Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????? δικυλινδρο????? ΔΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΙΝΔΡΟ????????
αααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχχαααα!!!! :rotflmao:
I'm outta here....![]()
καλησπερα και απο μενα εχω βαλη ιδι μοτερ αφρικα στο μπρος μου δεν θα σηναντισης προβλημα στην τοποθετηση εφοσον η χρονολογια κατασκευης ειναι κοντα στα 2 μοντελα bross afrika το δουλεψα με τα αφρικα καρμπ και τα ηλεκτρικα απο το 400 αλλα προσοχη στο γκαζι οχι υπερβολες στο στροφαριζμα εσπασα 1 μοτερ ετσι
mad shark
τερμα το γκαζι
Δεν ειναι οτι πηδαει δοντια ειναι οτι δεν εχει ροη το γκαζι.. μιλησα με κανα δυο μηχανικους και μου ειπαν επειδη το αμορτισερ μου ειναι ψοφιο αυτος που μου εβαλε την αλυσιδα επιτηδες για να μην σπασει την αφησε πιο μεγαλη..γι αυτο και μου κλωτσαει..τωρα φτανουμε στο ερωτημα..πρωτον τι πιστευετε εσεις και δευτερον να ψαξω μαμα μεταχειρισμενο αμορτισερ η να βαλω καινούργιο και που βρισκω..φθηνο!
Παιδιά ψάχνω να αγοράσω bros 650 σε καλή κάτασταση και σε μια λογική τιμή (γύρω στα 3 χιλιάρικα-θα εξαρτηθεί απο την κατάσταση της μοτοσυκλέτας).Γνωρίζετε κάτι να μου προτείνετε??![]()
Μετά απο μια έρευνα αγοράς που έκανα(site με μεταχειρισμένα εντός και εκτός Ελλάδας) για ένα περιποιημένο μπροσάκι 650 (αν βρείς) εκεί παίζουν οι τιμές τους.Μπορείς να βρείς και με χιλιάρικο αλλά είναι για ανακατασκευή η φάση...εγώ ενδιαφέρομαι για ένα Bros 650 που είναι σε καλή κατάσταση όπως ανέφερα...όσο πιο μαμά, τόσο πιο καλά..
3κ για bros????
γιατι?