Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 71

Θέμα: Κυριακατικη Βολτα.....

The Lamp Chops Master
    Λοιπόν μέχρι πρότεινως εβασιζόμενθα εις τρίτους για την αντιγραφή των videoσκοπήσεων οπότε............

ΤΩΡΑ όμως αποκτήσαμε αυτονομία!!!!!!!!

Χώρια που κάθε φορά που βγάζει την κάμερα σου γ@μάει το κράνος!15 γρατζουνιές μέτρησα!
    Δε φτάνει ρε καπεταν φασαρία που σε είχα για μοντέλο παραπονιέσε κιόλας

Λευκή μερσέντεζζζζζ για ....... σκότωμα ληταν ο αλήτης.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Να προτείνω μια διαδρομή ?

Εκκίνηση από Αθήνα και μετά απο Λιόσια πέφτουμε Χασιά.
    Ανηφορίζουμε για Σκούρτα και μέσω της απλής ειδικής του Ακρόπολις (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) φτάνουμε στην Οινόη.
    Από εκει ακολουθούμε την εκπληκτική διαδρομή για Βίλλια και Πόρτο Γερμενό.
    Κάπου εκεί πέφτει και ο πρώτος καφές.
    Συνεχίζουμε παραλιακά από εκεί και πέρα με προορισμό την λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) μέσω Ψάθας, κ. Αλεποχώρι, Μαυρολίμνης, Σχίνου και Περαχώρας.
    Στάση στην λίμνη Ηραίου για μασαμπούκα η αν προτιμάτε λίγο πριν το Λουτράκι σε κάτι καλές ταβέρνες με θέα τον Κορινθιακό.
    Αν γουστάρουμε καφές-παγωτό στο Λουτράκι και μέσω Κορίνθου-Αθηνών επιστροφή.

Εχω ξανακάνει την ίδια διαδρομή και περνάει από μαγευτικά μέρη.
    Σχετικά λίγα χιλιόμετρα με πολύ όμορφο επαρχιακό στροφιλίκι που μπορούν να ακολουθήσουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια και βγαίνει άνετα σε μονοήμερη.
    Λίγη Εθνική, πολύ επαρχιακός δρόμος, καθόλου χώμα, ωραία τοπία, αν είναι και καλή η παρέα τι άλλο θέλουμε ?
    Μου φαίνεται απείρως προτιμότερη από κάτι Χαλκίδες, Ναύπλια και σχετικά που τα έχουμε φάει στη μάπα...
    Ακούω γνώμες

moda banana Το avatar του/της monstermind
    kalimera agoria kai koritsia..

tin kiriaki 9/5 -aurio- exei agwna sta megara... elliniko prwtathlima tahititas...

an skopebei kanenas apo edw mesa na erthei as riksei ena pm...

egw tha eimai ekei...

den nomizw oti einai kai asximi idea gia monoimeri pantws...

Τι έγινε ρε παιδιά?

Είναι Σάββατο, 7 το απόγευμα και δεν βλέπω ούτε ένα πόστ για την εκδρομή.
    Ούτε μέρος, ούτε ώρα, τίποτα...
    Θα γίνει τελικά ???

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Να προτείνω μια διαδρομή ?

Εκκίνηση από Αθήνα και μετά απο Λιόσια πέφτουμε Χασιά.
    Ανηφορίζουμε για Σκούρτα και μέσω της απλής ειδικής του Ακρόπολις (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) φτάνουμε στην Οινόη.
    Από εκει ακολουθούμε την εκπληκτική διαδρομή για Βίλλια και Πόρτο Γερμενό.
    Κάπου εκεί πέφτει και ο πρώτος καφές.
    Συνεχίζουμε παραλιακά από εκεί και πέρα με προορισμό την λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) μέσω Ψάθας, κ. Αλεποχώρι, Μαυρολίμνης, Σχίνου και Περαχώρας.
    Στάση στην λίμνη Ηραίου για μασαμπούκα η αν προτιμάτε λίγο πριν το Λουτράκι σε κάτι καλές ταβέρνες με θέα τον Κορινθιακό.
    Αν γουστάρουμε καφές-παγωτό στο Λουτράκι και μέσω Κορίνθου-Αθηνών επιστροφή.

Εχω ξανακάνει την ίδια διαδρομή και περνάει από μαγευτικά μέρη.
    Σχετικά λίγα χιλιόμετρα με πολύ όμορφο επαρχιακό στροφιλίκι που μπορούν να ακολουθήσουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια και βγαίνει άνετα σε μονοήμερη.
    Λίγη Εθνική, πολύ επαρχιακός δρόμος, καθόλου χώμα, ωραία τοπία, αν είναι και καλή η παρέα τι άλλο θέλουμε ?
    Μου φαίνεται απείρως προτιμότερη από κάτι Χαλκίδες, Ναύπλια και σχετικά που τα έχουμε φάει στη μάπα...
    Ακούω γνώμες
    Αυτή όντως είναι ωραία διαδρομή και η λίμνη Βουλιαγμένης έχει και τρελά νερά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bouliagmenh (medium).jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	89,8 KB 
ID:	1758
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τι έγινε ρε παιδιά?

Είναι Σάββατο, 7 το απόγευμα και δεν βλέπω ούτε ένα πόστ για την εκδρομή.
    Ούτε μέρος, ούτε ώρα, τίποτα...
    Θα γίνει τελικά ???
    Είδες για να μπαίνουν όλοι από τα γραφεία τους τζάμπα
    Άσχετο,που να φαω την γλώσσα μου μπορεί να βρέχει λεει, αύριο μετά το μεσημέρι

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
    Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ 6977396288 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Θανάση παίχτηκε μ.....α!!! Δυστυχώς οι περισσότεροι μπαίνουν από την δουλειά τους και δεν είχαμε το τηλέφωνό σου (τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί που το έβαλες.... εγώ το είδα το απόγευμα....) για να σε ειδοποιήσουμε.... Μαζευτήκαμε τελικά και πήγαμε Λουτρό Ελένης ή τα Λουτρά της ωραίας Ελένης για καφεδάκο και μετά Λουτράκι για φαγητό κτλ.... θα πέσει και σχετική περιγραφή....
    Η διαδρομή που πρότεινες είναι όντως πολύ καλή και την είχαμε στην κουβέντα μας σήμερα.... Θα την πραγματοποιήσουμε νομίζω....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Λυπάμαι που το γράφω αλλά αυτό μαλλον ήταν μια δήθεν βόλτα η ένα δήθεν ποστ
    Αν θέλετε να πηγαίνετε με την παρέα σας βόλτα και να ειδοποιήστε μεταξύ σας μόνο από τα τηλέφωνα , τότε γιατί το γράφεται στο φόρουμ και δεν επικοινωνείτε μόνο από τα τηλέφωνα η με προσωπικά μηνύματα ?
    Δεν θέλω να φαίνομαι κακός, αλλά από την πίκρα είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    Λυπάμαι που το γράφω αλλά αυτό μαλλον ήταν μια δήθεν βόλτα η ένα δήθεν ποστ
    Αν θέλετε να πηγαίνετε με την παρέα σας βόλτα και να ειδοποιήστε μεταξύ σας μόνο από τα τηλέφωνα , τότε γιατί το γράφεται στο φόρουμ και δεν επικοινωνείτε μόνο από τα τηλέφωνα η με προσωπικά μηνύματα ?
    Δεν θέλω να φαίνομαι κακός, αλλά από την πίκρα είναι
    Χαχα!! Πολύ εύστοχη παρατήρηση!
    Θάνος..

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Την καλημέρα μου στους συμForumήστες ...

Την καλημέρα μου...

Καταρχήν για ενημέρωση και μόνο θα ήθελα να πω τα εξής:

Λυπάμαι και εγώ διότι το post δεν ήτανε «μάλλον δήθεν» και βρεθήκαμε για την βόλτα μας.

Όσο για το θέμα παρέας, θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα, χωρίς φυσικά να έρθω σε αντιπαράθεση με τους «συνForumήστες» μας.

Θάνο βλέπω ότι συμφωνείς με τον Navigator σχετικά με την «επικοινωνία της παρέας» αλλά αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον εγώ, σου έχω στείλει αρκετά μηνύματα [διότι έχω το κινητό σου, εκτός και αν κάνω λάθος στο όνομα και υπάρχει και άλλος Thanos με Faser 1000] και συνήθως δεν μπορείς να έρθεις κατά τα λεγόμενά σου λόγο εργασίας. Άρα εδώ κάτι δεν πάει και τόσο καλά στο postάκι. Απλά λέμε κουβέντες έτσι για να υπάρχουν;

Όσο για το παλικάρι, Navigator, προσωπικά δεν τον έχω γνωρίσει και αν δεν με απατά η μνήμη μου, ούτε έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα. Συνεπώς μου είναι αδύνατον να επικοινωνήσω μαζί του για να τον προσκαλέσω σε οποιαδήποτε εκδρομή κάνουμε. Τώρα αν κάποιος το έχει εντός παρέας και δεν τον προσκαλεί, τότε πάμε σε μία άλλη κουβέντα.

Όσο για την παρέα, κάποια από αυτά τα άτομα δώσανε το «παρόν» σε κάποιες καφετέριες, γνωριστήκαμε, με άλλους ταιριάξανε καλύτερα τα «χνότα» μας, με άλλους λιγότερο...όπως γίνετε στις παρέες. Εσείς που είστε όταν γράφονται τα post [όποιο και να είναι αυτό] σχετικά με «καφέ & κουβέντα;

Φίλε Navigator, δεν θα πρέπει να υπάρχει πίκρα. Και αν νομίζεις ότι «σνομπάρει» η λεγόμενη «μικρή παρέα» τους υπόλοιπους forumήστες τότε θα σε παρακαλέσω να μου στείλεις σε PM το κινητό σου για να μπορώ να σε ενημερώνω σχετικά και έτσι να μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.

Να μου είστε πάντα καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.
    Τζίμης
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
    Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ 6977396288 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ...

Φίλε Theod σόρυ αλλά εγώ τώρα διάβασα το μήνυμά σου
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΗΡΘΑΝ". ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ PC ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΩΣ ΧΘΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 6 ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ , THEOD ΑΝ ΘΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ Ή ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ POST ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ POST ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Παιδιά λυπάμαι που το γράφω αυτό, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Κανονίζεται μια εκδρομή μέσω του φόρουμ, είμαι από τους πρώτους που δηλώνω συμμετοχή, προτείνω και μέρος για την εκδρομή, και προσφέρω μάλιστα και την θέση συνεπιβάτη.
    Και μετά τί ?
    Κάποιοι κανονίζουν μεταξύ τους μέσω τηλεφώνου σημείο και ώρα συνάντησης αγνοώντας τους υπόλοιπους...
    Περιμένω υπομονετικά όλο το Σάβαττο και την Κυριακή το πρωί ότι κάτι θα ανακοινωθεί αλλά τίποτα.
    Και ξέρετε και κάτι ? Για κάποιους από εμάς που είμαστε παντρεμένοι με παιδιά, υποχρεώσεις κλπ, δεν είναι καθόλου εύκολο η απλό να βρούμε τον χρόνο να μετάσχουμε.
    Όταν λοιπόν τα καταφέρνουμε είναι τουλάχιστον κρίμα να χάνετε η ευκαιρία και να περνάμε την Κυριακή στην οθόνη του υπολογιστή περιμένοντας ποιός θα φιλοτιμηθεί να βάλει ένα πόστ σχετικά...
    Όπως ήδη αναφέρθηκε αν είναι να το κανονίσετε παρέα δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δημοσιεύετε στο φόρουμ και μάλιστα να ζητάτε και προτάσεις για πού !

Αυτά σε πρώτη φάση. Ελπίζω να περάσατε καλά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Όπως δεν ξέρεις τον NAVIGATOR μπορεί να μην ξέρεις πολλά άλλα παιδιά που μπαίνουν και γράφουν εδώ μέσα και πιθανόν να ήθελαν να έρθουν σε μία βόλτα που από την αρχή του post φαινόταν να είναι ανοιχτή σε όλους και όχι μόνο για κάποιους που εμφανίζονται στους καφέδες και "ταιριάζουν τα χνώτα τους"...

Εφόσον έπεσε η ιδέα μέσα στο forum, θα έπρεπε να υπάρξει και η σχετική ενημέρωση για όλους. Αν ήταν θέμα κάποιας παρέας που ήδη έχει συσταθεί, να το κανονίζατε μεταξύ σας στα τηλέφωνα.

Κι εσύ Jimmy όταν θέλησες να έρθεις στην πρώτη σου εκδρομή με το forum, από κάποιο σχετικό post ενημερώθηκες. Αν τότε σκεφτόταν κι ο Στάθης όπως εσύ, δεν θα είχες γνωρίσει κανέναν.

Το θέμα λοιπόν Jimmy δεν ήταν γιατί δεν ήρθα εγώ... Ούτε και βρίσκω σχετικά τα περί δουλειάς μου, εκτός και αν στην επόμενη επίσημη εκδρομή του forum, αποφασίσει ο hornet ότι δεν μπορώ να έρθω γιατί δεν έχω αρκετές παρουσίες στις καφεδοσυναντήσεις, οπότε θα αναθεωρήσω...

Θα ξανασυμφωνήσω με τον NAVIGATOR γιατί έχει πασιφανώς δίκιο!
    Θάνος..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακατικη βολτα Υμμητος
    από orizontas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 19:18
  2. Μια Κυριακάτικη βόλτα
    από nikoskkk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 00:06
  3. ΧΑΛΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ, ΒΟΛΤΑ 17/7
    από maintenance στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 13:45
  4. Κυριακατικη Βολτα
    από ZazouKaravaki στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:46
  5. Κυριακάτικη βόλτα συνέχεια και εντυπώσεις....
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF