Οι Έλληνες είμαστε σαν τα ταμπόν. Είμαστε στο καλύτερο μέρος του κόσμου, τη λάθος στιγμή..![]()
Οι Έλληνες είμαστε σαν τα ταμπόν. Είμαστε στο καλύτερο μέρος του κόσμου, τη λάθος στιγμή..![]()
Κάποιος έχει πάει ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τρεις μέρες και θέλει τα βράδια του να τα περάσει όσο πιο ευχάριστα μπορεί. Του συστήνουν μια γυναίκα, διαβεβαιώνοντας τον ότι μαζί της θα περάσει πολύ όμορφα. Πάνε το βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου του και της λέει.
-Ξέρεις, επειδή είναι λίγες οι μέρες που θα μείνω εδώ, θέλω κάτι πολύ σπέσιαλ. Κάνεις ωραίο τσιμπ@κι;
Τον παίρνει αυτή από το χέρι, τον πηγαίνει στο παράθυρο και του δείχνει στο κέντρο της πόλης.
-Τη βλέπεις αυτή την πολυκατοικία; Είναι δικιά μου και την έχω κάνει με τα λεφτά που έχω βγάλει από τα τσιμπ@κια.
Πράγματι πέφτουν στο κρεβάτι και του κάνει ένα τσιμπ@κι καταπληκτικό.
-Συγχαρητήρια, της λέει. Την αξίζεις την πολυκατοικία.
Το άλλο βράδυ ξαναπάνε στη σουίτα του.
-Επειδή, όπως σου είπα, δε θα μείνω πολύ, θέλω και σήμερα κάτι σπέσιαλ. Το κάνεις από πίσω;
-Τον παίρνει από το χέρι, και τον πηγαίνει στο παράθυρο.
-Βλέπεις αυτή τη βίλα έξω από την πόλη; Είναι δικιά μου και την έχω κάνει με τα λεφτά που έχω βγάλει από αυτήν ακριβώς τη δουλειά.
Πέφτουν πάλι στο κρεβάτι, το κάναν από πίσω...
-Μπράβο σου! Εσύ αξίζεις για πολλές βίλες...
Το τρίτο βράδυ πάνε πάλι στη σουίτα του.
-Αύριο φεύγω, της λέει, και επειδή είμαι κουρασμένος, θα ήθελα απόψε να το κάνουμε από μπρος, φυσιολογικά. Φαντάζομαι ότι θα το κάνεις το ίδιο ωραία.
Τον παίρνει πάλι από το χέρι, τον πηγαίνει στο παράθυρο και του δείχνει την πόλη.
-Τη βλέπεις τη Θεσσαλονίκη; Αν είχα μ@νί, θα ήταν όλη δικιά μου!!!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
- Κάποτε αναρωτιόσουνα και καμιά φορά πόσα να σηκώνει ο μπροστινός σου στο ΑΤΜ. Τώρα ξέρεις.
Έχω πατήσει αποδοχή σε τόσους πολλούς όρους χρήσης που φοβάμαι μην έφερα εγώ το ΔΝΤ στην χώρα
1 μερα χωρις μνημονιο και εχουμε τσαμπα ΜΜΜ, εβδομαδιαιο δωρακι απο βονταφον, επιστροφη πινακιδων και 60€ τη μερα. Ζωαρα.
Αν είχε χιούμορ ο Τσίπρας θα έβαζε σε ένα φάκελο 60€ θα τα έστελνε στο ΔΝΤ και θα ελεγε "αυτά μπόρεσα απο το ΑΤΜ σήμερα, αύριο πάλι..."
Το ευρώ χάνει μέσα σε λίγες ώρες ήδη 1,66% έναντι του δολαρίου. Αν συνεχίσει έτσι θα μας παρακαλανε σε λίγο οι Γερμανοί να μπουν στη δραχμή
Ποιο Βαρουφακη μωρε??? Την Ζωή στείλτε μια φορά στο Eurogroup και σε μία ώρα θα πεταχτούν έξω όλοι φωνάζοντας : "Η Ελλάδα δεν χρωστά τίποτα, ΝΑΙ σε όλα Αλέξη, πάρτην και φύγε"
ο Βαρουφακης εστειλε μηνυμα στη Λαγκαρντ, για να της ζητησει συγνωμη που καθυστερησε να βαλει τη δοση.. κανει οτι μπορει, αλλα αντιμετωπιζει λεει δυσκολιες γιατι δε βρισκει ανοιχτη τραπεζα να κανει καταθεση..
Πληροφοριες λενε οτι τελικα ο Τσιπρας συμφωνησε με τους "εταιρους" και θα αποληρωσει το χρεος...
Μαλιστα ηδη εχει ετοιμασει και εχει στειλει καρτα στη Λαγκαρντ, για να πηγαινει στα ΑΤΜ και να σηκωνει 60 ευρω ημερησιως..
με τον πανικο που σας εχει πιασει και τις μαλακιες που κανετε, πηγα σουπερ μαρκετ και δεν βρηκα μακαρονια να φαω τον αστακο μου...
Αυριο το πρωι, θα παω εξω από τις τράπεζες και θα τους βαραω τις πορτες φωνάζοντας "ανοιχτε μου, θελω να καταθεσω..."
Να αδειάσετε τα ράφια των καταστημάτων με το φόβο της χρεοκοπίας, να τονωθεί η αγορά, να τους λέμε μετά πετύχαμε ανάπτυξη 20% σε 3 μέρες..
Το τζοκερ κληρωνει 4 εκατομμυρια ευρω , τα οποια θα δοθουν στον νικητη σε 67 χιλιαδες δοσεις των 60 ευρω.
Παντως αυτό που θαυμάζω σε αυτόν το λαό είναι η ψυχραιμία με την οποία πανικοβάλλεται.
Φάση θα είχε να είχα κρατήσει ένα δεκαχίλιαρο και να πήγαινα σε ΑΤΜ μπροστά σε καμια γριά και να έλεγα ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΕΒΓΑΛΕ ΔΡΑΧΜΕΣ
Αυτο το ευρωπαϊκό που πήραμε το 2004 στο ποδόσφαιρο δεν μας το συγχώρησαν ποτε
Να πάτε να ψωνίσετε τα απολύτως απαραίτητα,γάλα αλεύρι Αύγα ζάχαρη iphone 6...
Αν τελικά μπούμε στη δραχμή, θα μπορούμε να πετάμε στις τραγουδιάρες χιλιάρικα, γιατί τα τρία ευρώπουλα τα σνόμπαραν.
παω 10 χιλιαδες δραχμες στοίχημα πως δε θα βγουμε απ'το ευρω...
Δυο χιλιάδες τόσο. Εποχή που τα ρομπότ στα σπίτια αρχίζουν να γίνονται μόδα. Κατά τ άλλα, τα συνηθισμένα. Φεύγει ο άντρας για δουλειά βράδυ και αμέσως η γυναίκα τηλεφωνεί στον έτσι που έρχεται στο λεπτό. Γδύνονται και αρχίζουν παιχνίδι. Ξαφνικά ακούν την εξώπορτα να ανοίγει και να κλείνει βιαστικά.
«Αμάν ο άντρας μου.»
«Ωχ! Που να κρυφτώ?»
«Δεν προλαβαίνεις να κρυφτείς. Κάτσε ακίνητος εκεί στον τοίχο και κάνε το ρομπότ.» Ίσα που προλαβαίνει και μπαίνει ο άντρας.
«Τι κάνει αυτός εδώ γυμνός?»
«Ποιος αυτός αγάπη μου? Ρομπότ είναι! Δεν είπαμε αφού πήραν οι γείτονες θα πάρουμε κι εμείς? Ε! Έκανα αίτηση και μου το έδωσαν για δυο μέρες δοκιμαστικά.»
«Χμμ!» Το κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω. Πλησιάζει και του ρίχνει μερικές μπάτσες στον πισινό. Του άρεσε.
«Χμμμ! Σαν αληθινά τα κάνουν οι άτιμοι.» Ξαναπιάνει τον πισινό του φουκαρά, τον τσιμπάει τον μαλάζει και του γυάλισε το μάτι. Του καρφώνετε η ιδέα και βρίσκει τρόπο να διώξει την γυναίκα του. Κλειδώνει πόρτες ξεβρακώνετε κι αυτός και τον βάζει να σκύψει. Ο εραστής έχει ιδρώσει και τα έχει παίξει. Σκέφτεται πώς να γλυτώσει. Έτσι όπως είναι σκυμμένος ορμάει ο κερατάς, σφίγγετε όσο μπορεί ο εραστής… αποτυχία.
«Τι μαλάκες είναι. Πολύ σφιχτά τα κάνουν!» Ξαναδοκιμάζει, σφίγγετε ο άλλος… τίποτα. Δοκιμάζει να τον ανοίξει με τα χέρια ορμάει, σφίγγετε ο άλλος… τίποτα πάλι.
«Μα τι σφιχτά τα κάνουν οι μαλάκες. Τώρα θα τους δείξω εγώ. Θα το ανοίξω με το δράπανο. Άψυχο είναι» Και πάει μέσα να το πάρει. Ο άλλος τα έχει παίξει τελείως. «Έχω μπλέξει με τρελό» Τον ακούει να έρχεται και καλώδια που σέρνονται. Αν φανερωθεί θα τον σφάξει. Αν όχι θα τον σκίσει. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ακούγονται και μερικές «δραπανιές» στον αέρα και νιώθει τον αέρα του δράπανου να του αγγίζει τον πισινό. Πάνω στην απελπισία του, κλείνει την μύτη του με το χέρι για να μιλήσει σαν ρομπότ και φωνάζει απελπισμένα, αλλά όσο πιο ρομποτικά γίνετε:
«Ξαναδοκιμάστε με τον π@@τσο. Ξαναδοκιμάστε με τον π@@τσο.»
Μάγκες, μια ερώτηση έτσι από άντρα προς άντρα, παντελονάτα λόγια για να συνεννοηθούμε.
Σας κοπανάει κι εσάς η γυναίκα με την παντόφλα ?
ανανήψαντας
Ωραίο ψωμί. Τι να κάνει αυτός ο φούρναρης, τι βάζει μέσα άραγε;
-Ταχίνι.
ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ
Ενας ηλικιωμένος πηγαίνει την βόλτα του όπου τυχαία περνά έξω απο ένα…. μπουpδέλο…….
Μία κοπέλλα απο την είσοδο, του φωνάζει:
– Ε .. . .παππού ! Έλα να κάνεις…. μία προσπάθεια!!!
Ο γέρος της απαντά:
– Οχι κόρη μου . . . δεν μπορώ!!!
Η κοπέλλα….επιμένει:
– Κουράγιο παππού! Ελα, θα δοκιμάσουμε!!!
Ο παππούς με τα πολλά μπαίνει μέσα και…… το κάνει …… όπως ένας 25χρονος …
Η κοπέλα του λέει:
– Θεέ μου! Γιατί λες ότι δεν μπορείς;
Ο παπούς απαντά:
– Ααα!!!!! – να…πηδήξω μπορώ !!!!!! Αυτό που δεν μπορώ είναι να πληρώσω !!!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
-Ρε φίλε πιάσε εκείνο το γυμνό καλώδιο!
-Το 'πιασα, τώρα;;
-Ντάξει, άσ' το τώρα...άρα από το άλλο περνάει το ρεύμα!
https://www.youtube.com/watch?v=D0dATFqvodY
:rotflmao:
-Είσαι πάντα έτσι καχύποπτος;
-Γιατί ρωτάς;