Σελίδα 86 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Γκλουπ...

Γκλουπ Χ 2

Ούτε στο Iskra δεν διαβάζει κάποιος τέτοια αντικειμενική ανάλυση. Αφωνος, andgeo
    Απ το ισκρα αντιγραφή είναι , αν μου πεις και που διαφωνείς ; Τι δεν έγινε απ όλα τα παραπάνω ;
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο;

Παλαιό μέλος
    Η οικονομία επέστρεψε σε ύφεση και το πρωτογενές πλεόνασμα εξανεμίστηκε. (αυτό το μικρό)

Το πλήγμα που θα δεχτεί φέτος η ελληνική οικονομία θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που δέχθηκε στα πέντε χρόνια των μνημονίων.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας χθες στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" μίλησε μεταξύ άλλων για βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας...

O πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ θα είναι μεταξύ των 28 ηγετών της Ε.Ε. που θα αποφασίσουν αν η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη και ενδεχομένως την Ε.Ε.

Η Βουλγαρία από άποψη κατάταξης με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα βρίσκεται στην 78η θέση, όταν η Ελλάδα βρίσκεται στην 38η (στοιχεία 2014). Στον πίνακα κατάταξης με βάση την ανταγωνιστικότητα η Βουλγαρία βρίσκεται στην 54η θέση και η Ελλάδα στην 81η.

Στη Βουλγαρία ο μέσος μισθός βρίσκεται στα 350 ευρώ και η μέση σύνταξη στα 120 Ευρώ.

Η οι βούλγαροι ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ή το αντίθετο .

Οί βούλγαροι έχουν βιώσει τον σοσιαλιστικό παράδεισο εμεις (ακόμα) οχι

Ποιός να ξέρει ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο;
    Κρίνοντας από τη σοβαρότητα των ειδήσεων στη διπλανή στήλη «Δημοφιλέστερα» αλλά και από το κατά πόσο έχουν επαληθευτεί, θα έλεγα πως ακόμη και για τον καιρό να έγραφε το συγκεκριμένο blog, θα είχα τις αμφιβολίες μου...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Η οικονομία επέστρεψε σε ύφεση και το πρωτογενές πλεόνασμα εξανεμίστηκε. (αυτό το μικρό)
    Που ήταν αυτό το πλεόνασμα όταν πριν ακόμα τις εκλογές είχαν τρύπα 452εκ€ , λογιστικό ;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Randy Watson - Sexual Chocolate

ο μέγας προφήτης και αδερφός εν Χριστό Eddie Murphy αποδίδει πολυ ευστοχα το πως λένε πολλοί εδω μέσα τη "τελευταία τους λέξη", έτσι για να δώσουν βάρος στο εν αριθμό 72.352 πόστάριμα που έχουν κάνει επι του θέματος,

Ladies and Gendelmant I present to you ...................

Randy Watson

(δώστε βάση μεταξύ 2:00 - 2:25 για τη μεγαλειώδης έξοδο)

https://www.youtube.com/watch?v=KzANAr1V82c

Η κουβέντα έχει γίνει λίγο "κινέζικη" και βαριέμαι να γκουγκλάρω και αυτό το ισκρα τώρα, απλά επειδή γράφεται και ξαναγράφεται το ζήτημα των ΑΤΜ. Ένα πράγμα μου ήρθε προχτές που το συζητούσαμε με τον συνταξιούχο πατέρα που και αυτός είχε παράπονα. Εθνική τράπεζα ας πούμε, ποιός έχει πάει και έχει φύγει σε λιγότερο από ώρα από το κατάστημα; Έχω μείνει και τρίωρο περιμένοντας. Οι ουρές μέσα ήταν πάντα τραγικές. Στην Άλφα λίγο καλύτερα. Σε άλλες τράπεζες συνήθως ακόμα πιο καλά. Αυτό το πράγμα γίνεται και στα ΑΤΜ τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι φυσιολογικό το ένα και αφύσικο και αισχρό το άλλο. Επειδή πριν δεν φαίνονταν οι εξυπηρετούμενοι από τον δρόμο, ήταν όλα ρόδινα; Μην πω ότι πιο γρήγορα τελειώνει κανείς από το ΑΤΜ παρά από την ουρά του γκισέ.

