Σελίδα 122 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ....για submersible deep core drilling (και δεν μιλάω για τσόντα σε πισίνα ).....
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Ο Βαΐτσης? Καλά άσ'τον αυτόν. Αυτός έκανε σχόλια για το πόσο όμορφη είναι η τάδε και πόσο μελιστάλαχτος ήταν ο λόγος του έτσι.
    αυτόν δεν τον θυμάμαι σαν πρόεδρο αλλά τον πρόλαβα στο πανεπιστήμιο... τα ίδια χάλια

πάντως είχαμε έναν καλό πρόεδρο για πολλά χρόνια, τον κακλαμάνη (τον απόστολο)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
    Σημείωσε τον κύριο για τις σινεφίλ βραδιές μας..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    ...
    Οκ φίλε μου!
    Πάντως δεν βλέπω να σχολιάζεις το 1/300 της "αποζημίωσης" (δεν το λέμε αμοιβή/μισθό, πιπέρι) που κρατείται αν απουσιάσει αδικαιολόγητα ο βουλευτής πάνω από 5 φορές σ' ένα μήνα.
    Τον ΚτΒ παρατηρώ ότι τον μάθατε, όταν ο δίμετρος, ο άντρας, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν προχώρησε στην ομιλία του γιατί φοβόταν την Κωνσταντ/λου...ίσα ίσα που θα μίλαγα και θα ήμουν και υπεράνω.
    Α, πόσο τακτικά ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της leadership του, πήγαινε στη Βουλή;;
    Μάλλον άραζε Μαξίμου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σημείωσε τον κύριο για τις σινεφίλ βραδιές μας..
    έτσι .... αγγίξτε την ποιότητα που λένε ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Οκ φίλε μου!
    Πάντως δεν βλέπω να σχολιάζεις το 1/300 της "αποζημίωσης" (δεν το λέμε αμοιβή/μισθό, πιπέρι) που κρατείται αν απουσιάσει αδικαιολόγητα ο βουλευτής πάνω από 5 φορές σ' ένα μήνα.
    Τον ΚτΒ παρατηρώ ότι τον μάθατε, όταν ο δίμετρος, ο άντρας, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν προχώρησε στην ομιλία του γιατί φοβόταν την Κωνσταντ/λου...ίσα ίσα που θα μίλαγα και θα ήμουν και υπεράνω.
    Α, πόσο τακτικά ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της leadership του, πήγαινε στη Βουλή;;
    Μάλλον άραζε Μαξίμου...
    Όταν το πρόβλημά σου είναι ότι ο Σαμαράς είναι μαλάκας, δεν βάζεις στη Βουλή έναν μεγαλύτερο (Κωνσταντοπούλου) για να τον πολεμά, γιατί μετά θα χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερο για να πολεμά αυτήν και πάει λέγοντας. Κάπου θα ξεφύγει το πράγμα, δεν καταλαβαίνεις;
    Με τον Μητρόπουλο γιατί δεν γίνονται τσαμπουκάδες;

Τελικά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που θέλετε, ένα κράτος που να λειτουργεί κανονικά ή να μας γ@μ@νε μεν αλλά που και που να βλέπουμε και λίγο αίμα από κανέναν άλλον στην τηλεόραση για να μη νοιώθουμε μόνοι;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Οκ φίλε μου!
    Μάλλον άραζε Μαξίμου...
    ναι ξέρεις το 1/300 στον κανονισμό της βουλής προβλέπεται άρα όταν λέω οτι ο πρόεδρος οφείλει να τον τηρεί λες να το εξαιρώ; εσύ κάνεις εκπτώσεις γιατί απλά σου αρέσει η κωσταντοπούλου

και σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν εσύ να ξέρεις τα πάντα και οι άλλοι τίποτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11737892_876527192431195_85614633425065238_n.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	338500

:a07::a07::a07:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

Τελικά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που θέλετε, ένα κράτος που να λειτουργεί κανονικά ή να μας γ@μ@νε μεν αλλά που και που να βλέπουμε και λίγο αίμα από κανέναν άλλον στην τηλεόραση για να μη νοιώθουμε μόνοι;
    καλά 50 τόσα χρόνια τώρα δεν την ξέρεις την απάντηση;

ορίστε

https://www.youtube.com/watch?v=irpmookNUEY

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Με τον Μητρόπουλο γιατί δεν γίνονται τσαμπουκάδες;
    Bρήκες άτομο τώρα...τον είχα καθηγήτή στο πολιτικό της Νομικής, πριν πάω Νομική.
    Ο τύπος ήταν φόλα ΠΑΣΟΚος, εργατολόγος (πάντα με τον εργοδότη), μας έκανε μάθημα ελάχιστες φορές και όσες ερχόταν παρέδιδε μέσα από το βιβλίο, γιατί ήταν αποκαμωμένος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στον Αυτιά και στον Παπαδάκη.
    Επιπλέον μια ζωή εκλιπαρούσε να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ δεν του έκαναν τη χάρη..βρήκε καταφύγιο στο Σύριζα...
    Αυτός με το Σταθάκη και μερικούς άλλος, μου ξένιζαν στο Σύριζα...
    Τελευταία τροποποίηση από maniatiakos; 13/07/2015 στις 13:11.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    ναι ξέρεις το 1/300 στον κανονισμό της βουλής προβλέπεται άρα όταν λέω οτι ο πρόεδρος οφείλει να τον τηρεί λες να το εξαιρώ; εσύ κάνεις εκπτώσεις γιατί απλά σου αρέσει η κωσταντοπούλου

και σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν εσύ να ξέρεις τα πάντα και οι άλλοι τίποτα
    Να τα λέτε και στο Βύρωνα αυτά όταν σας αναλύει τα μακρο-μικρο-οικονομικά.
    Α, και το 1/300 προβλέπεται στο Ευαγγέλιο, το ΣτΕ....

Επιπλέον, θα παρακαλούσα όσοι είναι ΟΝΝΕΔ-ιτες, στις Κλαδικές, στα ΠΆΜΕ και στα ΔΙΚΤΥΑ, αν δεν μπορούν να απαγκιστρωθούν από τις αγκυλώσεις τους, να μην προσπαθούν να το παίζουν αντικειμενικοί και δημοκράτες. δεν πείθουν....

έτσι .... αγγίξτε την ποιότητα που λένε ....
    καλα λέμε για άλλο level...αλλοι τον φωνάζουν "Μητσο" "το φιδάκι ο Διαμαντής" "Ζορρό" κλπ....σε φαντάζομαι να το λές με την γατίσια φωνούλα σου..."στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ μου ρε σε γράφω"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    καλα λέμε για άλλο level...αλλοι τον φωνάζουν "Μητσο" "το φιδάκι ο Διαμαντής" "Ζορρό" κλπ....σε φαντάζομαι να το λές με την γατίσια φωνούλα σου..."στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ μου ρε σε γράφω"...
    και τώρα που γυρίσαμε από τας ευρώπες και σκίσαμε και μνημόνια και καλτσόν

Δεν είναι Βόας - Δεν είναι Κροταλίας
    Είναι κιλότα πολυτελείας!!!

και τώρα που γυρίσαμε από τας ευρώπες και σκίσαμε και μνημόνια και καλτσόν

Δεν είναι Βόας - Δεν είναι Κροταλίας
    Είναι κιλότα πολυτελείας!!!

δεν ξεκινάς να παράγεις, εκτός απο τις ντοματούλες, και κανα αγγουράκι λέω εγώ...

Το καίριο ερώτημα είναι ποια ακριβώς θα είναι τα ακίνητα που θα πουληθουν κοψοχρονιά αν πάρω για παράδειγμα ότι το Ελληνικό ολόκληρο έχει κοστολογηθεί μόλις 900εκ ευρώ!!!!!!!!!!

Ξεπουλημα δημόσιας περιουσίας 50 δις ευρώ. 25 από αυτά θα πάνε στις τράπεζες πάλι!!!!!!!!!! 12,5 ευρώ στους δανειστές (φυσικά) για αποπληρωμή και 12,5 για ανάπτυξη (εδώ γελάνε)

Ξέχωρα το τι προβλέπει το μνημόνιο που τουλάχιστον (λέμε τώρα) το περιμέναμε. Ξέχωρα ότι αποκλείστηκε η περίπτωση για κούρεμα χρέους, θα συζητήσουμε λένε για αναδιάρθρωση αργότερα (αόριστα) αφού έχετε περάσει τα μέτρα. Αυτό δεν είναι απλά υποταγή αλλά και πλήρης ξεφτίλα...........

Μειμαράκης: Να πάτε Βρυξέλες και να πάρετε συμφωνία με ΚΑΘΕ κόστος. Εμείς βάζουμε πλάτη.

Τσακαλώτος: Ελάτε και σεις από εδώ, ζητάνε κώλο.

ΥΓ. και εγώ ήθελα συμφωνία και όχι πτώχευση αλλά αυτό το βδέλυγμα δεν το λέω συμφωνία. Δεν ήθελα να σκεύτομαι για χρεωκοπία αλλά όταν διαβάζω αυτά δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι θα ήταν χειρότερα.
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 13/07/2015 στις 15:04.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε