Ψάχτο λίγο περισσότερο. Είναι Ερμητικής Σχολής.
As Above, So Below, you know... *
Παρεπιμπτόντως, ωραία η ανάλυσή σου για την επαρχία, αν και πιστεύω οτι σε ορισμένα πράγματα, ΚΑΙ ποσότητα μπορεί να παραγει η χώρα. Έστω, άλλο θέμα. Όμως, κάποια συμφιλίωση με τον αγροτικό μόχθο πρέπει να υπάρξει στη νεολαία. Η παρούσα κατάσταση είναι και ξεφτίλα και διαστροφή. Ναί, βρώμικη και κουραστική δουλειά οι ελιές, αλλά έχεις δοκιμάσει λάδι φρέσκο ζεστό ακόμα απο το πιεστήριο; Κάποιοι από εμάς, βλέπεις, έχουν μαζέψει και βερύκοκα στην Κορινθία και ελιά στη Λακωνία, και ο,τι θες και δεν πεθάναμε δα.
Και μετά βρίσκεις το χιούμορ μου βαρύ;;;LOL
* Αν χρειαστεί το αναλύω και αλιώς.
Ο Δεκέμβρης γαρ εγγύς και οι ελιές μου ήδη φορτωμένες... Μπορεί να βγάζω απλά το λάδι της χρονιάς αλλά όντως αυτό το φρέσκο που βγαίνει και απο χρώμα και απο άρωμα και γεύση, δεν υπάρχει.
Κακώς, αγαπητέ, αξίζει. Ιδίως εκείνο το ανεπανάληπτο «Γαμήστε την πολιτική ορθότητα επί τόπου, όπου την βρείτε μπροστά σας, γιατί δεν μας βλέπω καλά.». Σοφίας Ευαγγέλιον.
Για το λάδι φυσικά, πως θα μπορούσαμε να διαφωνίσουμε...
Αλλά δεν μου είπες, συμφωνείς οτι περιφρονώντας την επαρχία και ειδικά τον «αγρό» οι νεολαία έχει χάσει κάτι;
Και πώς τις βλέπεις τις πιθανότητες να το ξαναποκτήσει;
έλεος πια, μ'αυτή την ψευτοαριστερή λεξιπλασία!
από την ετεροχρονισμένη ΑΤΑ του Ανδρέα, στους θεσμούς της τρόϊκας και τα προγράμματα αντί μνημονίων, μπουχτίσαμε από νέους ετυμολογικούς όρους!
BTW -στο πρόσφατο παρελθόν- κάτι πορείες κάτι ξεκληρισμένων Σέρβων απ τις πατρογονικές εστίες του νυν Κοσόβου ποδαράτα, με τα μωρά και το μισό βιος στην πλάτη, με την απειλή των όπλων και χωρίς καν υπόνοια χρηματοδότησης απ την ΕΕ, ίσως μόνο μερικοί στο ΚΚΕ να τις θυμούνται...
Υ.Γ. όπως είναι φυσικό πρώτα οι παραπάνω απήλαυσαν κέντρων υποδοχής που δεν πληρούν και πλήρως τις απαιτήσεις της Τασίας, σίτισης και περίθαλψης αλλά και χρηματοδότησης απ τους ευρωπαίους ψυχοπονιάρηδες.
:rotflmao:
εχω επαφες με μεγαλο και φτωχο νομο της ελληνικης περιφερειας
καποτε μοιραστηκαν λεφτα σε νεους δικαιουχους ωστε να γινουν νεοι αγροτες
οι ανθρωποι αυτοι ηταν φτωχοι και ιδιαιτερα χαμηλης μορφωσης
παιρνοντας τα χρηματα υπεγραψαν οτι δεν θα ειχαν το δικαιωμα να κανουν αλλη δουλεια ειτε ως ελευθεροι επαγγελματιες ειτε ως υπαλληλοι ιδιωτικοι ή δημοσιοι για ενα χρονικο διαστημα 15 ετων δηλαδη στην πιο παραγωγικοη ηλικια τους
οι πιο εξυπνοι πηραν αυτοκινητο-κουρσα οι πιο κουτοι τα φαγανε σε σκυλαδικα και στριπτιζαδικα
συντομα ηταν υποχρεωτικα ανεργοι και περναγαν τη μερα τους στο καφενειο πινοντας καφε του ενος ευρω βερεσε![]()
Μ`αρέσει, γίνομαι δεκτός να φοιτήσω στην σχολή σου;
===
Λυπηρό, ελπίζω να μην είναι έτσι. Το χρονικό διάστημα δεν ήταν και τόσο μεγάλο. Για πόσο λέμε, για 30 μαξιμουμ 40 χρόνια;Είμαι απαισιόδοξος φίλτατε, δεν βλέπω πιθανότητες να το ξαναποκτήσει, γιατί είναι γαλουχημένοι στην καλοπέραση και στην εύκολη ζωή...
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 11/07/2015 στις 17:27.