Στη Βουλγαρία ο μέσος μισθός βρίσκεται στα 350 ευρώ και η μέση σύνταξη στα 120 Ευρώ.
    Δεν έχω πάει ακόμα. Από ότι έχω διαβάσει πάντως και ξέρω από φοιτητές φίλους, η βουλγαρία είναι τσάμπα σε όλα της σε σχέση με εδώ (τελευταίο report φίλου που πήγε την άνοιξη 3ήμερο με μηχανή). Αν οι τιμές εδώ πέσουν σε ΟΛΑ σε τιμές βουλγαρίας, τότε ας κατέβει και ο μισθός, το επίπεδο ζωής δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα. Α, και φορολογία στο 10% κλπ εισφορές, όπως εκεί... Όχι 49% του κάθε τιμολογίου που κόβω να ανήκει αυτοδικαίως στο κράτος, που με περιμένει να μου φάει και αλλιώς τα υπόλοιπα 51% που μου μένουν...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η κουβέντα έχει γίνει λίγο "κινέζικη" και βαριέμαι να γκουγκλάρω και αυτό το ισκρα τώρα, απλά επειδή γράφεται και ξαναγράφεται το ζήτημα των ΑΤΜ. Ένα πράγμα μου ήρθε προχτές που το συζητούσαμε με τον συνταξιούχο πατέρα που και αυτός είχε παράπονα. Εθνική τράπεζα ας πούμε, ποιός έχει πάει και έχει φύγει σε λιγότερο από ώρα από το κατάστημα; Έχω μείνει και τρίωρο περιμένοντας. Οι ουρές μέσα ήταν πάντα τραγικές. Στην Άλφα λίγο καλύτερα. Σε άλλες τράπεζες συνήθως ακόμα πιο καλά. Αυτό το πράγμα γίνεται και στα ΑΤΜ τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι φυσιολογικό το ένα και αφύσικο και αισχρό το άλλο. Επειδή πριν δεν φαίνονταν οι εξυπηρετούμενοι από τον δρόμο, ήταν όλα ρόδινα; Μην πω ότι πιο γρήγορα τελειώνει κανείς από το ΑΤΜ παρά από την ουρά του γκισέ.
    Πλακα κανεις τωρα ετσι....??

Εκτος οτι οι ουρες που αναφερεις ειναι χ 1 φορα το μηνα μεσα ...... Και οχι στον δρομο.....!!!

Ειλικρινα για πρπει να γραψετε κατι απλα για να γραψετε......?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Που ήταν αυτό το πλεόνασμα όταν πριν ακόμα τις εκλογές είχαν τρύπα 452εκ€ , λογιστικό ;
    Eurostat

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Πλακα κανεις τωρα ετσι....??

Εκτος οτι οι ουρες που αναφερεις ειναι χ 1 φορα το μηνα μεσα ...... Και οχι στον δρομο.....!!!

Ειλικρινα για πρπει να γραψετε κατι απλα για να γραψετε......?
    Δεν κάνω πλάκα, αλλά αφού διασκεδάζεις όλα ΟΚ. Με συγχωρείτε κιόλας, παρακαλώ συνεχίστε.

Eurostat
    Καλά το είπα λογιστικό !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απ το ισκρα αντιγραφή είναι , αν μου πεις και που διαφωνείς ; Τι δεν έγινε απ όλα τα παραπάνω ;
    Ε, αφού το έγραψε το iskra, τι να τολμήσει να πει κάποιος ως αντίλογο...?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Randy Watson - Sexual Chocolate

ο μέγας προφήτης και αδερφός εν Χριστό Eddie Murphy αποδίδει πολυ ευστοχα το πως λένε πολλοί εδω μέσα τη "τελευταία τους λέξη", έτσι για να δώσουν βάρος στο εν αριθμό 72.352 πόστάριμα που έχουν κάνει επι του θέματος,

Ladies and Gendelmant I present to you ...................

Randy Watson

(δώστε βάση μεταξύ 2:00 - 2:25 για τη μεγαλειώδης έξοδο)

https://www.youtube.com/watch?v=KzANAr1V82c
    Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε Σπύρο, και εντυπωσιάζομαι προσωπικά απ΄τα μαγικά λαμπιωνάτα thread. Το κακό είναι πως δεν μετράει στο post counter μου ρε γμτ...

Καλά το είπα λογιστικό !
    +990. Αν δεν είναι απτό, σε πλάκες χρυσού πχ δεν έχει αντίκρισμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε, αφού το έγραψε το iskra, τι να τολμήσει να πει κάποιος ως αντίλογο...?

Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε Σπύρο, και εντυπωσιάζομαι προσωπικά απ΄τα μαγικά λαμπιωνάτα thread. Το κακό είναι πως δεν μετράει στο post counter μου ρε γμτ...
    Σοβαρά τώρα πίστεψες ότι αυτά είναι απόψεις τους ισκρα , στο ίσκρα το πολύ πολύ να διαβάσεις για πιστολίδια , κι εμένα μ αρέσουν τα λαμπιόνια !

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα