Σελίδα 68 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψευδαισθήσεις για το αν αυτή η χώρα θα αλλάξει ποτέ.

«Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες», είπε ο υπουργός περιγράφοντας το παρελθόν. Ακόμη μία αναφορά στην τοποθέτησή του που προκάλεσε αίσθηση ήταν η εξής: «Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος»

http://www.efsyn.gr/arthro/kleinei-o...atos-diaplokis

Ή πως το κουκούλωμα σκανδάλων, και η ατιμωρησία βαφτίζεται "κλείσιμο κύκλου διαπλοκής"

Καληνύχτα
    άμα ο λαός ήθελε να τους δώσει συγχώρεση και άφεση αμαρτιών
    θα έβγαζε κανέναν παπά στην εξουσία να τους εξομολογήσει και να τους συγχωρέσει.
    Αυτοί απ' ότι νομίζω εκλέχθηκαν για να στήσουν δικαστήρια και να καταδικάσουν όσους μας έφεραν ως εδώ...
    Τώρα τι κύκλους και τεθλασμένες μας λένε....

Banned
    Τι γινεται σε αλλες υποαναπτυκτες χωρες..

Σε ορίζοντα διετίας

«Τσεκούρι» του Πενταγώνου των ΗΠΑ σε 57.000 ένστολους και μη υπαλλήλους

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500010876

Η πράξη, από εποχής Ανδρέα για μιά Ελλάδα νέα κλπ έχει αποδείξει ότι ρουθούνι δεν άνοιξε από τα "ειδικά δικαστήρια" και τις επιτροπές αφ' ενός, πλην του αμετροεπή Άκη που ξέπλυνε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ σύσσωμες τις αμαρτίες της παράταξης. Λεφτά δεν επεστράφησαν ποτέ από ότι θυμάμαι, πλην των μιζών που έδωσε πάλι στην υπόθεση του Άκη πίσω ένας εκ των ληπτών και που ήταν ψιχία σε σχέση με τα συνολικά ποσά που ακούγονταν...

Οπότε κάνουν δεν κάνουν τις αυτές διαδικασίες με τους προηγούμενους ποσώς με απασχολεί γιατί δεν θα κερδίσω ως πολίτης κάτι στην ουσία, πέραν του κουτσομπολιού. Πρακτικά, μπορούν να μην πετάξουν άλλα λεφτά στα σκουπίδια με τον ίδιο τρόπο; Αυτό.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Άμα όλα γίνουν *δελο, ίσως να πέσουν κανά 2-3 ονόματα προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη και να βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι... υποθέτω ότι θα υπάρχει πολύ θυμός και οργή τότε και σε κάποιους θα πρέπει να εκτονωθεί....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Τα θεματα της οποιας διαφθορας στην Ελλαδα θα λυθουν αν και οποτε μονο με τη βια των οπλων. Μην περιμενετε απο οποιοδηποτε συστημικο κΥνοβουλευτικο κομμα της Ελληνικης αστικης δημοκρατιας να φερει καθαρση.
    Με ποιους μηχανισμους αλλωστε;; Με τους ιδιους που στηριζαν και υπεθαλπταν τη διαφθορα τοσες δεκαετιες...;; πφφ

Ιn other news now..
    Παμε για Grexit???
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Παντως τελικα αυτο που ζηταμε συνοπτικα
    ειναι ακριβως αυτο
    https://www.youtube.com/watch?v=DYQkCHfJ8ks
    με ΑΥΤΟΝ ακριβως τον τροπο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάντως από μερικές κλεφτιές ματιές που έριξα, ο Τσίπρας τρώει πολύ ξύλο στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο (που υπ' όψιν μπορεί να μην έχει και τπτ σοβαρές αρμοδιότητες, αλλά τουλάχιστον είναι το μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο της Ευρώπης και πάντα αποτελούσε προπύργιο δημοκρατικών θέσεων και παραδοσιακά ευνοικά προσκείμενο στην Ελλάδα)

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά καταφέραμε και δημιουργήσαμε το τέλειο αδιέξοδο...

Είμαι πράγματι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ με τι μούτρα θα γυρίσει πίσω ο πρωθυπουργός μας αφού θα έχει καταθέσει και θα έχει υπογράψει μέτρα χειρότερα από αυτά που μόλις πριν 1 εβδομάδα παρότρυνε τον λαό να τα ξορκίσει με ένα περήφανο ΟΧΙ... Ρε παιδιά όσο επικοινωνιακό μασάζ και να πέσει μερικά πράγματα απλά δεν είναι υπερασπίσιμα..
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 08/07/2015 στις 10:50.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ή εγώ βλέπω πολλή τηλεόραση κι έχω μεγάλη φαντασία ή κάποιοι άλλοι καθόλου

Έστω ότι εγώ ήμανε πολιτικός σε ένα από τα 2 πρώην μεγάλα κΩματα και είχα φάει τον άμπακο από κρατικά ταμεία, μίζες κέρατα τράγια.

Και με φώναζε ο Άλεξ και μου έλεγε

-Άκουσε να δεις παλουκάρι μου. Τονε βλέπεις αυτόν εδώ το φάκελο? Άμα τον ανοίξω, και πλέον μπορώ να τον ανοίξω (ακόμα κι επιλεκτικά αν θέλω, αν υποθέσουμε ότι εμπλέκονται και δικοί μου στα σκάνδαλα), σε πήρε και σε σήκωσε και σε πέταξε και μακριά. Διαλέγεις και παίρνεις.

Κουρτίνα 1: Ανοίγεις το φάκελο, και η Παναγιά μαζί σου, με το σόι σου ολόκληρο, και καλά γ@μήσια στη στενή.

Κουρτίνα 2: Δεν ανοίγεις το φάκελο και τον αφήνουμε στο συρτάρι μου για παν ενδεχόμενο, και από τούδε και στο εξής εντολές παίρνεις από μένα. Βγάζετε για πρόεδρο καμιά Φωφάρα, μας ασκείτε μια κάποια αντιπολίτευση (μή γίνομε δα και ρεζίλι) αλλά ακροθιγώς και χωρίς πολλά πολλά, και συνεχάτε να παίρνετε τα μισθαλάκια σας μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε, και να παρακαλάτε μέχρι να σφαλίσετε τα μάτια σας ότι την ίδια κουρτίνα 2 θα διαλέξουν και όλοι οι υπόλοιποι του συναφιού.

Πάρε το χρόνο σου... Τον πήρες? Μπράβο. Ακούω...

Αφήνουμε απ'έξω το ΚΚΕ γιατί έχει τις αγκυλώσεις του αλλά απειλή δεν αποτελεί για το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και τη ΧΑ, η οποία είναι μπλεγμένη στα χίλια μύρια αλλά επειδή έχει να κάνει με ούγκανα που τη στηρίζουν θα μπορούσε να μη μασήσει θεωρητικά.

Και ρωτάω εγώ.

Ασχέτως αν ο Τσίπρας θέλει να σώσει την Ελλάδα, να σταματήσει τη διαφθορά, να μας φέρει τον ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, να κατσικωθεί λοιπόν για το Χ Ψ λόγο στην καρέκλα του χωρίς να μπορούν να του την πριονίσουν (με τα ως τώρα δεδομένα έστω) και να κερδίζει τις επόμενες εκλογές όπως κέρδιζε πέρσι ο Μαρκέζ μονοκορδοσά τους 10 πρώτους αγώνες, θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει?

Ξαναλέω για όσους δεν το έπιασαν.
    Είτε θέλει να μας σώσει, είτε να μας τον χώσει, δεν κουβεντιάζω αυτό στην παρούσα φάση.

Για να μπορεί να μας σώνει ή να μας τον χώνει με την ησυχία του, χρειάζεται όσο το δυνατόν λιγότερα ανοιχτά μέτωπα και όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια δεμένα.
    Πώς θεωρείτε εσείς ότι θα το πετύχαινε καλύτερα αυτό?

Με το να ανοίξει τους φακέλους, και πάρε κόσμε, και δώσ'του δικαστήρια και ζήτημα αν θα καταδικάζονταν 2-3 από δ'αύτους και παίζει να τους πλάσαραν και για ήρωες τα ΜΜΕ?

Ή με το να αφήσει τους φακέλους εκεί που κάθονται και να χειριστεί την κατάσταση όπως περιέγραψα παραπάνω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Είμαι πράγματι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ με τι μούτρα θα γυρίσει πίσω ο πρωθυπουργός μας αφού θα έχει καταθέσει και θα έχει υπογράψει μέτρα χειρότερα από αυτά που μόλις πριν 1 εβδομάδα παρότρυνε τον λαό να τα ξορκίσει με ένα περήφανο ΟΧΙ...
    Δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θα υπογράψει.
    Όπως έγραψες...
    Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά καταφέραμε και δημιουργήσαμε το τέλειο αδιέξοδο...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Οκ οι αγορές κυβερνάνε τον κόσμο, οι πολυεθνικές είναι πάνω από τα κράτη κτλ...Αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα περιθώρια πολιτικής και πάντα υπάρχουν εναλλακτικές. Το πρόβλημα δεν είναι στις συντάξεις κ στον ενφια και στις προτάσεις-προτάσεις-προτάσεις. Aυτή την στιγμή νομίζω συγκρούονται δύο πολιτικές, δύο κατεστημένα, 2 ιδεολογίες στις Βρυξέλλες και αντίστοιχα και μέσα. Ο Τσίπρας κέρδισε μέσα και δίνει μάχη ακόμα στις Βρυξέλλες. Δεν έχει πολλούς συμμάχους αλλά θεωρώ ότι παρά τις χθεσινές δηλώσεις δεν θα ρισκάρουν γκρέξιτ και το δημοψήφισμα δίνει ισχυρό όπλο στον Τσίπρα, όσο κ αν το σνομπάρετε μερικοί. Επίσης μάλλον έχει και υποστήριξη από Αμερική και την επίσημη δήλωση του ΔΝΤ πέρι χρέους κτλ.
    Άποψη μου και μπορεί να ακούγονται ρομαντικά όλα αυτά, αλλά η Ευρώπη ή θα αλλάξει ή θα διαλυθεί..
    Δείτε τώρα το ευρωκοινοβούλιο λαιβ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Άποψη μου και μπορεί να ακούγονται ρομαντικά όλα αυτά, αλλά η Ευρώπη ή θα αλλάξει ή θα διαλυθεί..
    .
    Έχεις δίκιο... Κάποια στιγμή η Ευρώπη θα αλλάξει... Το θέμα είναι ότι ο ρυθμός της αλλαγής είναι πολύ αργός και εμείς βιαστήκαμε να πηδήξουμε πρώτοι στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα με κίνδυνο τα επόμενα χρόνια να παρακολουθούμε την αλλαγή με τα κυάλια από την Βαλκανική μας γωνιά

Έχεις δίκιο... Κάποια στιγμή η Ευρώπη θα αλλάξει... Το θέμα είναι ότι ο ρυθμός της αλλαγής είναι πολύ αργός και εμείς βιαστήκαμε να πηδήξουμε πρώτοι στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα με κίνδυνο τα επόμενα χρόνια να παρακολουθούμε την αλλαγή με τα κυάλια από την Βαλκανική μας γωνιά
    Mπορεί. Ή επίσης μπορεί να παρακολουθούμε την ξήλωμα του πουλόβερ από την Βαλκανική μας γωνιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ας ξαναχτίσουν κ το τοίχος του Βερολίνου Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	baustelle.gif 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	1,6 KB 
ID:	338298, το θέμα είναι εμείς τι αποκομίζουμε από όλα αυτά κ πως ανασυντασσόμαστε.

Banned
    Συντροφε,

εχουμε 2015, οχι 1918.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01