Σελίδα 91 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 1994

Θέμα: Με είδα

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Με ειδα να ανοιγω για πλακα με ενα φιλο και να σηκωνεται στη μια...εεε ρε γελια...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Με είδα να πετάγομαι στο περίπτερο χωρίς κράνος και να καταλήγω στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για πρόστιμο επειδή δεν είχα δίπλωμα και κράνος .Τελικά με αφήσανε να πάω να φέρω το δίπλωμα και την ταυτότητα και δεν μου κόψανε πρόστιμο.Με είχαν ξανασταματήσει πριν λίγο καιρό και επειδή τους είχα μιλήσει κάπως επιθετικά ( με το δίκιο μου ) είπαν να μου δώσουν ένα μάθημα αυτή την φορά.Σίγουρα δεν είχα δίκιο αλλά γνωρίζανε καλά ότι είμαι νόμιμος οπότε ήταν μια ανούσια βόλτα στο τμήμα .Τι να πω ευχαριστώ που μου την χαρήσανε μιας και θα μπορούσα να έχω να πληρώσω ένα πρόστιμο τώρα για ψίλουπίδημα .

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Με είδα σήμερα να κάνω την πρώτη μου μοτοεκδρομή έστω με τον Πάπιο έστω και κοντά. Γαλάτσι Σαλαμίνα Νέα Πέραμο Γαλάτσι. Καφέ φαγητό καφέ βάφλα και πίσω!! 85 χλμ με 2,5 λίτρα. Έκαψε κάτι παραπάνω ( ) αλλά το χάρηκα. Μέχρι την επόμενη μέχρι το επόμενο βήμα!!
    Τελευταία τροποποίηση από Nik0s_Dk; 05/07/2015 στις 18:11.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Με ειδα ανανεωμένο σημερα,με ζευγάρι ελαστικά επιτελους.....

Με ειδα προ ημερών να ζητάω συγνώμη ΣΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ που πεταχτηκα απο στόπ,και να λυπάμαι πραγματικά που προπορευόμενος εκεινος εφαγε και κοκκινο και στόπ παρακάτω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Γ@μΗμ*ΝΕΣ μερες...ΜΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ ΕΤΣΙ ----> Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015-07-10-438.jpg 
Προβολές:	514 
Μέγεθος:	81,6 KB 
ID:	338382

ΑΚΟΜΑ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ 20ΕΥΡΩ ταριφα για να αλλαξουν μια σαμπρέλα ρε **στη μου...και φυσικα απο τις 8 τα περισσότερα επωνυμα βουλκανιζατερ στην περιοχή μου να ειναι κλειστά...ειδωμεν αυριο το πρωί τι θα γινει...

ΥΓ για οσους δεν κατάλαβαν,αυτο ειναι πινέζα/καρφι -τυπου- που χρησιμοποιούν στις ταπετσαρίες τους παλιους καναπέδες κλπ

Εχτες βραδυ γυρισα δικαβαλος με την κοπελιά,πρεπει να εγινε κατω απο το σπιτι η δουλειά,γιατι δεν ειχα θεμα στη διαδρομη....ουτε την κινησα τη μηχανη αλλη στιγμή,παρα μονο τωρα το απογευμα

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Με είδα να φρικάρω οταν γύρναγα σημερα απο Μαραθώνος και στο φανάρι λίγο μετα το Ζούμπερι, κλασσικά πάνω στη καμπύλη σε τυφλή
    στροφή και αφου βλέπεις το πράσινο το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι οφ γιατί μάλλον έχει καει το λαμπάκι ..οπότε απο πράσινο..το χαος και μετα κόκκινο!!
    Το νου σας παίδες αν καταλαβατε για πιο φανάρι μιλάω..παλι καλα που φόραγα το δίχαλο και με βοήθησε στα φρένα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stamatisx
    Με είδα να με σταματάνε για πρώτη φορά οι της ομάδας ΔΙΑΣ... τυπικός έλεγχος ολά καλά. Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον...

