Με ειδα να ανοιγω για πλακα με ενα φιλο και να σηκωνεται στη μια...εεε ρε γελια...![]()
Με ειδα να ανοιγω για πλακα με ενα φιλο και να σηκωνεται στη μια...εεε ρε γελια...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να πετάγομαι στο περίπτερο χωρίς κράνος και να καταλήγω στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για πρόστιμο επειδή δεν είχα δίπλωμα και κράνος .Τελικά με αφήσανε να πάω να φέρω το δίπλωμα και την ταυτότητα και δεν μου κόψανε πρόστιμο.Με είχαν ξανασταματήσει πριν λίγο καιρό και επειδή τους είχα μιλήσει κάπως επιθετικά ( με το δίκιο μου ) είπαν να μου δώσουν ένα μάθημα αυτή την φορά.Σίγουρα δεν είχα δίκιο αλλά γνωρίζανε καλά ότι είμαι νόμιμος οπότε ήταν μια ανούσια βόλτα στο τμήμα .Τι να πω ευχαριστώ που μου την χαρήσανε μιας και θα μπορούσα να έχω να πληρώσω ένα πρόστιμο τώρα για ψίλουπίδημα .
Με είδα σήμερα να κάνω την πρώτη μου μοτοεκδρομή έστω με τον Πάπιο έστω και κοντά. Γαλάτσι Σαλαμίνα Νέα Πέραμο Γαλάτσι. Καφέ φαγητό καφέ βάφλα και πίσω!! 85 χλμ με 2,5 λίτρα. Έκαψε κάτι παραπάνω () αλλά το χάρηκα. Μέχρι την επόμενη μέχρι το επόμενο βήμα!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Nik0s_Dk; 05/07/2015 στις 18:11.
Με ειδα ανανεωμένο σημερα,με ζευγάρι ελαστικά επιτελους.....
Με ειδα προ ημερών να ζητάω συγνώμη ΣΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ που πεταχτηκα απο στόπ,και να λυπάμαι πραγματικά που προπορευόμενος εκεινος εφαγε και κοκκινο και στόπ παρακάτω...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Γ@μΗμ*ΝΕΣ μερες...ΜΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ ΕΤΣΙ ---->
ΑΚΟΜΑ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ 20ΕΥΡΩ ταριφα για να αλλαξουν μια σαμπρέλα ρε **στη μου...και φυσικα απο τις 8 τα περισσότερα επωνυμα βουλκανιζατερ στην περιοχή μου να ειναι κλειστά...ειδωμεν αυριο το πρωί τι θα γινει...
ΥΓ για οσους δεν κατάλαβαν,αυτο ειναι πινέζα/καρφι -τυπου- που χρησιμοποιούν στις ταπετσαρίες τους παλιους καναπέδες κλπ
Εχτες βραδυ γυρισα δικαβαλος με την κοπελιά,πρεπει να εγινε κατω απο το σπιτι η δουλειά,γιατι δεν ειχα θεμα στη διαδρομη....ουτε την κινησα τη μηχανη αλλη στιγμή,παρα μονο τωρα το απογευμα
Με είδα να φρικάρω οταν γύρναγα σημερα απο Μαραθώνος και στο φανάρι λίγο μετα το Ζούμπερι, κλασσικά πάνω στη καμπύλη σε τυφλή
στροφή και αφου βλέπεις το πράσινο το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι οφ γιατί μάλλον έχει καει το λαμπάκι ..οπότε απο πράσινο..το χαος και μετα κόκκινο!!
Το νου σας παίδες αν καταλαβατε για πιο φανάρι μιλάω..παλι καλα που φόραγα το δίχαλο και με βοήθησε στα φρένα![]()
Με είδα να με σταματάνε για πρώτη φορά οι της ομάδας ΔΙΑΣ... τυπικός έλεγχος ολά καλά. Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον...![]()
Με ειδα εχτες απο Αμονι(δρομος για επιδαυρο πριν τον Κορφο)Πειραια να κανω 3 παρακατι ωρες με το κουτι............για οσους δεν ξερουν με νορμαλ ταχυτητες η διαδρομη ειναι 1.30 ωρα το παρα πολυ!!!
Η κινηση απλα τραγικη για να μη το πω αλλιως......![]()
Throttle that mysterious friend of ours
ειναι φανερο......
ο κοσμος κανει τα λεφτα του βενζινη για να γλυτωσει το κουρεμα![]()
Με είδα να δίνω αίμα για φιλικό πρόσωπο και ξαφνικά να βλέπω τον ουρανό σφονδύλι γιατί είπε η πίεση να βαρέσει κατακόρυφο.....Ευτυχώς τα παιδιά με βοηθήσαν άμεσα και επανήλθα στα νορμάλ επίπεδα...
Με είδα να "σφάζω" ακόμα έναν εξωτερικό WD (ο τρίτος που χαλάει το controller του) για να σώσω τα δεδομένα. Και είναι και IDE κιόλας η μλκία... Άιντε τράβα καλωδιοταινίες έξω από το κουτί του dekstop τώρα.
Με είδα να σε προλαβαίνω στο τσακ απο το να κάνεις κακό στον εαυτό σου και μετά σε εμένα.Με είδα να σου μιλάω 2 ωρες για να αλλάξεις γνώμη περί ζωής.Θα σε θυμάμαι.
Φίου φίου φι φι φίου
Με είδα μετά από πολύ καιρό και με την δικαιολογια του δημοψηφίσματος να κατεβαίνω στην Μάνα Θεσσαλονίκη από την Μυτιλήνη, με τον ερωτα, δηλαδη το ΧΤακι.
Με το πλοίο της γραμμής ήμουν στην Καβάλα 9:30 το πρωι, ολα καλά μέχρι την Αμφίπολη που ...εβρεχε καρεκλες! το μπουφάν ευτυχώς τίμησε τα λεφτά του (θα πάθαινα πνευμονια χωρίς αυτό ) αλλά το μετανοιωσα σαν μαυρος που δεν πήρα και το αδιάβροχο παντελόνι...από την Αμφίπολη λοιπόν με 60 χλμ λόγω βροχής και ομίχλης, να κάνω διήθηση στα φανάρια των χωριών ανάμεσα σε αγροτικά , Γερμανικά αυτοκινούμενα και βουλγάρικες νταλίκες, επιτέλους φτάνω με ψιλόβροχο στα γνώριμα και αγαπημένα ανηφορικά στροφιλικια του Χορτιάτη, εκεί παγωμένος και κουρασμένος, βγάζω τον άλλο μου εαυτό! υπνωτισμένος 2 και τρίτη στον κόφτη το 660, με ελεγχόμενη πλαγιολισθηση σε κάθε έξοδο, ενα τουμπαρισμένο κουτί σε μια στροφή μου υπενθυμίζει να κόψω ρυθμό !
Φτάνω στο πυροσβεστικό κιόσκι στην κορυφή της ανάβασης και παγωμένος και τρέμοντας αλλάζω ρούχα.
Στεγνός κάπως συνεχίζω για την καλαμαριά για ...σημαντικό ραντεβού!
Εμεινα στην πατρίδα Θεσσαλονικη μια εβδομάδα, για να χορτάσω και το ΧΤακι που δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ στους γιαλιστερούς δρόμους της Μυτιλήνης, ευχαριστήθηκα το μηχανάκι στην κίνηση, στο καυσαέριο και στον καύσωνα με το βεντιλατέρ να δουλεύει ασταμάτητα.
Μια καταπληκτική εβδομάδα για δυό λοιπόν! Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονικείς γκαρντάσια σας ευχαριστώ!!!
Δυσάρεστη έκπληξη Νο1 τα υγραέροκινιτα κουτιά , ασυνίθιστος στο φωταέριο μου ερχόταν να λυποθυμήσω ανάμεσα σε ΤΑΧΙ, λεωφορείο και πίσω απο 7θεσιο γκαζοκίνητο κουτί στην Βενιζέλου,
Εκπληξη Νο 2 τα νεα παιδιά με της ΜEGA μπανιέρες TMx να με προσπερνούν στην Τσιμισκή και Β.ολγας με τα όλα βρίσκοντας λες κάτω την μπανιέρα, με στεναχωρεί κάπως που οι νεοι αυτοί άνθρωποι δεν θα γνωρίσουν ποτέ την οδήγηση πραγματικής μοτοσυκλέτας.
ΥΓ δεν τα βαφω μαύρα που με πέρασε μπανιέρα!, για μεσήλικας (47) μια χαρά τα πηγαίνω!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 16/07/2015 στις 18:26.