζε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και ο άλλος μόνο το γόητρο.
Είδαμε έναν καταπληκτικό αγώνα και τρεις μεγάλους αναβάτες στην συνέντευξη τύπου.
Ο πιο άτυχος από όλους είναι ο Lorenzo και μετά ο balafoutres.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αυτούς που έχουν γνώμη για το οτιδήποτε και τα ξέρουν όλα.
Υ.Γ. Άστο καλύτερα.
Πιο καλά να βάλω τα moto3
Όχι ρε γμτω...μα είναι δυνατόν, εγώ ο #1 μοτοτζιπιολόγος να πέσω έξω...είναι δυνατόν....
Αλλά κι αυτός ο Λόρε...τι το ήθελε το μαλακό...κι εγώ από την άλλη πάλι, δεν είδα τα σημάδια...??? Μάλλον αντιγράφει το Ρόσσι....γι'αυτό...
Ο Ρόσσι πάλι..τόσα χρόνια στις στροφές να κοπανιέται με μικρότερους...δε βαρέθηκε...![]()
Μα είναι αγώνες αυτοί....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ε μα ρε Γιώργη!
Έφτασες κοντά όμως. Μπράβο.
Δεν σε πίστεψα τότες.
Moto3 ποιος τερμάτισε στο πλάι της μοτοσυκλέτας και όχι πάνω; Ο Τσέχος;
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Τον αγώνα που μπορούμε να τον βρούμε?
Το πίστευε και πολύ μάλιστα ο παλιοYamahakias! Απλά είπε να το ρίξει λίγο στην πλάκα και καλά χαβαλέ για να μην τον πάρουμε στο ψιλό. Είναι πονηρός ο ψηλέας
Με προβλημάτισες τώρα. Νομίζω πως όχι. Ακούστηκε κάπου από το βάθος μια φωνή με σχεδόν τρεμάμενη είπε "να δείτε μαλακες που θα κάνει πέντε σερί νίκες". Μετά σιωπή....και μετά γέλιο και φάσκελα.
Μια και σε βρήκαμε όμως. Τα Suzuki; όλα καλά; προσεχτε ρε να μας φάτε τον αντικαταστάτη του κοντού. Τον νου σας.
Γεια σου ρε Jorge balafoutre