νομιζω οτι ειναι πολυ εξυπνο και πρεπει να καθιερωθει...
αρθρο
νομιζω οτι ειναι πολυ εξυπνο και πρεπει να καθιερωθει...
αρθρο
Μέχρι να βγουν οι πρώτοι "πλακατζήδες", οι οποίοι θα παίζουν βίντεο με κενούς δρόμους στην οθόνη ^^
Life begins at 45°.
με το μηχανακι ειναι πολυ ευκολο λογω του ογκου που εχει..αρα και στην στραβη μπορει να χωρεσει και το φορτηγο και το μηχανακι και το διερχομενο οχημα (εκτος αν ειναι φορτηγο και ο δρομος ειναι πολυ πολυ στενος)...
τωρα αν εισαι με κουτι, ειναι πολυ σημαντικο γιατι για τετοια φορτηγα (τριαξονικα κλπ) με μεγαλο μηκος, θες χρονο για να κανεις προσπεραση..και αν δεν εχεις πολυ δρομο, θες πολλα αλογα για να μειωσεις αυτον τον χρονο...αρα καποιος με αργο κουτι θα μεινει εκει πισω αιωνια...
με αυτο βοηθιεται γιατι βλεπει και το μηκος του επερχομενου δρομου περα απο το αν ερχεται διερχομενο οχημα...
το ψυχολογικο το καταλαβαινω αλλα ειναι μεχρι να το κανεις 1-2 φορες...μολις το εμπιστευτεις, και βρεθεις πισω απο φορτηγο που δεν θα εχει τετοιο συστημα, θα σου κακοφαινεται κιολας...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
δλδ θες να μου πεις οτι υπαρχουν τοσο ψυχανωμαλοι φορτηγατζηδες εκει εξω που θα κανουν πλακα μ'αυτο το πραγμα?
και τοτε αν γουσταρουν να βλεπουν ατυχηματα, αιματα και κομμενα μελη απο ανθρωπους γιατι δεν πεφτουν κατευθειαν πανω τους με το θηριο εφοσον ειναι σε δρομο διπλης κατευθυνσης χωρις νησιδα??
Τι να σΕ πω, φίλε μου; άβυσσος η ψυχή του καθενός...επειδή τραβιέμαι κάθε μέρα στα πρακτορεία και μιλάω με πολλούς από δαύτους επέτρεψε μου να ξέρω κάτι τις παραπάνω....
Βεβαίως ούτε εγώ πιστεύω να γίνει τέτοια χοντράδα ποτέ αλλά έτσι έλεγαν για για κάποιους πιλότους......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Να σΕ πω εγω που ειμαι και του επαγγελματος;;
Πολλες φορες συναδελφος φορτηγατζης μου εχει αναψει δεξι φλας να τον προσπερασω,και απο εκει ερχοταν αυτοκινητο...
Μιλαω για δρομους διπλης που επιτρεπεται η προσπεραση.
Και μια φορα ηρθα φεις του φεις με νταλικα,και ο...συναδελφος το εκανε επιτηδες..
Καλα τα βοηθηματα ολα αλλά μονο τα ματια σας θα εμπιστευεστε 100%