Σελίδα 102 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 25292979899100101102103104105106107112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.516 έως 1.530 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    αυτα για οσους πιστεψαν τον τιτανοτεραστιο Αλεξ
    πρωτη φορα αριστερα!
    ζητω η εργατια και παει λεγοντας..
    Μπεεε
    O λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Ενώ δεξιά νομίζεις ότι θα ξεχάσει ποτέ ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ενώ δεξιά νομίζεις ότι θα ξεχάσει ποτέ ...
    Αυτή συνοδεύεται από το προσωνύμιο επάρατος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Μαλακα μου αυτο το πραγμα ειναι απιθανο....Απιθανο....

Τι θα πει η ανακοινωση που βγαλανε εκεινα τα τσακαλακια τα 15 που γραφουν οτι ψηφισαμε ναι για να μην χαθει η δεδηλωμενη αλλα ειμαστε υπερ του οχι σε τετοια συμφωνια και θα κανουμε οτι ειναι δυνατον στο επομενο διαστημα μαζι με την εργατικη ταξη ωστε να μην περασουν αντιλαικα μετρα...????

Σοβαρα τωρα αυτο το πραγμα με ξεπερναει.... Με οδηγει στην τρελα....

Δεν υπαρχει ελπιδα....
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Μαλακα μου αυτο το πραγμα ειναι απιθανο....Απιθανο....

Τι θα πει η ανακοινωση που βγαλανε εκεινα τα τσακαλακια τα 15 που γραφουν οτι ψηφισαμε ναι για να μην χαθει η δεδηλωμενη αλλα ειμαστε υπερ του οχι σε τετοια συμφωνια και θα κανουμε οτι ειναι δυνατον στο επομενο διαστημα μαζι με την εργατικη ταξη ωστε να μην περασουν αντιλαικα μετρα...????

Σοβαρα τωρα αυτο το πραγμα με ξεπερναει.... Με οδηγει στην τρελα....

Δεν υπαρχει ελπιδα....
    Ανευθυνότητα , η μοίρα της πολυσυλλεκτικότητας , η Ραχή Μακρή (κατηγορία μόνη της) , η διάλυση .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Οχι ρε angeo δεν το βλεπω ετσι.. Σαν μοιρα της πολυσυλλεκτικοτητας... Εδω μιλαμε για ανθρωπους που αφοδεουουν (sic) στα μουτρα μου...

Ειναι απο εκεινες τις στιγμες που το μυαλο μου κολλαει σαν μπροστα σε τοιχο... Και αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τι κανουν...

Γιατι αυτο που κατα την γνωμη μου κανουν ειναι να αυξανουν τα ποσοστα στα ακρα (βλεπε ΧΑ).... Γιατι ο κοσμος δεν θα συγκρατηθει αλλο την επομενη φορα...

Το προγραμμα τους ειναι το τελευταιο προβλημα για εμενα.. Αυτο θα το τρωγαμε στο κ@λο ετσι και αλλιως...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Aρχισαμε σιγα σιγα να λειτουργουμε σαν κρατος.

Για να δουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Οχι ρε angeo δεν το βλεπω ετσι.. Σαν μοιρα της πολυσυλλεκτικοτητας... Εδω μιλαμε για ανθρωπους που αφοδεουουν (sic) στα μουτρα μου...

Ειναι απο εκεινες τις στιγμες που το μυαλο μου κολλαει σαν μπροστα σε τοιχο... Και αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τι κανουν...

Γιατι αυτο που κατα την γνωμη μου κανουν ειναι να αυξανουν τα ποσοστα στα ακρα (βλεπε ΧΑ).... Γιατι ο κοσμος δεν θα συγκρατηθει αλλο την επομενη φορα...

