Σελίδα 24 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    Σε εξαγορά του δικτύου καταστημάτων της Alpha Bank στη Βουλγαρία έναντι συμβολικού τιμήματος 1 ευρώ θα προχωρήσει η Eurobank.

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3...-sti-boulgaria

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Χθες είχαν βγει παντού έξω. Σε άλλο μαγαζί πέτυχα άτομα από αριστερή αλλά και κεντροαριστερή πλατφόρμα, δε θα πω ονόματα γιατί δε μου αρέσει ο κιτρινισμός. Μόνο δύο ήξεραν νομίζω τι γίνεται ο ένας υπουργός και μίλαγαν με στοιχεία νομοθεσίες, οικονομικά στοιχεία κλπ. ήταν καμιά 10αριά όταν κατέβασαν και το αλκοόλ τους άρχιζαν να λένε πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σύστημα, τι θα πρέπει να κάνουν να φύγουν ή να παλέψουν από μέσα μέχρι τέλους, πόσο δυνατό είναι το σύστημα και τις εσωτερικές τους αντιπαραθέσεις... Ειλικρινείς φαίνονταν και απλοί, ούτε προστασίες ούτε τίποτα αλλά κλασσικοί ευρωπαϊστές αριστεροί ρε αδερφέ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να τα λέμε και αυτά:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mnh.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	338644

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Να τα λέμε και αυτά:

...666...

Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με αυτό είναι το τελευταίο μνημόνιο.

Εκτός και έχουμε αναρδιάρθρωση στο 6666

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ελλάδα... κάνουμε trollιng χιλιάδες χρόνια, από την εποχή του χαλκού και δώθε...

http://lykavitos.gr/archives/209887

...και μου έλεγε ένας γνωστός που έχω σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - gadget, ότι ξεπούλησαν τα πανάκριβα κινητά και τα tablets αυτές τις ημέρες και δεν τον πίστευα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και συνεχίζω την "άλλη προσέγγιση"

http://dailytripes.gr/blog/2015/07/1...3%CE%BC%CE%B1/

Που σκατά πάτε κ τα βρίσκετε αυτά τα μπλογκ ρε πστη μου δεν μπορώ να καταλάβω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ελλάδα... κάνουμε trollιng χιλιάδες χρόνια, από την εποχή του χαλκού και δώθε...

http://lykavitos.gr/archives/209887

...και μου έλεγε ένας γνωστός που έχω σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - gadget, ότι ξεπούλησαν τα πανάκριβα κινητά και τα tablets αυτές τις ημέρες και δεν τον πίστευα...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    και εδώ

και εδώ
    πάντως εντελώς λάθος δεν τα λέει
    πουτσ@@@@@@@@@

και εδώ

Που έχει άδικο πες μου και άσε τα γελάκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι πράγματι γέμισαν κρατικά τα ταμεία με κάτι παραπάνω από 1,2 δις την περασμένη εβδομάδα - υπό το φόβο κουρέματος - αλλά είναι κάτι παροδικό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    τίγκα στις πίπες ειναι.

λέει δεν υπάρχει κυβέρνηση. Ξέρει το παράδειγμα του Βελγίου;

λέει πήραν πολυτελή αυτοκίνητα. Τι σκατά να τα κάνουν τα πεντόλιτρα;

λέει ξεπούλησαν τα χρυσοχοεία. επειδή μια κλώσσα από το Π.Ψυχικό κατέβηκε Βουκουρεστίου
    με φράγκα βάζει όλους τους Ελληνες στο τσουβάλι;

λέει γέμισαν τα καζίνο. εγώ σου λέω ότι ο τζογαδόρος για να ρίξει φράγκα πρέπει να έχει
    καλή ψυχολογία κ διάθεση. εάν είναι στις μαύρες του δν πάει να παιξει κι άμα παίξει θα είναι
    ένα κλάσμα από τα γνωστά του επίπεδα.

λέει τα κυριλέ στέκια ήταν τίγκα στο κόσμο.χαίρω πολύ ρε φίλαι. και στα καμίνια, τη πρέβεζα
    και τη παλαιοβαρβάσαινα ο κόσμος στα καφέ μπαρ είναι. καλοκαίρι έχουμε. ήμαρτον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Που έχει άδικο πες μου και άσε τα γελάκια.

