Η έρωτηση είναι πολύ απλή και προέκυψε μετά από συζήτηση με φίλο για το τι πρέπει να έχω κατά νου αν θέλω να πάρω το Versys και να φύγω εξωτερικό.
Κατά πόσο είναι αποδεκτή η μετατροπή του εμπρός φαναριού από κάτοπτρο αλογόνου σε HID projector για την μετακίνησή μου στην Ευρώπη;
Η μετατροπή είναι αναστρέψιμη αλλά θα ήθελα να μην αναγκαστώ να γυρίσω πίσω στο εργοστασιακό αν πρόκειται να υπάρξει μια ας πούμε κατανόηση οτι είμαι ξένος στη χώρα τους και δε γνώριζα την εκεί νομοθεσία.
Με απλά λόγια παίζει να με σταματήσουν και να μου κόψουν τον κώλο ή μπορώ να φύγω με μια προειδοποίηση και με υπόσχεση οτι θα φροντίσω να το αλλάξω στον προορισμό μου;
Εξωτερικά το φανάρι είναι ακριβώς το ίδιο με το εργοστασιακό από άποψη ασφάλειας βιδών στήριξης πλαστικών κλπ.
Μόνη μετατροπή είναι η αντικατάσταση της μεσαίας πλάκας στήριξης του κατόπτρου με μια custom εντός του φαναριού για να κουμπώσουν οι προτζέκτορες.
Επίσης οι προτζέκτορες είναι ρυθμισμένοι μέχρι λεπτομέρειας για το ύψος και τη γωνία που ρίχνουν το φως.