Ο κύριος με τα λεφτά
και με το ρετιρέ
μπερδευει τ όνομα μου
και με φωνάζει ΡΕ
http://truefinns.tumblr.com/
Ο κύριος με τα λεφτά
και με το ρετιρέ
μπερδευει τ όνομα μου
και με φωνάζει ΡΕ
http://truefinns.tumblr.com/
ανανήψαντας
Δεν μπορούν να μην λάβουν υπόψη... το να έχεις απέναντι US, FR και ΙΤ δεν είναι και λίγο. Για μένα είναι θέμα εσωτερικό των Γερμανών, αφού ο μεγάλος συνασπισμός αντιμετωπίζει δυσκολίες (ήδη η βάση του SPD "αδειάζει" σιγά σιγά τον αντικαγκελάριο) και πρέπει να "πείσει" η σιδηρά κυρία (sic) το λαό. Βλέπω να πέφτει κανένα πιόνι κι εκεί, αν και ο Schaeuble φαντάζει στο απυρόβλητο... δεν το αποκλείω όμως.
Φύγαμε...
Ενα φρυδι εκανε ο λαος.. 12-15 δις λενε... κοντα στο 80αρι το νεο δανειο... 25 απο αυτα για τις τραπεζες... Λενε....
5 μηνες διαπραγματευση....Και στην ψηφοφορια στην Βουλη την μη εξοδο την περασε η αντιπολιτευση...
Α και αυριο λεει τερμα τα φραγκα στις τραπεζες αν δεν Ζπρωξει ο Ντραγκι... Θα περασουμε μεγαλες στιγμες ....
Quod me nutrit... me destruit.....
Nομίζω ότι το πιο πιθανό είναι ο Σόιμπλε έκανε την πρόταση για εσωτερική κατανάλωση αλλά και γιατί θέλει να είναι ο επόμενος καγκελάριος.
Και αφού ο "κύκλος της διαπλοκής έκλεισε", θα παρουσιαστεί και σαν επιτυχία του Σύριζα του έπειτα απ' όλα αυτά μείναμε ευρώ....όσον αφορά τα δις, θα γίνουν και οι απαραίτητες "μεταρρυθμίσεις", κανάς διορισμός με 600ευρώ/μήνα και όλα καλά...και έπειτα θα μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ...σενάριο διόλου απίθανο..
Δυστυχώς απογοήτευση....
+1
Οταν το συστημα υπερφορτωνεται ή βραχυκυκλωνει ΠΡΕΠΕΙ καποιος να κατεβασει τους διακοπτες για λιγο και να γινει επανεκινηση...
Δυστυχως ο Ελληνας μαλλον εχασε τα @@ που αποδεδειγμενα ειχε... ξερανε τι κανανε και γιατι τον μπουκωνανε τοσα χρονια με "μεγαλη ζωη"...
«Πλέον»; «Αποδεδειγμένα»; Σε ποιό παράλληλο σύμπαν, ρε παιδια;
Αυτοι είναι οι βαυκαλισμοί που μας έφαγαν.
Όταν ακούσω κάποιον να λέει οτι από τον καιρό του Κωνσταντίνου (του Μέγα) ήμασταν κότες (για να μην πώ πολύ, πολύ νωρίτερα) και ίσως σιγα-σιγα πρέπει να το σκεφτούμε για να αλλάξουμε μυαλλά, τότε μόνο ίσως να αρχίσει αμυδρά-αμυδρά να χαράζει.
Αλλιώς μας περμένουνε και άλλα ηρωικά ΟΧΙ (= ναι σε όλα, και τα μπαλάκια μέσα) σαν το τελευταίο.
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν @@...
Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως έχει @@ μέσα στα ταμεία της...
Εκτός αν μας ζητά κάποιος να πιστέψουμε πως ο Τσίπρας είχε την εναλλακτική να μοιράσει λεφτά στον κόσμο και να γίνει ο αυτοκράτορας της Ελλάδας για 50 χρόνια, αλλά ξαφνικά αποφάσισε να διαλύσει το μισό κόμμα του και να ψηφίζει μνημόνια για να καταστρέψει κι αυτός τη δική του πολιτική καριέρα έτσι από βίτσιο.
Πάω στοίχημα πως αν του έδινε κάποιος τη δυνατότητα να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να ψηφίσει το Δήμα για Πρόεδρο, θα γινόταν αυτόματα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Η επικοινωνία και η συνεννόηση είναι πολιτισμός.
Ο τσαμπουκάς και ο εκβιασμός είναι βαρβαρότητα.
Χωρίς αποδοχή του προβλήματος δεν υπάρχει λύση.
Ο ΑΤ αντικειμενικά είναι χαρισματικός σαν παρουσία , ίσως έχει μια δεύτερη ευκαιρία παίρνοντας σκληρές αποφάσεις κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος του.
Κοντολογίς χάσαμε τον έλεγχο στη στροφή. Eυτυχώς βγήκαμε στο σπαρμένο
βαυκαλισμοί...??? λάθος ιστορία διαβάζεις φίλε...
πόλεμος της απελευθέρωσης και της ανεξαρτησίας 1821
ατυχής πόλεμος του 1897
μακεδονικός αγώνας
1ος Βαλκανικός
2ος Βαλκανικός
1ος Παγκόσμιος
Μικρασιατική εκστρατεία
2ος Παγκόσμιος
Πόλεμος Κορέας 1953
μάντεψε τι χρειάζεται για να συμμετάσχεις σε 9 μεγάλους πολέμους και αμέτρητες άλλες δοκιμασίες μέσα σε 135 χρόνια ιστορίας μόνο.
όχι φίλε μου... κάτι είχαν οι παππούδες και οι πρόγονοί μας τότε που δεν το έχουμε τώρα...
διάβαζα πριν λίγο αυτο...
http://www.mediapart.fr/en/journal/i...page_article=4
Μετά αυτο...
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/11...-the-guardian/
Και αυτό...
http://www.crashonline.gr/%CE%B7-%CE...3%CF%84%CE%BF/
Και μετά λεω οκ, μαλακίες συζητάμε τόσο καιρό. στημένο παιχνίδι...
Μιάς και μας έχουν πρήξει τα τέτοια μας και μάλλον το παρατραβάνε το σχοινί αυτό θα γούσταρα ν' ακούσω από τον ΑΤ:
Σας ζητώ συγνώμη που σας χάλασα ένα καλοκαιρινό Σ/Κ......... Σας χαιρετάω πάω πίσω στην χώρα μου, να χαρώ τον ήλιο και την θάλασσα
μιάς κι' αυτά πλέον, είναι τα μόνα που μας απόμειναν, κι' αν βγάλετε ποτέ κάποια απόφαση.........τηλεφωνήστε μου
Αντε γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Θέλεις να πεις λίγα συμπεράσματα, γιατί αλλά καταλαβαίνει ο καθένας μας ;
Στο 3ο link, μια διευκρίνιση να κάνω μιας και τα ξέρω λίγο καλύτερα. Τα kg-funds των Γερμανών, λόγω των φοροαπαλλαγών εάν τα ποσά που έμπαιναν επενδυοταν στη ναυτιλία (προκειμένου να γίνει ναυτική υπερδύναμη) έδωσαν τεράστια αφορολόγητη αμνηστία μέσω των Handlesbank (κρατικές ομοσπονδιακες τράπεζες εκτός ελέγχου ECB).
Αν θυμάμαι καλά η χορήγηση έφθασε τα 100 δις, και όταν η κρίση έστειλε τις τιμές ναυλων και πλοίων στο διάολο, τα kg-funds άρχισαν να γράφουν τεράστιες ζημιές.
Οι Έλληνες ως πιο γάτοι στον χώρο, είχαν πουλήσει πλοία και αυτό που ξέρω σίγουρα από πρώτο χέρι, είναι πως όταν τα funds άρχισαν να πουλάνε κακήν κακώς υπό κατασκευή πλοία, εξαιρεσαν τους Έλληνες από την λίστα των υποψηφίων αγοραστών.