Πρόσεχε μόνο όταν ανοίγεις πόλεμο. Μην το πάρει εγωιστικά και κουβαλήσει σπίτι κάνα γομαροενισχυτή με έκο από κάνα πανηγύρι και τρίζουν τα τζάμια σου και τα μαχαιροπίρουνα όλη μέρα.![]()
Πρόσεχε μόνο όταν ανοίγεις πόλεμο. Μην το πάρει εγωιστικά και κουβαλήσει σπίτι κάνα γομαροενισχυτή με έκο από κάνα πανηγύρι και τρίζουν τα τζάμια σου και τα μαχαιροπίρουνα όλη μέρα.![]()
Εχε το νου σου,μην παρει αναποδες κανας αλλος γειτονας και σας κανει ασηκωτους και τους δυο.:rotflmao:
Μα καλά!
Κανένας δεν έχει το προ δεκαετίας (ή μήπως παραπάνω) CD του ΜΟΤΟ με τους ήχους από διάφορες μοτοσυκλέτες;
Τεζάρεις το volume και μετά βγαίνεις και εσύ έξω να δεις ποιος είναι ο ασυνείδητος.
Για ακόμα χειρότερους γείτονες κρατάω το CD του Drive με ήχους από τη Formula 1.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Καλησπερα φιλε επειδη ειναι προσφατο ελπιζω να το δεις.
Να ξερεις την εχω πατησει παλιοτερα και ετρεχα σε τμηματα και δικαστηρια.
Αν εχεις το ηχειο εξω απο το σπιτι οπως στην φωτο που εχεις βαλει σου κανει μηνυση και εχεις τρεξιματα.
Γενικα δεν επιτρεπεται να παιζεις μουσικη και το ηχειο να ειναι εξω απο το σπιτι σου.
LIVE FREEEEE!!!!!
άσε Στέφανε την έχω πατήσει εγώ ρε φιλε έτσι. Ότι έκανε ο Blitz το έκανα πρίν απο 20 χρόνια σε ένα γείτονα στη γειτονιά οποίος είχε πάρει κάτι τεράστια στερεοφωνικά και έπαιζε όλο το απόγευμα τέρμα Καζαντζίδη. Αν και υπέρτατη η φωνή του εμένα μου βγαίνουν παιδικά τραύματα στο άκουσμα της.
που λέτε επειδή τότε εγώ δεν είχα πολλές επιλογές στο τι θα του βάλω, ούτε yutube υπήρχε να ψάξω κανα σατανιστικό, διάλεξα ότι πιο βαρύ είχα απο τις κασέτες μου. (κασέτα you know?)
Jimmy Hendrix η επιλογή μου η οποία έκανε τον τύπο να γουστάρει και να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι και να ακούει όλο χαρά
![]()
την επόμενη φορά βάλε καλύτερη κατεύθυνση στα ηχεία με κλίση μιας και απο οτι κατάλαβα είναι ένα όροφο κάτω
το έχω κάνει και εγώ (είμεθα ίδια μουσικής κουλτούρας), όμως ρε φούστη μου άν είναι κανα καιμένο γεροντάκη(και όχι μονο) δίπλα / απέναντι / πάνω τον παίρνουν τα ίδια "σκάγια" και αυτό ειναι ο ανασταλτικότερος παράγοντας να το μη το κάνω
νομίζω καλύτερη κατάσταση είναι να σηκωθείς απο τον ύπνο και να του ρίξεις ένα συγυρισμένο γαμωσταυρίδη του μπάσταρδου και άς μη είναι ώρα κοινής ησυχίας εάν θέλει να ακούει δυνατά μαζί του και όλη γειτονιά να πάει στα μπουρδέλα στα μπουζούκια
δυστυχώς σε κάθε γειτονιά υπάρχει και ένας μαλάκας τουλάχιστο
you rise you fall you're down then you rise again
δυστυχώς σε κάθε γειτονιά υπάρχει και ένας μαλάκας τουλάχιστο[/QUOTE]
polloi. Oxi enas.
σας εχω ολους. πιανει σε ολα τα ζωα. απο διποδα, τετραποδα...τριποδα.............
https://www.youtube.com/watch?v=fSfc21RDkbw
Οι παλιοί λέγανε, "από κακό συγγενή γλυτώνεις, από κακό γείτονα ποτέ..."
Στο πίσω στενό, εχω τρεις οι οποίοι είναι πάρτον έναν και βάρα τον άλλον.
Οι αυλές μας και οι ακάλυπτοι επικοινωνούν και ο δεύτερος από τους τρείς, ο μεσαίος, είναι ακριβώς δίπλα μου, οπότε οι άλλοι είναι αριστερά και δεξιά.
Ο αριστερός βγαίνει στο μπαλκόνι στον 6ο όροφο και μιλάει στο κινητό, είναι σαν προεκλογική εκστρατεία.
Ο μεσσαίος έχει ένα κοπρόσκυλο στην ταράτσα που γαμιέται με το παραμικρό στο γαβγισμα.
Η δεξιά, βάζει Πάολα και τραγουδάει.
Μια, δυο, τρεις, έχω σπίτι 8 δεκαπεντάιτσα ηχεία επαγγελματικά γιατί παίζω μουσική σε γάμους.
Τα στείνω όλα στην ταράτσα, τα συνδέω και τους φωνάζω και τους τρεις.
Λοιπόν, τους λέω, ή σταματάτε ό,τι κάνετε ή ξεκινάω.
Μα... λέει ο ένας.
Τον διακόπτω αμέσως μετά το μα... και του λέω, κατάλαβα. ΞΕΚΙΝΑΩ!!!!!
Καταλαβαίνετε τι έγινε...
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Πλάκα-πλάκα.. έχω έναν εκκολαπτόμενο σαματατζή στον ακάλυπτο, αλλά δεν τον έχω εντοπίσει.... Όλοι έχουμε την τρέλα μας, αλλά να μην γίνεται κατ' εξακολούθηση.
Κι εγώ γουστάρω μια στο τόσο να τα χώνω και να βαράει Manowar... αλλά μετά τις 11:30.... ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ...
Μ΄άρεσε η αντίδραση σου φίλε!!!