Καμμια Τραπεζα στον κοσμο δεν μπορει να ανταποκριθει σε μια τετοια περιπτωση (bank run)
Καμμια Τραπεζα στον κοσμο δεν μπορει να ανταποκριθει σε μια τετοια περιπτωση (bank run)
πουτσ@@@@@@@@@
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει όποιος ξέρει . Πάντως θα έπρεπε να μπορεί ν ανταπεξέλθει από ιδία κεφάλαια ,διαφορετικά πες για ποιό λόγο δεν ανοίγουμε όλοι από μία ; Δεν κάνεις τράπεζα χωρίς κεφάλαιο ικανό να μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις των πελατών της . Αυτές που δεν μπορούν να το κάνουν μου μυρίζουν (πως να το πω με απλά λόγια...) απάτη !!!
Respect mah authoritah!!!!
Γιατι μερος απο τα λεφτακια σου τα εχουν δωσει αλλου για παραγωγη κερδους μερος του οποιου θα καρπωθεις και εσυ δια των τοκων
Πολυ απλοικη εξηγηση
πουτσ@@@@@@@@@
Καποιο κεφαλαιο για αρχη εχει μπει παντως.....
πουτσ@@@@@@@@@
Απ' ότι ξέρω καταθέτει αντίστοιχες εγγυήσεις στην ΤτΕ , δεν μπορεί να μην έχει ολόκληρο το ποσό σε αποθεματικό είτε ακίνητα , μετοχές , ρευστό και να παίρνει τα χρήματα του κόσμου και να τα επενδύει .Αν πχ η επένδυση πάρει την κατιούσα τι θα κάνεις , χάνεις τα χρήματα του κοσμάκη ; Αν αυτό δε σου μυρίζει απάτη , πες μου μου τι είναι απάτη . Πρέπει να μπορεί να εγγυηθεί ολόκληρο το ποσό .
Τσού, γιατί με το σύστημα των κλασματικών αποθεμάτων (fractional reserve) πάνω στο οποίο είναι βασισμένη όλη η σύγρονη οικονομία του πλανήτη (απο 18ο αιώνα περίπου), η τράπεζα επιτρέπεται να δανίσει 10+ φορες το ποσό που έχει σε αποθέματα. Αυτός περίπου είναι ο επίσημος αριθμός, με «δημιουργική λογιστική» είνα πολλάκις μεγαλύτερος. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα βγαίναν τα κουκιά (υπερκέρδη) που κάνουν τον σύγχρονο καπιταλισμό να αξίζει τον κόπο.
Γιατί μαλάκες είναι να σε αφήσουν;διαφορετικά πες για ποιό λόγο δεν ανοίγουμε όλοι από μία ;
Εκτός αυτού δεν σε εμποδίζει τίποτα.
Για να προλάβω τυχών κινδυνολόγους που το διάβασαν στο τρωκτικό ή σε άλλο πορδοσάητ έγκυρο και διασταυρωμένο οτι ήρθε το τέλος και οι τράπεζες έκλεισαν τα ATM από τα κεντρικά τους.
Λόγω Σαββατοκύριακου σε αρκετά ΑΤΜ παρατηρείται έλλειψη χρημάτων λόγω αυξημένων αναλήψεων ξέμειναν από μετρητά γιατί τα φορτώνουν Παρασκευή μεσημέρι ενώ όλο το Σαββατοκύριακό δεν γίνεται κανένα γέμισμα
Διασταυρωμένο στα περισσότερα ΑΤΜ Alpha και Πειραιώς τουλάχιστον Περιστέρι Ίλιον και Κέντρο.
Πριν λίγο τράβηξα από Alpha Πλ.Αττικής.
#ThisIsACoup σιγά σιγά αρχίζει να μιλά όλος ο κόσμος για πραξικόπημα ... Απέσυρε το αίτημα η Μέρκελ για τα 50 δις στο ΤΑΙΠΕΔ και από κει στην τράπεζα του Σόιμπλα .
Τώρα τους ενοχλούν και οι τρόποι του Τσακαλώτου .Τελικά οι τρόποι μας φταίνε και οι κακές μας δημόσιες σχέσεις .
οι γερμανοί έδειξαν τον χαρακτήρα τους. ως εδώ και μη παρέκει!
είπαμε να κάνουμε μεταρυθμίσεις να δούμε προκοπή αλλά όχι να ξεπουλήσουμε τη χώρα.
παίζουν με τη φωτιά Μέρκελ/Σόιμπλε. Θα έχουν απέναντί τους όλο το Νότια Ευρώπη καθώς και το παγκόσμιο λαϊκό συναίσθημα.
χθες τα καραγκιοζιλίκια με το πενταετές ταιμ αουτ, τώρα με τη παράδοση της χώρας.
το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συσπειρώσουν τον ελληνικό λαό εναντίων τους και να γίνουν μισητοί απέναντι στην Ευρώπη