Σελίδα 116 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Η ελληνική πλευρά έκανε πολλά διπλωματικά λάθη που ακόμα κ εγώ ο πολιτικά άσχετος τα βλέπω.

αλλά από κει κ πέρα είπαμε να είναι η Ευρώπη μια οικονομική συνεργασία κρατών όπου η μία χώρα θα αλληλουποστηρίζει την άλλη.
    να κερδίσει η Γερμανία, να κερδίσει και η Ελλάδα. όλη η Ευρώπη ισχυρή.

αλλά εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ιμπεριαλισμό. κανείς Έλληνας δεν θέλει κάτι τέτοιο.

εγώ θέλω την Ελλάδα και τους Έλληνες να ζουν χωρίς προβλήματα επιβίωσης, χωρίς ανεργία κ φτώχεια.
    δεν με νοιάζει εαν θα έχω ευρώ η δραχμή στο πορτοφόλι μου.

κ πάλι λέω πως εάν είχαμε ένα καλό σχέδιο να γράψουμε στ'@@ μας την ΕΕ.
    αλλά έχουμε; είμαστε προετοιμασμένοι;
    γιατί να είσαι προετοιμασμένος αν θέλεις πραγματικά να κάνεις διαπραγματέυσεις???απο τα γεγονότα μάλλον μονο κάτι τέτοιο δεν γίνεται η γινόταν...και φαντάσου οτι τώρα έχουμε τα χαρτία ανοιχτά και μας λένε τι σκοπό έχουν...μόνο και μόνο για τσαμπουκά θα έφερνα πίσω τον Βαρουφάκη η στην καλύτερη θα έστελνα Αλέφαντο στην Μέρκελ να την μάθει μπαλίτσα...καλή μας τύχη...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Άρα το σχέδιο είναι άτακτη φυγή από την ΕΕ; και οι συνέπειες;

θα κλείσουν σπίτια, στα μεγάλα αστικά κέντρα ο κόσμος θα κάνει ουρές για ένα κομμάτι ψωμί.
    θα πεθάνουν κι άλλοι Έλληνες. κι όσοι επιβιώσουμε θα περάσουμε καλύτερα σε 5-10 χρόνια.

Εμένα δεν με νοιάζει, γυρνάω στο πατρικό μου στην επαρχία που έχω κτήμα και ζωντανά.
    Αλλά δεν θέλω να δεχτεί τέτοιο σοκ το έθνος.

Ας γίνει ηγέτης ο Τσίπρας και να καθυστερήσει όσο μπορεί το μοιραίο και να κάνει
    σοβαρό και υπεύθυνο σχέδιο, με κοινωνική συνοχή, για έξοδο της χώρας απο το ευρώ.

Τον πόλεμο δεν τον κερδίζεις απλά φωνάζοντας "Ζήτω η Ελλάδα"
    Δεν κατάλαβες τι εννοώ . Ο Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση ποτέ δεν είχε την πρόθεση να φύγει από την ΕΕ και το € . Οι Τροικανοί θέλουν από την πρώτη μέρα να φύγει η "αριστερή" κυβέρνηση . Αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο , είναι παράδοση της Γερμανία να ξεκινά πολέμους . Τώρα πραγματικά και ενώ αρχικά ήμουν αντίθετος (χωρίς να έχει καμία απολύτως σημασία τι θέλω εγώ) να φύγουν και να το κάνουν Κούγκι . Και ότι βρέξει ας κατεβάσει . Απλά σου λέω ότι δεν πρόκειται να περάσουν από τη βουλή ούτε τα προαπαιτούμενα που ζητάνε .
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Οι γερμανοί παίρνουν πίσω την πρόταση για το ξεπούλημα της χώρας.

Ωραία. Αλέξη ξεκίνα σχέδιο για τη χώρα αλλιώς κι εσύ θα είσαι πουλημένος στο κεφάλαιο.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    You should have seen Schauble's first draft: "Place the 50bn euros in a black bag and throw it over the bridge at midnight" #ThisIsACoup

Και μην ξεχάσω ... Αύριο όλοι στα Lidl για αγορές , θα παίρνει παρουσίες ο Θοδωράκης , η Φώφη και ο Μεϊμαράκης στα κεντρικά καταστήματα .
    Respect mah authoritah!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει όποιος ξέρει . Πάντως θα έπρεπε να μπορεί ν ανταπεξέλθει από ιδία κεφάλαια ,διαφορετικά πες για ποιό λόγο δεν ανοίγουμε όλοι από μία ; Δεν κάνεις τράπεζα χωρίς κεφάλαιο ικανό να μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις των πελατών της . Αυτές που δεν μπορούν να το κάνουν μου μυρίζουν (πως να το πω με απλά λόγια...) απάτη !!!
    Γούγλαρε money as debt και θα σου λυθούν πολλές απορίες.

......κ πάλι λέω πως εάν είχαμε ένα καλό σχέδιο να γράψουμε στ'@@ μας την ΕΕ.
    αλλά έχουμε; είμαστε προετοιμασμένοι;
    Τώρα , έχουμε δεν έχουμε ,
    μόνο αυτό μας μένει .

Σε ολο τον κοσμο κραζουν τους Γερμανους (ακομα και το σπιγκελ) και εμεις κραζομαστε μεταξυ μας.....

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/di...s.3572129.html

Καλημερα Ελλαδα
    πουτσ@@@@@@@@@

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εάν υπήρχε ένας πραγματικός ηγέτης που θα προετοίμαζε το έθνος για πλήρη ανεξαρτησία...

Εάν υπήρχε ένα σχέδιο για πραγματική ανάπτυξη της αγροτιάς/κτηνοτροφίας.
    Για εξυγίανση του ασφαλιστικού,
    πλήρης εξάλειψη της γραφειοκρατίας
    κατάργηση των προνομίων κάποιων Ελλήνων
    Ενεργειακή ανεξαρτησία
    Εισροή ξένων κεφαλαίων
    κτλ κτλ

Εάν υπήρχε ένα τέτοιο σχέδιο....τότε να πάνε να γαμηθούν και η Μέρκελ, και ο Σόιμπλε
    και οι Φιλανδοί και να πάει όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση στο διάολο.
    Προσωπικά δεν κολλάω ούτε στην απομόνωση, ούτε στις κλειστές τράπεζες, ούτε στον πληθωρισμό, ούτε στις όποιες δυσκολίες... αυτό που φοβάμαι περισσότερο απ΄όλα σε μια περίπτωση Grexit είναι ο εαυτός μας.

Δεν γίνεται να υπάρχει σχέδιο, η ανάγκη δημιουργεί τα σχέδια. Κανένας δεν είχε προετοιμάσει και ενημερώσει ενάμισυ μύριο ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες ξενιτεμένους και πόσους άλλους που ζουν στη ζώνη της ανέχειας όταν μπαίναμε στα μνημόνια. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αν φύγουμε λοιπόν, αν και στις περισσότερες των προηγούμενων ανάλογων περιπτώσεων, μετά από ένα αρχικό σοκ, τα πράγματα πήγαν καλύτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    "Διαβάζω για αυτό το Institution for Growth το οποίο αποτελεί fund, με έδρα το Λουξεμβούργο, στο οποίο προτείνει η πλευρά του Σόιμπλε να μεταφερθούν τα 50 δις περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού δημοσίου.

Ιδρύθηκε το 2013 και έκανε έναρξη εργασιών τον Δεκέμβριο του 2014. Μεταξύ άλλων (και Ελλήνων) συμμετέχει και η Γερμανική τράπεζα KfW της οποίας πρόεδρος του ΔΣ είναι ο ίδιος ο Χερ Σόιμπλε αυτοπροσώπως... και αντιπρόεδρος ο Αντικαγκελάριος Γκάμπριελ...

θέλω να γράψω σχόλιο αλλά δεν μου φτάνουν τα γαλλικά μου...
    "

Δανεικό....

Καααααλοιιιιιι μουυυυ άνθρωωωωωποιιιιι.....

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

θέλω να γράψω σχόλιο αλλά δεν μου φτάνουν τα γαλλικά μου...
    Να βοηθήσω, Nique t(S)a mere

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Βγαίνουν, μοιράζουν ελληνικό χάρτη, λένε οι δημοσιογράφοι «γιατι λείπει η Κρήτη;», λέει η Μέρκελ «υπομονή οι δηλώσεις θα γίνουν σε 20 λεπτά»

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Χαλαρώστε θα το καταπιούμε και θα πούμε και ευχαριστώ! Δε θα γίνει και αυτό με τα 50 δις και θα λέμε πως διατηρήσαμε την κυριαρχία μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Έχω την εντύπωση ότι κάποια από αυτά τα τερατώδη που ζητάνε μπήκαν στο τραπέζι επίτηδες για να διευκολύνουν τον Τσίπρα...
    Μετά από "εξαντλητικές και ηρωικές" διαπραγματεύσεις θα δεχθούν να τα αποσύρουν έτσι ώστε να μπορέσει ο Τσίπρας να γυρίσει πίσω με την επιτυχία ότι πολέμησε ηρωικά και ματαίωσε το ξεπούλημα της χώρας στους Γερμανούς...

Φυσικά με τον ελέφαντα κάτω από το χαλί δεν θα ασχολείται κανείς... Θα μας κάνει "τσα" σε μερικούς μήνες...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 13/07/2015 στις 08:55.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Έχω την εντύπωση ότι κάποια από αυτά τα τερατώδη που ζητάνε μπήκαν στο τραπέζι επίτηδες για να διευκολύνουν τον Τσίπρα...
    Μετά από "εξαντλητικές και ηρωικές" διαπραγματεύσεις θα δεχθούν να τα αποσύρουν έτσι ώστε να μπορέσει ο Τσίπρας να γυρίσει πίσω με την επιτυχία ότι πολέμησε ηρωικά και ματαίωσε το ξεπούλημα της χώρας στους Γερμανούς...

Φυσικά με τον ελέφαντα κάτω από το χαλί δεν θα ασχολείται κανείς... Θα μας κάνει "τσα" σε μερικούς μήνες...
    Επιτέλους!
    Δεν είναι κάτω απο το χαλί , στη βουλή είναι!

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε