LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο Βαρούφας δε θα πάει να ψηφίσει αλλά πετάει και την παπάτζα ότι στηρίζει τον Τσακαλώτο . Τράβα ρε προδοτάκο να ψηφίσεις αν έχεις @@ και δέξου ότι έκανες λάθος , παγώνα έ παγώνα !
Respect mah authoritah!!!!
Το στρίβειν δια του αρραβώνος το έκαναν για να γλυτώσουν τη μπαλότσα , εδώ πάει ν' αποφύγει από τις ευθύνες του απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό .
Αφου έχει να παει να κάνει βουτιές το παιδι![]()
Ντροπή τους...γενικά δεν μου αρέσει να ζητάω συγνώμη αλλα...ο λαός έβαλε πλάτη και πήγε στο δημοψήφισμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος...δεν ξέρω αν αυτό ειναι παρηγορία στον άρρωστο αλλα δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει πιά κανείς για τίποτα...τελικά όλα γίνονται για την καρέκλα...καλη τύχη σε όλους μας...
Μάλλον έχει αποστείλει την ψήφο του ως "εγκρίνεται" , οπότε άκυρα τα μπινελίκια που του αράδιασα !
...κοίτα να δεις που θα βγάλει κάνα 20% το ΚΚΕ μ' αυτά και μ΄αυτά....
Πάντως αν θεωρήσουμε ότι το νέο μνημόνιο (γιατί τέτοιο είναι άσχετα αν θα βαφτίσουν το κρέας ψάρι) θα περάσει από την Βουλή, και αν οι εταίροι το βρουν αρκετό και συμφωνήσουν (έχω την αίσθηση ότι θα προσθέσουν και κάτι ψιλά…), το ενδιαφέρον είναι η επόμενη ημέρα….
Γιατί τα μνημόνια εύκολα τα υπογράφεις αλλά το μεγάλο ξύλο πέφτει όταν τα εφαρμόζεις… Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Λαφαζάνη να υπογράφει ιδιωτικοποιήσεις, ή πως ο Στρατούλης θα μειώσει συντάξεις,, ή πως η Ζωή θα περάσει από την βουλή εν μια νυκτί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τους δεκάδες εφαρμοστικούς που θα ακολουθήσουν…
Δεν λέω, η κόλλα της εξουσίας είναι ισχυρή αλλά στην περίπτωσή μας το βλέπω να γέρνει το καράβι, οπότε κρατηθείτε καλά…
Κοίτα όσοι πήγαν στο ΟΧΙ για να βγουν από την ΕΕ και μοιραία και απ το € , το ΚΚΕ είχε την πιο ξεκάθαρη πρόταση , ούτε να το συζητήσουμε , ούτε μα και μου , εκτός ΕΕ , εκτός ΕΖ , διαγραφή του χρέους και ο Στάλιν βοηθός . Κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενισχυθεί αλλά για 20% το αποκλείω . Πώς το είπες πριν , "να το πάρουμε χαμπάρι ότι αυτοί είμαστε ... " ; Ε κάπως έτσι ! Όπως υπάρχει ενδεχόμενο να ενισχυθεί και η ΧΑ αρκετά .
Για τα capital controls, να ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα που ΔΕΝ έχουν κάρτα για τα ΑΤΜ και ΔΕΝ είναι συνταξιούχοι (ή τουλάχιστον, δεν μπαίνει σύνταξη στον λογαριασμό τους στην τράπεζα) ενώ μπορεί να είναι ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ., οπότε αυτές τις μέρες, ούτε τα 120 € δεν πήραν από τα γκισέ!![]()
Οτι και να είναι τα νέα μέτρα αν έρθουν μην ξεχνάτε οτι ο λαός είπε στην κυβέρνηση "μείνε στο €". Εφόσον θέλει να μείνει στο € λοιπόν δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς μέτρα οπότε δεν μπορεί αυτός που έδωσε τέτοια εντολή στην κυβέρνηση να παραπονιέται μετά. http://www.newsit.gr/politikh/Dimosk...ai-eyro/416659
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!