άσε στο δικό σου λινκ δν μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω μια γραμμή

με το που είδα φλογίδια με στιχούς τον αετό της αεκ και πολιτικοποιημένες
    κουβέντες πάτησα Ctrl+W με τη μία

τίγκα στις πίπες ειναι.

λέει δεν υπάρχει κυβέρνηση. Ξέρει το παράδειγμα του Βελγίου;

λέει πήραν πολυτελή αυτοκίνητα. Τι σκατά να τα κάνουν τα πεντόλιτρα;

λέει ξεπούλησαν τα χρυσοχοεία. επειδή μια κλώσσα από το Π.Ψυχικό κατέβηκε Βουκουρεστίου
    με φράγκα βάζει όλους τους Ελληνες στο τσουβάλι;

λέει γέμισαν τα καζίνο. εγώ σου λέω ότι ο τζογαδόρος για να ρίξει φράγκα πρέπει να έχει
    καλή ψυχολογία κ διάθεση. εάν είναι στις μαύρες του δν πάει να παιξει κι άμα παίξει θα είναι
    ένα κλάσμα από τα γνωστά του επίπεδα.

λέει τα κυριλέ στέκια ήταν τίγκα στο κόσμο.χαίρω πολύ ρε φίλαι. και στα καμίνια, τη πρέβεζα
    και τη παλαιοβαρβάσαινα ο κόσμος στα καφέ μπαρ είναι. καλοκαίρι έχουμε. ήμαρτον.
    Όσοι φίλοι μου έχουν φράγκα σταμάτησαν να βγαίνουν, μιλάμε το έφτασαν σε έναν καφέ την εβδομάδα και υπογλώσσια. Είδα φίλο μέσα σε τρεις μέρες να ασπρίζουν τα μισά γένια στη δεξιά μεριά του προσώπου του. Ο ένας αγόρασε σκούτερ που ποτέ δε γούσταρε τα μηχανάκια(το έχει αφήσει ακούνητο στο γκαράζ, δουλεύει στον τραπεζικό τομέα και είχε βγάλει κάποια λεφτά πριν το Cap. Control.) Ο άλλος πήγε απλά στο εξοχικό του άραξε και πρέπει να άδειασε μια κάβα με ακριβά ουίσκι. Ο άλλος αυτός που άσπρισε ντε αγόρασε ρολόγια μιλάμε για πάνω από δέκα, πλήρωσε λογαριασμούς σε όποιον έχει πόδια τα έπαιρνε μετρητά έκοβε και ένα 5% και τους τα πλήρωνε ηλεκτρονικά, έβαλε συναγερμούς σε τρία σπίτια κ.α. Μια άλλη εκτός του ότι μου έκοψε και την καλημέρα χωρίς να της έχω πει τίποτα (μιλάμε για 27 χρόνια γνωριμίας, εδώ και χρόνια όχι φίλοι αλλά τα λέγαμε, το πρώτο μου φιλί στην τρίτη δημοτικού και "υπεράνετη") πολύ γνωστή startupper (βραβεία, συνεντεύξεις κλπ ας μην ανοίξω το στόμα μου για το που βρήκε 400.000 για το ξεκίνημα της, όχι εκεί που πάει το μυαλό σας ρεμάλια) έδωσε άδεια άνεφ αποδοχών και όπως δήλωσε για να μη τρελαθεί στην κομμουνιστική Ελλάδα πήγε διακοπάρες 15 μέρες στην Ασία... Και δε μιλάω για τίποτα βιομηχάνους μιλάμε για άτομα που έχουν από 40.000 στην άκρη μέχρι 1 χαρτί. Είχα όμως και φίλους που δε μάσησαν και ενώ η δραχμή μπορεί να χαλούσε την κανονικότητα τους (ζευγάρια που να εργάζονται και οι δύο και να παίρνουν από 1500, να έχουν και στην άκρη 50-80 χιλιάρικα) είπαν να πάνε στα τσακίδια όλα έχει κόσμο που υποφέρει ας ζοριστούμε και εμείς. Δε μένω κάνα Ψυχικό, ούτε καμιά Κηφισιά, παιδιά αστικών και μερικοί νεοαστικών οικογενειών είναι όλοι. Με 1-2 έχω πολύ φιλικές σχέσεις με άλλους εδώ και χρόνια είμαι πιο μακριά. Πλέον δε ξέρω νομίζω πως δύσκολα θα μπορώ να θεωρώ φίλο κάποιον που δε θα έχουμε κοινή ταξική συνείδηση, νομίζω πως στα ζόρια μας χωρίζουν περισσότερα από ότι μας ενώνουν σε κανονικές συνθήκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Όσοι φίλοι μου έχουν φράγκα σταμάτησαν να βγαίνουν, μιλάμε το έφτασαν σε έναν καφέ την εβδομάδα και υπογλώσσια. Είδα φίλο μέσα σε τρεις μέρες να ασπρίζουν τα μισά γένια στη δεξιά μεριά του προσώπου του. Ο ένας αγόρασε σκούτερ που ποτέ δε γούσταρε τα μηχανάκια(το έχει αφήσει ακούνητο στο γκαράζ, δουλεύει στον τραπεζικό τομέα και είχε βγάλει κάποια λεφτά πριν το Cap. Control.) Ο άλλος πήγε απλά στο εξοχικό του άραξε και πρέπει να άδειασε μια κάβα με ακριβά ουίσκι. Ο άλλος αυτός που άσπρισε ντε αγόρασε ρολόγια μιλάμε για πάνω από δέκα, πλήρωσε λογαριασμούς σε όποιον έχει πόδια τα έπαιρνε μετρητά έκοβε και ένα 5% και τους τα πλήρωνε ηλεκτρονικά, έβαλε συναγερμούς σε τρία σπίτια κ.α. Μια άλλη εκτός του ότι μου έκοψε και την καλημέρα χωρίς να της έχω πει τίποτα (μιλάμε για 27 χρόνια γνωριμίας, εδώ και χρόνια όχι φίλοι αλλά τα λέγαμε, το πρώτο μου φιλί στην τρίτη δημοτικού και "υπεράνετη") πολύ γνωστή startupper (βραβεία, συνεντεύξεις κλπ ας μην ανοίξω το στόμα μου για το που βρήκε 400.000 για το ξεκίνημα της, όχι εκεί που πάει το μυαλό σας ρεμάλια) έδωσε άδεια άνεφ αποδοχών και όπως δήλωσε για να μη τρελαθεί στην κομμουνιστική Ελλάδα πήγε διακοπάρες 15 μέρες στην Ασία... Και δε μιλάω για τίποτα βιομηχάνους μιλάμε για άτομα που έχουν από 40.000 στην άκρη μέχρι 1 χαρτί. Είχα όμως και φίλους που δε μάσησαν και ενώ η δραχμή μπορεί να χαλούσε την κανονικότητα τους (ζευγάρια που να εργάζονται και οι δύο και να παίρνουν από 1500, να έχουν και στην άκρη 50-80 χιλιάρικα) είπαν να πάνε στα τσακίδια όλα έχει κόσμο που υποφέρει ας ζοριστούμε και εμείς. Δε μένω κάνα Ψυχικό, ούτε καμιά Κηφισιά, παιδιά αστικών και μερικοί νεοαστικών οικογενειών είναι όλοι. Με 1-2 έχω πολύ φιλικές σχέσεις με άλλους εδώ και χρόνια είμαι πιο μακριά. Πλέον δε ξέρω νομίζω πως δύσκολα θα μπορώ να θεωρώ φίλο κάποιον που δε θα έχουμε κοινή ταξική συνείδηση, νομίζω πως στα ζόρια μας χωρίζουν περισσότερα από ότι μας ενώνουν σε κανονικές συνθήκες.
    Μέχρι το μέσο του κειμένου πίστευα ότι έκανες πλάκα...

Εγώ να δεις τι πάθαινα όταν μου τα έλεγαν, ειλικρινά αν δεν ήμουν βαθιά πολιτικοποιημένος σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και αν δεν είχα χτίσει τις άμυνες μου κοντά δέκα χρόνια δε ξέρω ή θα ξεβρακωνόμουν και θα κοπανούσα κάνα μπαλάκι του τένις στους δρόμους ή που θα έλεγα Ok θα γίνω ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμους πρώτα θα σκοτώσω και μετά θα πατάω στα πτώματα για να "ανέβω" να βγάλω φράγκα... Επικρατεί τρομακτική παράνοια εκεί έξω και αυτό δε μπορώ να το καταλάβω, το διαχειρίζομαι αλλά δε το καταλαβαίνω, είναι μερικά απλά ερωτήματα που όσο και να προσπαθώ ΔΕ μπορώ να καταλάβω από τότε που με θυμάμαι ... πχ πως γίνετε να υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι;

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19