Respect mah authoritah!!!!
Εγώ γέλασα πάρα πολύ με τα κλεισίματα του Βρούτση και Μπάρμπι. "Θα κάνουμε ότι θέλετε και να το κάνετε άμεσα, υπογράψτε προχτές ότι να'ναι, αλλά δεν θέλουμε και να έχουμε ευθύνη". Και ακόμα επαναλαμβάνουν την παπαρολογία περί εξόδου και ευρώ... Μα πόσο...
Χωρίς να επεκταθώ στο αισχρό του οτι πάει στην αίγινα για βουτιές...(!)...
"Όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία, για οικογενειακούς λόγους και θα στείλει επιστολική ψήφο. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι σύμφωνα με το άρθρο 70Α του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο όταν βρίσκονται σε αποστολή της Κυβέρνησης ή της Βουλής στο εξωτερικό."
Λογικά η Ζωή πρέπει να τον ακυρώσει αν θέλει να κρατήσει τα προσχήματα. Αφού έσκιζε τα καλτσόν της για την παρουσία των ΧΑυγητών στη Βουλή...
αν δεν μπορεί να γίνει με επιστολική τότε να τσακιστεί να πάρει ένα δελφίνι και να πάει να ψηφίσει , αν δε το κάνει είναι ξεφτίλας ...
Respect mah authoritah!!!!
Μια ζωή, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, σε διάφορα μικρά και μεγάλα θέματα, κράζαμε το κράτος και τον δημόσιο τομέα για τις "πατάτες" (στην καλύτερη!) που κάνει ή έκανε. Και είναι πολλές! Βασικά, πλέον έχω την εντύπωση πως σχεδόν όπου εμπλέκεται το κράτος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα κάνει μαντάρα (σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν το κάνει επίτηδες...)
Τώρα ξαφνικά, όλα είναι καλώς καμωμένα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας είναι... "ανθρωποθυσίες"?![]()