Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: WR450F vs CRF450X vs DRZ400

Νέο μέλος

WR450F vs CRF450X vs DRZ400

Γεια σας παιδια αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα ποιο πανω μηχανακια το θελω και για εντουρο και μετακινηση στο χωριο μου
    ποιο θα με βγαλει ασπροπρωσοπο απο μηχανικα προβληματα και ποιο ειναι το ποιο δυνατο ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    για εμενα η σειρα ειναι:crf ,wr,drz.Κανενα δεν χαλαει(ευκολα)αν ξερεις να το λειτουργεις.Νομιζω οτι λιιιιιιγο πιο δυνατο ειναι το yamaha αλλα τιποτα σπουδαιο(απο το honda).

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    To DRZ δεν εχει σχεση με τα αλλα δυο. Και απο τα αλλα δυο εχοντας οδηγησει το crf τo R ομως (το MX) και το WR το παλιο με το σωληνωτο πλαισιο δεν μπορω να εκφερω καποια συγκεκριμενη αποψη μιας και ψαχνεσαι για το Χ και το καινουργιο WRF (απ'οτι καταλαβα) που διαφερει τελειως απο το παλιο.
    Παντως απο αυτα που εχω διαβασει για τα δυο πιστευω οτι το WR υπερτερει σαν εντουρο. (εγω Honda θα επερνα βεβαια αλλα εγω εχω προβλημα ).

Τωρα επειδη βαζεις στην εξισωση και τη μετακινηση στο χωριο, αν δεν θελεις τρελα πραγματα στο χωμα καλυτερα να παρεις το DRZ να γλιτωσεις τη συντηρηση. Μια χαρα ειναι για εντουραδες πιστευω.
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    To DRZ δεν εχει σχεση με τα αλλα δυο. Και απο τα αλλα δυο εχοντας οδηγησει το crf τo R ομως (το MX) και το WR το παλιο με το σωληνωτο πλαισιο δεν μπορω να εκφερω καποια συγκεκριμενη αποψη μιας και ψαχνεσαι για το Χ και το καινουργιο WRF (απ'οτι καταλαβα) που διαφερει τελειως απο το παλιο.
    Παντως απο αυτα που εχω διαβασει για τα δυο πιστευω οτι το WR υπερτερει σαν εντουρο. (εγω Honda θα επερνα βεβαια αλλα εγω εχω προβλημα ).

Τωρα επειδη βαζεις στην εξισωση και τη μετακινηση στο χωριο, αν δεν θελεις τρελα πραγματα στο χωμα καλυτερα να παρεις το DRZ να γλιτωσεις τη συντηρηση. Μια χαρα ειναι για εντουραδες πιστευω.
    και εγω για Drz σκεφτομαι πολυ ειναι ποιο φτηνα εδω στην κυπρο
    αλλα το Drz στο χωμα ειναι καλο? εχει δυναμη? μηχανικα τη λεει?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καλο ειναι. Δυναμη εχει, οχι ομως οπως τα αλλα δυο και ειναι αρκετα πιο βαρυ (για τα δεδομενα των αγωνιστικων εντουρο). Επισης υστερει και σε αναρτησεις σε σχεση με τα αγωνιστικα οπως ειναι λογικο.
    Ομως για ερασιτεχνικη χρηση και βολτες ειναι μια σουπερ.
    Μηχανικα ειναι αξιοπιστο και η συντηρηση ειναι αραιη.
    Για ψαξε εδω μεσα, υπαρχουν θεματα απο κατοχους που θα σε διαφωτισουν καλυτερα σε σχεση με το DRZ.

Aμα το βρισκεις και φθηνα τσιμπα το αλλα προσεξε να μην ειναι πειραγμενο-κανιβαλισμενο. Οσο πιο μαμα τοσο καλυτερα. Κατι υπερκυβισμενα athena kit και λοιπες μοντες που τους κανουν απεφυγε τα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    τα wr450f βγαζουν μηχανικα προβληματα? ετσι εχω ακουσει απλα δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο!

που το ακουσες εγω ακουω οτι εχουν την πιο πολυ ζωη απ ολα στην κατηγορια τους.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Αφού θες να μπαίνεις χώμα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο Cr και το Wr.
    Εγώ θα διάλεγα Crf αλλά αυτές είναι επιλογές. Ασπροπρόσωπο από άποψη επιδόσεων θα σε βγάλουν αυτά που σου είπα στην αρχή. Στο θέμα αξιοπιστίας έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα το Drz.
    Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στις μηχανές θα σου πρότεινα το Drz. Αν πιστεύεις ότι το έχεις, χτύπα ένα από τα άλλα 2 και να είσαι σίγουρος ότι δε θα σε απογοητεύσουν
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων