Θα το κανεις το ταξίδι αλλη φορά, μην σε παρει απο κατω !![]()
Θα το κανεις το ταξίδι αλλη φορά, μην σε παρει απο κατω !![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ksenerwma alla opws sou eipan kai prin...esy na eisai kala kai apo taksidia na exoun na fane kai oi kotes...
σε σωμα ασφαλειας εισαι μαλλον ε?
κριμα ... βαζω τον εαυτο μου στη θεση σου και ξενερωνω απιστευτα...
αστα ανοιχτα αν μπορεις
..και ο σεπτεμβρης καλος ειναι (αν παρει παραταση ο εφιαλτης) καντην...δεν ξερεις ποτε ξανα ..
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
αφου τα εκανες ανοιχτα, 'νταξει μην σκιαζεσαι...θα το κανεις το ταξιδι...
και ισως ειναι και καλυτερα τοτε...
μακαρι να σου πανε ολα καλα και να φυγεις το συντομοτερο δυνατον...
Εντάξει το χώνεψα μπορώ να πω..!Ευχαριστώ όλους για τα όμορφα και ενθαρρυντικά λόγια..
Υγειά να υπάρχει και ολα θα έρθουν στην ώρα τους....
Πάντως σήμερα αργά το απόγευμα μετά την δουλειά με έπιασε μια παλαβομάρα και βρέθηκα σόλο εδω:και επιστροφή από το βουνό για Μαραθώνα..
Έφαγα και την βροχή μου έστριψα και λίγο....Σαν να βρέθηκα στις Άλπεις βρε παιδί μου.....:a31:
Εφαγα χειροτερο ξενερωμα το 13',τρεις ημερες πριν φυγω για εξω επεσα και εβγαλα το γονατο...ενα μηνα κρεβατι..
Και οταν πρωτοπερπατησα καβαλησα και λος πουλος..
Υπομονη και θα το κανεις το ταξιδι σου,υγεια πανω απ'ολα οσο τετριμμενο κι αν ακουγεται.
![]()
Κουραγιο ρε φιλε εχω εναν φιλο που επαθε το ιδιο με κλεισμενα δωματια σε παρο...
τα είπαν κι οι άλλοι, σκέψου όμως ότι θα μπορούσε να ήταν χειρότερα, να χες φύγει 1 μέρα και να σου λεγαν γύρνα πίσω με το που θα φτανες στο εκεί λιμάνι, εκεί κι αν θα ταν χαμένα τα εισητήρια, υπομονή θα το κάνεις αργότερα το ταξίδι![]()
Η κατάρα του TDM... (το ΠΟΎΛΗΣΕΣ!!!) χαχαχαχα Πλάκα κάνω φίλε... Εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν!!!!