Ωραία βολτίτσα, κοντινή και.."αποσυμπιεστική"!
Αυτή ήταν η λέξη που μου ήρθε στο μυαλό με το που φτάσαμε στη μονή.."αποσυμπίεση".
Με το καλό και στην επόμενη παίδες!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο φωτοΖζ.
Ωραία βολτίτσα, κοντινή και.."αποσυμπιεστική"!
Αυτή ήταν η λέξη που μου ήρθε στο μυαλό με το που φτάσαμε στη μονή.."αποσυμπίεση".
Με το καλό και στην επόμενη παίδες!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο φωτοΖζ.
Μπραβο παιδες...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ευχαριστώ πολύ όλη την παρέα και κυρίως τον διοργανωτή. Είχα πάει πρόσφατα αλλά δεν την έχανα με τίποτα τη βόλτα.
Καλή παρέα. Ωραία διαδρομή (ξεκ@υλωτική στο χώμα) και ωραίο τοπίο.
Μια χαρά. Και στην επόμενη παίδες.
ΥΓ. Και... ο Θεός να μας φιλάει. Μακρυά απ' τ' αμπάρι.![]()
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Είναι και ένα από τα λίγα μέρη στην Αττική που μπορείς να κάνεις Αστροφωτογραφία.
(μικρή φωτορύπανση)
Αν κάποιος το κάνει όμως ας φροντίσει να το πει στους καλόγερους γιατί αλλιώς θα γνωριστεί
με τα ΕΚΑΜ (και όχι χωρίς λόγο)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 20/07/2015 στις 15:00.
ανανήψαντας
Ο Στέφανος άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά πρώτος. Εγώ ακολουθούσα. Μόλις άρχισαν οι άλλοι, οι άθεοι από πάνω τα γιούχα και τα γέλια (υποτίθεται ήμασταν σε ερημητήριο τρομάρα μας), μου λέει ..."δεν περνάς εσύ πρώτος?!!!"Αφού ανεβήκαμε, του είπα και την ιστορία με το αμπάρι και μου λέει "εγώ δεν ξανακατεβαίνω πουθενά μαζί σου"
Μιά χαρά ήταν! Και close contact με χώμα είχαμε και στο αμπάρι κατεβήκαμε και τις ανάσες μας πήραμε και για τον γάιδαρο τον Οιννούσα, το πρεζάκι μάθαμε. Respect στον Κώστα (congate7) o οποίος ήρθε μόνος μέχρι το Ύπατο από την Οινόη, μόνο και μόνο για την παρέα, αφού στην ουσία, βολτάραμε μαζί μόνο για 5 χλμ, μέχρι τη μονή. Κωστή
@Στέφανε
Εγώ στις φωτό, είμαι όπως και στη μοτό. Κουλός!Εσύ φαίνεται ότι το 'χεις. Η πανοραμική τα σπάει
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Περιμένω την επόμενη με περισσότερο χώμα. Παναγιώτη μη μπερδεύεσαι, 5,5χλμ ήταν το ανέβα και άλλα 5,5 το κατέβα