Το προγραμμα τους ειναι το τελευταιο προβλημα για εμενα.. Αυτο θα το τρωγαμε στο κ@λο ετσι και αλλιως...
    Για τις ιδεοληψίες του Λαφαζάνη δεν έγινε ότι έγινε ; Όταν έμπαινε στην κυβέρνηση δεν 'ηξερε ότι παρά τα θέλω και τα πιστεύω του θα κληθεί κάποιες φορές να πάρει δύσκολες αποφάσεις ; Το ήξερε , αυτό που κάνει τώρα είναι ανεύθυνο . Αφήνει ελάχιστες επιλογές , ή εκλογές και μας πήρε ο διάολος , ή να αναγκάσει τον Τσίπρα να κυβερνήσει με όλους τους διαπλεκόμενους , ακόμα χειρότερα . Όποιος λέει ότι ακολούθησε το ΣΥΡΙΖΑ και πίστευε σε λύση εκτός ΕΕ και € εθελοτυφλεί για να μην πω κάτι χειρότερο ,συνεπώς η λύση θα ήταν αυτή ή περίπου αυτή . Καταλαβαίνω την πίκρα σου αλλά δεν είμαι ο Λαφαζάνης να σου απαντήσω .
    Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί , την ίδια μοίρα θα έχουν και όλα τα απολιτίκ οπορτουνιστικά κινήματα τύπου ΠΟΤΑΜΙ , απλά νομοτελειακά θα το καταπιεί η ΝΔ . Απέναντι στη ΝΔ τι θ απομείνει είναι το ερωτηματικό , εκτός κι αν μετά τις εκλογές καταφέρει και πάρει αυτοδυναμία που στο αποκλείω . Ούτε 25% δεν θα πάρει γιατί υπάρχει κόσμος που αρέσκεται στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    η καλύτερη επιλογή πλέον για τον Τσίπρα είναι αμέσως μετά την συμφωνία να κάνει έναν ανασχηματισμό στην κυβέρνηση και ένα σαρωτικό ξεκαθάρισμα στο κόμμα.
    Πρέπει να απαλλάξει την κυβέρνηση από υπουργούς που δεν πιστεύουν, δεν θέλουν, και δεν θα εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα, και ταυτόχρονα να ξεπλύνει το κόμμα του από θρασύδειλα ανθρωπάκια που ψηφίζουν ΝΑι και έχουν το θράσος να λένε ότι εννοούσαν ΟΧΙ και που θα απειλούν μονίμως με νέες κρίσεις σε κάθε παραπέρα κίνηση προκειμένου να επιβεβαιώσουν στο πόπολο το αγωνιστικό προφίλ τους...
    Αν δεν τα κάνει αυτά γρήγορα και όσο ακόμα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού η κατηφόρα θα αρχίσει γρήγορα και θα είναι απότομη

πάμε καλά.....:a28::a28::a28::a28: :doublefacepalm:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CJnoqSsVAAENluJ.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	338393
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ξέχασε τα όλα αυτά ... Με φυτευτούς στην κυβέρνηση όλους τους διαπλεκόμενους δεν πρόκειται να γίνει τπτ , μόνο μέτρα !
    "Εκείνο που σου καταλογίζουν τα χελιδόνια,
    είναι η άνοιξη που δεν έφερες . "
    Οδ Ελύτης
    Προφανώς δεν περιμένω τίποτα.
    Λέω ότι ΑΝ ήθελαν να κερδίσουν χρόνο, να σώσουν κανάν άνθρωπο και την υστεροφημία τους, θα έπρεπε να κάνουν τουλάχιστον αυτά.
    Αλλά δεν..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	338395

Σκίτσο της telegraph για την πορεία των διαπραγματεύσεων

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Γι αυτή τη ριμάδα τη δουλειά που χρειάζεται ώστε να προχωρήσουμε θα ποστάρει κανείς?
    AYTO!

Τόσον καιρό ρε παιδί μου φουλ ενασχόληση με το τί φράγκα θα πάρουμε από τσι ξένοι, τίποτα άλλο.

Που οδηγεί στο συμπέρασμα οτι μόνη της η χώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Σωστά.
    Δεν έχουμε ταλέντο, δν έχουμε νέα μυάλα, δεν έχουμε επιχειρηματικό πνεύμα, δέν έχουμε φυσικούς πόρους (εκτός φυσικά του μυθικού πετρελαίου που εποφθαλμίζονται εκείνοι), δεν έχουμε τίποτα έκτος από κάτι τσάμπα μαγκιά κλανιά απαιτήσεις.

Ήμαρτον.

Ρε, εδώ και μόνο μέσα από αυτό το ταπεινό φόρουμ θα μπορούσε να βγει Ελληνική εταιρεία μοτοσυκλέτας, ρπστμ.
    Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε κατα μέρος αυτήν την (δηθεν) πολιτική συνείδηση που μας βολοδέρνει σαν την άδική κατάρα και να δούμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, η πολιτικές φαμφαρονίες εξυπηρετούν μόνο την διαιώνιση του πελατειακού κράτους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω λόγια πραγματικά...

Συνημμένο 338383

Πιστεύω πως μπορούσε και πολύ καλύτερα...

Όνομα:	yannis01.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	38,4 KB 
ID:	338397

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19