Από τύπους που ψήφισαν την μέχρι χτες αντιπολίτευση...
Εγώ πάντως ξέρω ότι τα παιδιά μου (αν κάνω τέτοια τεκμήρια) θα διαβάσουν την ιστορία της καθόδου στους σκουπιδοντενεκέδες με το iphone επ' ώμου.
Ποιες κοσμοθεωρίες και ιδεολογίες;;
Όποιος δεν κλωσσάει κανά εφάπαξ του γέρου του και έχει τίποτα λ7 από καμιά πώληση, είναι στο στίβο του καθημερινού μόχθου και άγχους και ενώ βγάζει λ7 έχει κάνει συνεταίρο το κράτος, βλέπει ότι δεν πάει πουθενά το πράγμα.
Οι υπόλοιποι ας περιμένουν την αυτορρύθμιση του καπιταλισμού...σε λίγο θα ψηφίζουν όχι Σύριζα, είπαμε τελείωσε, Ανταρσύα και Χ.Α...
Τελευταία τροποποίηση από maniatiakos; 13/07/2015 στις 11:42.
Τα δημοσιογραφάκια κάποτε ονειρεύονται να γίνουν Σπυράκη...και για 700 ευρώ σε παραπληροφορούν..τους μόνους που λυπάμε είναι τους τεχνικούς αν έκλεινε κανά κωλο-κάναλο...
Όσο για τους αστυνομικούς που σε κάθε κουβέντα μπάτσους τους ανεβάζ-ουμε,-ουν τώρα μας έπιασε ο καημός;;
κάποιες από τις εκτιμήσεις σου μπορεί να βγούν...
για τον Καμμένο δεν θα έκανα εύκολα εκτίμηση...
Η όποια επιλογή του μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη.
Αν ψηφίσει υπερ, δίνει τέλος στην αντιμνημονιακή του γραμμή και πολιτική. Αν ψηφίσει κατά, φεύγει από κυβερνητικό σχήμα και ενδεχομένως αντιμετωπίζει κατηγορίες από το μνημονιακό τόξο ως δραχμόφιλος.
Σε κάθε περίπτωση η εκλογική του βάση θα υποστεί αλλαγές. Συνεπώς δεν είναι τόσο εύκολα εκτιμήσιμη η επιλογή του.
Με τη Ζωή δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχουν βάλει κάποιοι... Κατά του λαού δεν έχει κινηθεί ακόμα. Από τότε που ήταν αντιπολίτευση φαινόταν η εμμονή της στους τύπους της κοινοβουλευτικής ορθότητας, και μέχρι στιγμής παίζει μπαλα άνετα τον χοντρό συνταγματολόγο, τον "ψηλό" τον φίλο του παναθηναικάκια, σβήνει τον θεοδωράκη επικοινωνιακά και θεσμικά, και γενικότερα στέκει αξιοπρεπώς στη θέση που της αναθέσανε. Για ποιό λόγο να τη μισήσει κανείς? Επειδή είναι λίγο τσαμπουκαλού...?
φιλε μου το πιτσιρικι που ξεροσταλιαζει με το μικροφωνο για ωρες χωρις να πληρωνεται δεν εχει φωνη για να σε παραπληροφορησει
ο αστυνομικος οπως κι αν τον αποκαλεσεις εκτελει εντολες ανωτερων και δεν ειναι ωραιο πραγμα να τη λες στη μεση του δρομου και μπροστα στις καμερες σε εργαζομενο 20 χρονια μεγαλυτερο σου για πραγματα που δεν ευθυνεται ο ιδιος
αν εισαι προεδρος της βουλης ανεβαινεις στο γραφειο σου παιρνεις τφ τον πανουση και αδειαζει ο δρομος σε 5 λεπτα
δεν είναι λίγο τσαμπουκαλού είναι φασισταριό και δεν στέκει αξιοπρεπώς στη θέση της. Αντιθέτως την εκμεταλλεύεται κατά βούληση και κατά πώς τη βολεύει. Δεν μπορεί να καταστρατηγεί τους κανόνες και η θέση της στο προεδρείο δεν είναι να σχολιάζει τον καθένα την ώρα της συνεδρίασης. Γενικά δε σέβεται τίποτα και κανέναν (εκτός ίσως της ΧΑ που πολύ της ταιριάζει)
Aπλά γιατί περνάει η προπαγάνδα φίλε μου σιγά σιγά...και μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες είμαστε και λίγο φαλλοκράτες..όταν μια γυναίκα είναι καλύτερη απ' όλους 'κει μέσα, ε πώς να το κάνουμε, θιγόμαστε. Όσο για το συντ/γο του κώλου...
@ nicksior
Έτσι τα κατάφερε το πολιτικό σύστημα, μέλος του οποίου αποτελεί και το Σύριζα από σήμερα, να πάνε εκεί οι ψηφοφόροι.
@ toyar
To πιτσιρίκι μπορούσε να κάνει ένα κάρο άλλες τίμιες δουλειές, διάλεξε να γίνει δημοσιογράφος...και είναι επιλογή του να δουλεύει τσάμπα...
@ Δεινόσαυρος
Μπέτυ;;;;