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Με ειδα εχτες απο Αμονι(δρομος για επιδαυρο πριν τον Κορφο)Πειραια να κανω 3 παρακατι ωρες με το κουτι............για οσους δεν ξερουν με νορμαλ ταχυτητες η διαδρομη ειναι 1.30 ωρα το παρα πολυ!!!
    Η κινηση απλα τραγικη για να μη το πω αλλιως......
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι φανερο......
    ο κοσμος κανει τα λεφτα του βενζινη για να γλυτωσει το κουρεμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stamatisx Προβολή μηνύματος
    Με είδα να με σταματάνε για πρώτη φορά οι της ομάδας ΔΙΑΣ... τυπικός έλεγχος ολά καλά. Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον...
    Φόραγες μπουφαν κλπ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stamatisx Προβολή μηνύματος
    Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον...
    Η όμορφη Αγγλίδα;

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα να δίνω αίμα για φιλικό πρόσωπο και ξαφνικά να βλέπω τον ουρανό σφονδύλι γιατί είπε η πίεση να βαρέσει κατακόρυφο.....Ευτυχώς τα παιδιά με βοηθήσαν άμεσα και επανήλθα στα νορμάλ επίπεδα...

Με είδα να "σφάζω" ακόμα έναν εξωτερικό WD (ο τρίτος που χαλάει το controller του) για να σώσω τα δεδομένα. Και είναι και IDE κιόλας η μλκία... Άιντε τράβα καλωδιοταινίες έξω από το κουτί του dekstop τώρα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Με είδα να σε προλαβαίνω στο τσακ απο το να κάνεις κακό στον εαυτό σου και μετά σε εμένα.Με είδα να σου μιλάω 2 ωρες για να αλλάξεις γνώμη περί ζωής.Θα σε θυμάμαι.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Με είδα μετά από πολύ καιρό και με την δικαιολογια του δημοψηφίσματος να κατεβαίνω στην Μάνα Θεσσαλονίκη από την Μυτιλήνη, με τον ερωτα, δηλαδη το ΧΤακι.
    Με το πλοίο της γραμμής ήμουν στην Καβάλα 9:30 το πρωι, ολα καλά μέχρι την Αμφίπολη που ...εβρεχε καρεκλες! το μπουφάν ευτυχώς τίμησε τα λεφτά του (θα πάθαινα πνευμονια χωρίς αυτό ) αλλά το μετανοιωσα σαν μαυρος που δεν πήρα και το αδιάβροχο παντελόνι...από την Αμφίπολη λοιπόν με 60 χλμ λόγω βροχής και ομίχλης, να κάνω διήθηση στα φανάρια των χωριών ανάμεσα σε αγροτικά , Γερμανικά αυτοκινούμενα και βουλγάρικες νταλίκες, επιτέλους φτάνω με ψιλόβροχο στα γνώριμα και αγαπημένα ανηφορικά στροφιλικια του Χορτιάτη, εκεί παγωμένος και κουρασμένος, βγάζω τον άλλο μου εαυτό! υπνωτισμένος 2 και τρίτη στον κόφτη το 660, με ελεγχόμενη πλαγιολισθηση σε κάθε έξοδο, ενα τουμπαρισμένο κουτί σε μια στροφή μου υπενθυμίζει να κόψω ρυθμό !
    Φτάνω στο πυροσβεστικό κιόσκι στην κορυφή της ανάβασης και παγωμένος και τρέμοντας αλλάζω ρούχα.
    Στεγνός κάπως συνεχίζω για την καλαμαριά για ...σημαντικό ραντεβού!
    Εμεινα στην πατρίδα Θεσσαλονικη μια εβδομάδα, για να χορτάσω και το ΧΤακι που δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ στους γιαλιστερούς δρόμους της Μυτιλήνης, ευχαριστήθηκα το μηχανάκι στην κίνηση, στο καυσαέριο και στον καύσωνα με το βεντιλατέρ να δουλεύει ασταμάτητα.
    Μια καταπληκτική εβδομάδα για δυό λοιπόν! Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονικείς γκαρντάσια σας ευχαριστώ!!!
    Δυσάρεστη έκπληξη Νο1 τα υγραέροκινιτα κουτιά , ασυνίθιστος στο φωταέριο μου ερχόταν να λυποθυμήσω ανάμεσα σε ΤΑΧΙ, λεωφορείο και πίσω απο 7θεσιο γκαζοκίνητο κουτί στην Βενιζέλου,
    Εκπληξη Νο 2 τα νεα παιδιά με της ΜEGA μπανιέρες TMx να με προσπερνούν στην Τσιμισκή και Β.ολγας με τα όλα βρίσκοντας λες κάτω την μπανιέρα, με στεναχωρεί κάπως που οι νεοι αυτοί άνθρωποι δεν θα γνωρίσουν ποτέ την οδήγηση πραγματικής μοτοσυκλέτας.
    ΥΓ δεν τα βαφω μαύρα που με πέρασε μπανιέρα!, για μεσήλικας (47) μια χαρά τα πηγαίνω!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Naya 222.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	338625
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 16/07/2015 στις 18:26.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας