Όπως κυκλοφορούν ουκ ολίγα μοτοκρός στο δρόμο, έτσι θα κυκλοφορούσαν και τούτα.
Που ΕΤΣΙ κυκλοφορούν, άσχετα αν δεν αγοράζονται έτσι...
Ναι ρε σεις ντάξει, αυτό είναι για τη δουλειά.
Αλλά κάτι κόρνες σε πηγμένη κίνηση κλπ....
Τί κορνάρεις μωρέ ππρα? Που να πάει ο άλλος, να πετάξει?
Και είναι και μεταδοτικό. Ξεκινάει ένας ακολουθούν 10.
Νεύρα από την κίνηση νεύρα κι από τις κόρνες![]()
Έχετε δίκιο, παιδιά. Έτσι είναι. Από του χρόνου θα καταργηθούν τα αυτοκίνητα άνω των 600cc και οι μοτοσυκλέτες θα είναι αυστηρά μέχρι 250cc, επειδή οτιδήποτε άλλο ξεπερνάει τα όρια κατά πολύ. Καλύτερο επιχείρημα έβερ.
Life begins at 45°.
Και εν τω μεταξύ, τα διπλώματα δίνονται με λάδωμα, που και να μην λαδώσεις κάνεις ένα οκταράκι και 100 μέτρα ευθεία και παίρνεις άδεια οπλοφορίας.
Και καμμία ΜΟΤΟΕ, ΕΟΜ, ΕΛΠΑ, κίνηση αγανακτισμένων πολιτών κλπ δεν πιέζει να αλλάξει αυτό, θυμίζω.
αρα θα ήξερες που μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και για ποιό λογο έχει φτιαχτεί. Όχι "λιγο πίστα λίγο δρόμο"
@pipe smoker: η yamaha αυτή την στιγμή πουλάει ένα sbk και για τον αρχάριο (που το μόνο που θα κάνει έιναι να το φέρει στα μέτρα του και να επιλέξει τον ήπιο χάρτη) και (περισσότερο) για τον χομπίστα που "ψάχνεται" και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό οδηγικό επίπεδο (χωρίς να έχει πληρώσει φράγκο για την βελτίωση της μοτό του απλά γιατί είναι "ετοιμη")
Το θα είναι περιττό.Ξέρω πολύ καλά τον λόγο και που έχει φτιαχτεί κτλ.
Ξέρω επίσης πως αν το εργοστάσιο είχε την ίδια σκληροπυρηνική άποψη (μόνο πίστα),πιθανότατα να μην το έφτιαχνε καν λόγω του ό,τι δεν θα είχε πωλήσεις.
Μιας και αντιλαμβάνομαι πως είσαι της άποψης μόνο πίστα,θα σε ρωτήσω κάτι.Εχεις κάποιο πρωτάθλημα ss στο ενεργητικό σου;
Φίου φίου φι φι φίου
μόνο στα όνειρα..
το 2009 έλεγα να ξεκινήσω απο πρωταθλ. νοτιας με 1 ένα αγώνα ίσως σέρρες αλλά με πρόλαβε ο γιωργάκης.
αυτό λοιπόν κάνει η γιαμάχα (και η απρίλια) (απλά βγάζεις την πινακίδα). Ουτε να ψαχτείς με αναρτήσεις και φρένα ούτε να ψάχτείς ποιό καλό πακέτο traction υπάρχει ούτε τπτ.
ενα άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πριν απο λίγα χρόνια σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά υπήρχουν μόνο ιαπωνικά και στην καλύτερη μόνο η ducati (και αυτή μόνο αν υπήρχε διαθέσιμο και λοιπές παπαριές).
Τώρα; τα περισσότερα είναι ευρωπαικά.
Μην ξεχνάμε ότι για να παρουν έγκριση sbk οι εταιρείες πρέπει να βγάλουν εκδόσεις δρόμου από κάποια τεμάχια και άνω
νομίζω 500 κομμάτια πρέπει να βγάλουν.Θυμάμαι το R7 τόσο ήταν.Τεσπα παιδιά για να συνυπάρχουμε όλοι όμορφα και ωραία,εφόσον υπάρχει πινακίδα πάω και διακοπές με ss ,και αμα ΕΓΩ θέλω το βάζω και νεροπομόνα στον Δομοκό σε κάτι καλαμπόκια που έχω.Αν έχει αντίθετη άποψη ο κατασκευαστής,ας μην το κυκλοφορήσει μέσω υπουργείου.Θα ξαναφτιάχνει η suzuki αργαλειούς,η Yamaha,πιάνα,η Ducati τρανζίστορ,κτλ κτλ ότι έφτιαχναν παλιότερα.
Φίου φίου φι φι φίου