Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: Πανελληνια απο την αναποδη (παναγιδια για την πανεληνια)

Re: ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΡΕ ΣΥ ΒΜΧ-ΜΑΓΚΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΩ ΔΕΙΧΝΩ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ???

ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ???ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ???

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ RECYCLE-BIN!!!

AAA ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!!
    ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ SpyrosTDM ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ , ΟΚ.

Τι φωναζετε ρεεεεεεεεεε??? Οποιος ειναι αποφασισμενος να παει στη Π.Σ.Μ. θα παει.....το ιδιο οσοι δεν θα πανε(και δυσκολα αλλαζουν γνωμη οι μεν και οι δε)
    Για να ηρεμησουν τα πνευματα πρεπει να γινει συναντηση για "την πιπα της ειρηνης" στην οποια πρεπει οπωσδηποτε να συμμετεχουν και χορευτριες απο το "σιδηρουν παραπετασμα"

νομιζω οτι το θεμα μας ειναι αλλο και οχι το να βριζομαστε μεταξη μας. πιστευω οτι θα πρεπει να γινη ενα αλλο ποστ που να γραψουμε την γνωμη μας πως θα ηθελε ο καθε ενας απο εμας να ειναι η πανελληνια κατα πρωτον και δευτερων πως νομιζετε οτι θα μπορουσε να αντιμετοπιστη το θεμα των καγκουρων...αν θελετε γραψτε την γνωμη σας αλλα πρωτα απο ολα ηρεμιστε δεν εχουμε τηποτα να χωρισουμε, αντιθετως εχουμε πολλα που μας ενωνουν και πρεπει να τα προστατευσουμε.
    γιωργος

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ SpyrosTDM ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ , ΟΚ.

agapite file lapa
    ego 8a sou para8eso ena arxeo rito pou leei: o epimenon na sfigkete,mpori na xesti.....

aporo pos esis enas lapas...
    tis gnostis ikogenias ton lapadon ekfrazese me tetio aparadekto tropo
    giati katevazis to ipsilo epipedo sou toso xamila?
    ke entaksi o filos starxidistis ekfrastike tioutotropos en pliri aganaktisi prokimenou na ekfrasi tin anti8esi tou epi tou 8ematos esi giati aminese epi tou 8esmou para8etontas pali arxidia ke metatrepontas tin oli sizitisi se arxidosizitisi....

ego vlepo telika oti afto pou kanoun meriki stin sikentrosi ton motosakon kanoun ke meriki edo sto forum lektika

ala gia na po tin mple, ali8ia mou aresi to 8ema ke 8a epafksano mia ke ise organomenos ke ipostirizis tetiou idous katastasis stile tous 8ermous starxidismous mas eki stous organotes tis sigketrosis apo tin mia ke apo tin ali tin ameristi simparastasi mas sta 8imata ton ipermalakidon pou isos ipostoun tis epiptosis apo tin asximotati simperifora ton anegkefalon ditroxokavaliston me tasis megalomanias ke epidiksiasmou (les na iparxi tetia leksi?) tespa
    klinontas o 8eos na sas exi kala olous
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10000 ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ , ΠΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
    Ευτυχώς αυτές τις "εξελίξεις" τις έχασα τόσες μέρες.

Nομίζω πως μεγαλύτερο μαλάκα από εσένα αγόρι μου δεν έχω δει εδώ μέσα...
    Είσαι με διαφορά ο πρώτος!

Τα παλικάρια παραπάνω σου απάντησαν όπως σου πρέπει.

Πάντως εγώ Πανελλήνια...
    ...μπα!

The Lamp Chops Master
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Πωπωπωπωπωπω........ Μεγάλε btudjdsdkjfhgsdffix με έπεισες.
    Από τώρα έχω αρχίσει να ετοιμάζω μπαγκάζια.

Απλά θα πώ ότι μιας και κρύβεσαι πίσω από τον Δογματισμό σου και μία οθόνη..........
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .......μπορείς να βάλεις τα μεγάλα και βαρειά αρχιδάκια σου στον κώλο σου. Ομοίως και τα αρχιδάκια των μυρίων που προτιμάς στιν πανελλήνια.

[quote]Όσο οδηγώ μοτό θα έχω άποψη για όλα όσα με αφορούν, είτε ειδικά είτε γενικά, σαν μοτοσυκλετιστή.

Άντε γαμήσου λοιπόν και εσύ και η λέσχη σου άμα προτιμάς τους κάγκουρες.

Φιλικά Γιώργος.

ΥΓ. Άμα θές να σε δώκω και το κινητό μου να με τηλεφωνήσεις να σε βρίσω.
    --------------------------------------------------------------------------------

ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕΓΑΛΕ ΒΡΙΣΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ....Άντε γαμήσου λοιπόν και εσύ και η λέσχη σου άμα προτιμάς τους κάγκουρες... ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ? ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ Η ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ.
    [quote/]

Αγοράκι είσαι πολύ μικρός τόσο ηθικά όσο και πνευματικά για να με ακουμπήσεις. Δε έχω κανένα λόγω ξεσπάσω αλλά μπορώ να διακρίνω το επίπεδο των ανθρώπων που θέλουν να με εκπροσωπούν μέσω των λέσχών - καρεκλών.

Επειδή λοιπόν έχω αποκρυσταλώσει άποψη για τους κυρίους κυρίους λεσχιάρχες και για το τι πρεσβέυουν στην ελληνική πραγματικότητα μπορείς να πάρεις τους 10.000 κάγκουρές σου και να κάνεις ότι θέλεις. Αλλά μην περιμένεις να μείνει ασχολίαστο και μάλιστα με δηκτικό τρόπο από τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές.

Επίσης ανόητε παγουρά μάθε να διαβάζεις. Δεν σου είπα να έρθεις να σε γαμήσω..... Άλλωστε δεν έχω τέτοια γούστα......Μια φιλική συμβουλή σου έδωσα μπας και εκτονωθεί το στρες από μεσα σου...

ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

ΥΓ. Ευτηχώς που είμαι μικροτσούτσουνος και δεν θα γαμηθώ πολύ
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    νομιζω οτι το θεμα μας ειναι αλλο και οχι το να βριζομαστε μεταξη μας. πιστευω οτι θα πρεπει να γινη ενα αλλο ποστ που να γραψουμε την γνωμη μας πως θα ηθελε ο καθε ενας απο εμας να ειναι η πανελληνια κατα πρωτον και δευτερων πως νομιζετε οτι θα μπορουσε να αντιμετοπιστη το θεμα των καγκουρων...αν θελετε γραψτε την γνωμη σας αλλα πρωτα απο ολα ηρεμιστε δεν εχουμε τηποτα να χωρισουμε, αντιθετως εχουμε πολλα που μας ενωνουν και πρεπει να τα προστατευσουμε.
    γιωργος

Έτσι είναι φίλε μου «διαίρει και βασίλευε»
    Η κατάρα των Ελλήνων !
    Καλους δρομους !

.....................ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΠΟΙΟ ? ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ?
    ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ...............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

ΥΓ. Ευτηχώς που είμαι μικροτσούτσουνος και δεν θα γαμηθώ πολύ
    ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ , ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΜΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ Η ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΘΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο SPYROSTDM , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ,
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ "ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ...."
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ..

ΛΟΙΠΟΟΟΟΝΝ...........

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΜΑΧΕΣ"....

ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ.....

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΑΔΕΡΦΟΙ...!!!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΛΟΙΠΟΟΟΟΝΝ...........

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΜΑΧΕΣ"....

ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ.....

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΑΔΕΡΦΟΙ...!!!!

....Και ελπιζω να τα πουμε στην επομενη πανελληνια , αν η φετινη καταφερει να γινει σαν αυτην που θελουμε

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

RE NA SAS PO KATI;;

SAS [SIZE=4]EXO GRAMMENOYS STA ARXIDIA MOY TA MEGALA KAI BARIA!!

KAI OPOIOS THELEI...GAMAO KAI APO TO THLEFONO DEN EXO PROBLHMA OK;;

ANTE ...ARXIDIA!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: RE NA SAS PO KATI;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

SAS [SIZE=4]EXO GRAMMENOYS STA ARXIDIA MOY TA MEGALA KAI BARIA!!

KAI OPOIOS THELEI...GAMAO KAI APO TO THLEFONO DEN EXO PROBLHMA OK;;

ANTE ...ARXIDIA!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ................................ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

ΡΕ ΣΠΥΡΑΚΟ,ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ..???

ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

"ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ".... ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ,ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ..!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

AFOU SOU LEO RE THANASH..

EINAI MEGALA KAI BARIA...KAI EXO ISA ME 10 EKATOMYRIA EGEGRAMMENOYS POLITES THS XORAS MAS......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fs-balls.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	4,9 KB 
ID:	1769

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2008, 18:04
  2. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ
    από g.papalexis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 02:52
  3. Τελικά θα ανέβει κανένας για την πανελλήνια παρέα?
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 11:43
  4. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF