Λοιπόν ξεκινάω αυτό και αύριο πιθανότατα θα το εμπλουτίσω. Η "εκδρομή" θα είναι καταδρομική, αυθημερόν.
Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεται κάποιος Λαμιώτης για φαγητό/καφέ αύριο μεσημεράκι, κατά τις 14.00-15.00, ενημερώστε ^^
Λοιπόν ξεκινάω αυτό και αύριο πιθανότατα θα το εμπλουτίσω. Η "εκδρομή" θα είναι καταδρομική, αυθημερόν.
Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεται κάποιος Λαμιώτης για φαγητό/καφέ αύριο μεσημεράκι, κατά τις 14.00-15.00, ενημερώστε ^^
Life begins at 45°.
Λεπόν. Λαμία βρήκα ένα πολύ καθαρό, κατά τα φαινόμενα, DRZ SM και, αφού μίλησα με τον ιδιοκτήτη, αποφάσισα να πάω μέχρι εκεί, να το δω από κοντά και να το αγοράσω, αν ήταν όπως έδειχνε. Μέσω της δουλειάς μου, βρήκαμε έναν γνωστό μηχανικό εκεί, ο οποίος, εντελώς τυχαία, είχε κάνει όλα τα σέρβις στο συγκεκριμένο μηχανάκι και γνώριζε και τους 2 ιδιοκτήτες του. Η απάντησή του όταν ρωτήσαμε αν είναι οκ το μηχανάκι ήταν "πάρ'το με κλειστά μάτια". Και αυτό ακριβώς έκανα.
Ανέβηκα με τραίνο. Γινόταν ΧΑΜΟΣ (άνθρωποι όρθιοι για 4 ώρες κτλ), λόγω της χτεσινής απεργίας. Είχα κλείσει εισιτήριο για χτες, αλλά μου το χάλασε. Ένιγουει, πίσω στο σήμερα. 2.5 ώρες ταξιδάκι για Λιανοκλάδι, 10 λεπτάκια προαστιακός για Λαμία. Συναντώ τον ιδιοκτήτη, όλα κομπλέ, μέσα σε 1 ώρα είχα την άδεια στα χέρια μου. Γρήγορη ασφάλιση ονλάιν μέσω κινητού (ήταν ανασφάλιστο για μήνες, αφού δεν κυκλοφορούσε) και είμαι έτοιμος.
Παίρνω τηλέφωνο taisteal, κανονίζουμε καφέ. Και αργότερα φαγητό με teogtp. Ευχαριστώ και τους δύο για το κέρασμα (αν ήξερα έτσι θα το έκανα πιο συχνά :P ) και την παρέα, καθώς και τους 2 guests-έκπληξη, οι οποίοι αν θέλουν να φανερωθούν μόνοι τους.
Μετά το φαγητό και αφού πέρασε το μεσημέρι, αποφάσισα να κατέβω, σιγά σιγά (πρώτη φορά καβάλησα το μηχανάκι άλλωστε), από Μπράλο-Λειβαδιά-Θήβα-Ερυθρές-Ελευσίνα, όπως αρμόζει σε τέτοιο μηχανάκι ^^ Σκόπευα να βγάλω περισσότερες φωτογραφίες, αλλά τελικά ήθελα απλά να φτάσω σπίτι μου. Όχι ολόκληρος, βασικά, αλλά ο κώλος μου σίγουρα.
Μμμμ...
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 16/07/2015 στις 23:52.
Life begins at 45°.
Αψογος,εκανες παντιλικια ακομη δεν το πηρες
Το εργαλειο ειναι πενα,τα ειπαμε κι απο κοντα
Να το χαρεις![]()
Ρε συ ......................
Οι φωτογραφιες το αδικουν.
Απο κοντα ειναι αλλη φαση.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για το πιατο με τον γυρο μιλαω...............
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με γιες με γιες μαν καλοστιφτο και καλόβολτο![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Πάντως δεν πεινούσατε μάλλον. Βλέπω υλικό στο πιάτο.
Και δηλαδή για να πιείς ένα καφέ με Λαμιώτες πρέπει να αγοράσεις μηχανάκι από Λαμία??? Και ο teo τι δουλειά είχε εκεί? (Απορίες νέου)
Που θα πάει? Θα σας μάθω.![]()
καλορίζικο μαν![]()
Δε σε πρόλαβα ρε να πήγαινες και απο το πατρικό να σε τρατάρουν κάτιτης.
Καλορίζικο το ντούκι!σπάααααασσσσ'τοοοοοοο!!!
Φίου φίου φι φι φίου
Το πες και το κανες μωρη παλιοκουφάλα,είχες φαγωθεί να πάρεις DRZ....καλόστριφτο και καλοτάξιδο...![]()