Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 276

Θέμα: Αγορά μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σιγά μωρέ 2 ώρες δρόμος είναι

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ακρη δεν θα βγαλεις ευκολα η και καθολου διαβαζοντας.
    Ναι. Θα πρέπει να ξεκινήσω για να αποκτήσω γνώμη και με τα χρόνια να περάσουν από τα χέρια μου διάφορες μοτοσυκλέτες, μέχρι να ξέρω κάπως καλύτερα τι θα χρειάζομαι τη δεδομένη στιγμή.

Το κακό είναι ότι έχω μία εικόνα στο μυαλό μου για το τι θα μου άρεσε να καβαλάω, η οποία με περιορίζει από το να δεχθώ άμεσα την όποια ορθολογιστική άποψη. Αυτό όμως είναι κάτι προσωπικό που δεν έχει νόημα να το συζητάμε, διότι άκρη δε θα βγει και θα λερώνετε άδικα τα σεντόνια που γράφετε με καλή διάθεση.

Δεν όμως παντελόνι η μοτοσυκλέτα. Σήμερα την αγοράζεις, δε σου κάνει, την πουλάς και παίρνεις άλλη. Πρέπει να το σκεφθείς αρκετά πριν, ακόμα κι αν δεν ξέρεις και να πάρεις μερικές γνώμες πριν επιλέξεις από τον τιμοκατάλογο.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 24/05/2015 στις 21:36.

ποοοοοοοτε θα κανει πλαστικα...
    μου φαινεται θα παω μια βολτα για τσαμπα καφε στου θαντερεϊς, εκει διπλα δεν ειναι; να το μοιρασουμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    αιτωλοακαρνανια λεει ρε παιδες, τωρα το ειδα... που να σκασει μυτη κρικο;;;;
    Αιτωλοακαρνανία είναι το προεπιλεγμένο (πρώτο στη λίστα) του forum. Στο νομό Αττικής είμαι (το διόρθωσα), γι' αυτό άλλωστε τρώω και το αγγούρι με την κίνηση καθημερινά. Μακάρι να έμενα μόνιμα επαρχία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Το κακό είναι ότι έχω μία εικόνα στο μυαλό μου για το τι θα μου άρεσε να καβαλάω.
    δεν εννοω αυτο.

πιο πολυ το πηγαινα στο παρε μια "ευκολη μεση λυση" με μελλον και απλη μεταπωληση για να εχεις exit strategy. ητοι 600αρι

γραφοντας χιλιομετρα μπορει να δεις τι σου αρεσει, τι σου λειπει, τι θα ηθελες απο το επομενο... η θα δεις οτι καλυπτεσαι αξιοπρεπεστατα και δεν θελεις επομενο.

προσθηκη. αφου ξερεις τι θα σου αρεσε... γιατι οχι με αυτο που σ'αρεσει; εγω στα τυφλα ψωνισα γιατι μου αρεσαν ΟΛΑ, καλο μου βγηκε...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    να τονε ακούς το Γερων Αμυρουκάι...πολλά'χουν δει τα μάτια του
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Είμαι ακόμα στη φάση αναζήτησης και σκέψης. Αν και γενικότερα δε σκέφτομαι για μηχανές με πλαστικά, μου πρότεινε ένας φίλος το CBR250R με ABS. Το είδα πρόσφατα σταθμευμένο και μου άρεσε. Αν έχω καταλάβει καλά, είναι πιο εκπολιτισμένο από τα μεγαλύτερα αδέρφια του, με πιο άνετη θέση οδήγησης και πιο κατάλληλο για χρήση στην πόλη. Ποια είναι η γνώμη σας;

Κράτα τα λεφτά σου και πάρε ένα μεταχειρισμένο γυμνό με λίγα κυβικά ώστε να μάθεις να οδηγάς και όταν με το καλό ανέβεις επίπεδο τότε διαλέγεις αυτό που θέλεις ακριβώς. Σπανια η πρώτη μηχανή είναι αυτό που θέλουμε. Παίρνεις μια, πειραματίζεσαι και βλέπεις τι σου αρέσει και τι όχι και η επόμενη θα είναι ακριβώς αυτό που θα θέλεις και χρειάζεσαι.

Το CBR250 είναι καλό αλλά με το που θα φας την πρώτη τούμπα θα ξενερώσεις τέρμα για τα λεφτά που θα κοστίσει η επισκευή του και θα μετανιώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Κράτα τα λεφτά σου και πάρε ένα μεταχειρισμένο γυμνό με λίγα κυβικά ώστε να μάθεις να οδηγάς και όταν με το καλό ανέβεις επίπεδο τότε διαλέγεις αυτό που θέλεις ακριβώς. Σπανια η πρώτη μηχανή είναι αυτό που θέλουμε. Παίρνεις μια, πειραματίζεσαι και βλέπεις τι σου αρέσει και τι όχι και η επόμενη θα είναι ακριβώς αυτό που θα θέλεις και χρειάζεσαι.

Το CBR250 είναι καλό αλλά με το που θα φας την πρώτη τούμπα θα ξενερώσεις τέρμα για τα λεφτά που θα κοστίσει η επισκευή του και θα μετανιώσεις.
    Ενώ μόλις χαλάσει η μεταχείρω και σου δώσει τα μπιστόνια στη μασχάλη δεν θα ξςενερώσει....

Αν έχεις λ7 πάρε ένα καλό μηχανάκι πιο καλά καινούργιο να ξέρεις τι σου γίνεται
    Δεν υπάρχει λόγος να μάθεις όλες τις βλάβες και τους μαστόρους της χώρας!
    ανανήψαντας

Εντάξει, μεταχειρισμένη είπαμε όχι σάπιο χρέπι.

Έχει άπειρα αξιολογα μηχανάκια φτηνά τα οποία τα πουλας και στην ιδια τιμή μετα απο 1-2 χρόνια

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    +1188

Ένα κάρο αξιόπιστα παλιά μηχανάκια υπάρχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη για υπερ-καταναλωτισμό, ακόμα κι αν έχεις τα λεφτά.
    Ανὰγκη για περισότερη συνειδητοποίηση του αντικειμένου υπάρχει, κι αυτό δεν στο δίνει πάντα το "καινούργιο", που ενίοτε μάλιστα στοχεύει περισότερο στο "κορόιδο".

Εκτός κι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημμα με την τεράστια απώλεια αξίας από 1° χέρι ώς μεταχειρω...
    Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να μας έχει πει ο φίλος πόσα διαθέτει.

===

Επίσης, με ένα καλό engine cage ή έστω mushrooms δεν παθαίνουν και τίποτα τραγικό τα πλαστικά. Αξίζει η μικρή επένδυση.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 10/06/2015 στις 04:34.

Νέο μέλος Το avatar του/της josua
    καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (1ο post)!
    εγω θα πρότεινα Yamaha xj6. το μόνο αρνητικό του, οτι θα ζεσταίνεται στην κίνηση.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    josua καλώς ήρθες.

Νεοσσέ πως πάει το ψάξιμο? Ακόμα μπερδεμένος? Όποιος μπήκε εδώ μέσα να ρωτήσει το μόνο που κατάφερε ήταν να διπλασιάσει το χρόνο λήψης της απόφασης μέχρι να πάρει αυτό που είχε στο μυαλό του απ' την αρχή.

Για πες!
    Sent from me using a computer.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Καλησπέρα σας... Διάβασα μονοκόματα και τις 10 σελίδες ( ) (πήδηξα λίγο τα σεντόνια του φίλτατου pipe_smoker (sorry!!) πλην του πρώτου που γέλασα πολύ) επειδή δειλά δειλά κάνω κουμάντα για να ανέβω κατηγορία. Εμπειρία χρόνων δεν έχω, για την ακρίβεια 1 χρόνο και 19 μέρες, παρά ταύτα όμως έχω κάνει περίπου 19000χλμ. 12500 με wave 110 (δικό μου), crypton (εργασίας) 110 3000 χλμ και 3500 χλμ με citycom 300 (αναβάθμιση εργασίας) σε κάθε είδους κατάσταση (βροχή χαλάζι και έρωτα) και κάθε είδους δρόμο με πολλά και διάφορα συμβάντα από πτώσεις (2 εγώ με μένα πανω και άλλες 2 που έμεινα όρθιος) (περιττές πληροφορίες αλλά οκ!) μέχρι παρολίγον μοιραίες αγκαλιές.
    Μπορώ να πω πως ο πάπιος μου με έχει βολέψει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τόσο από οικονομία όσο και από βολικότητα. Αλλά πλέον μπαίνουν τα εξής ζητήματα.
    Πιάνω τον εαυτό μου να βαριέμαι πάνω στο παπί όταν γυρνάω απτή δουλειά μέσω Κηφισσού πηγαίνοντας σπασμένος στα 110κλμ/ωρα. (κάπου κει τελικιάζει, κοντέρ).
    Θέλω να βγω παραέξω και δεν μπορώ. (Από 12 χρονών φαντασιώνομαι την διαδρομή Διακοφτό - Καλάβρυτα με μοτό (από κει καταγωγή)) και νομίζω πως φτάνει η ώρα.
    Σκούτερ νομίζω αν είχα την επιλογή να μην οδηγήσω ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΟΤΕ.
    Δε λέω χρησιμότατο στην Αθήνα το παπί, οικονομικότατο, σκυλί, πάει όπου του ζητηθεί και όσο του ζητηθεί στα όρια που μπορεί. Και το σκούτερ για τη δουλειά και τις αποστάσεις που κάνω και με τους χώρους που έχει όλα καλά, αλλά............
    Για να καταλήξω κάπου. Θα ήθελα κάτι μεταξύ γυμνού και τούρινγκ σπορ κυρίως για καμιά βόλτα-εκδρομή, και ίσως αν αποχωριστώ και τον πάπιο για μόνιμη καθημερινή χρήση. Πρόβλημα σοβαρό με κίνηση δεν συναντώ καθότι οι καθημερινές διαδρομές (συνήθως) είναι από κεντρικές αρτηρίες και ώρες που δεν είναι αιχμής.
    Fazer S2 (08 και μετά), Hornet (07 και μετά), Monster 695 (08 και μετά), CBR600F ( ) (11-12) , διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες έβαλα μέσα και το ΜΤ-07 είναι αυτά που τσεκάρω. Μπορεί να ξεχνάω και κανένα τώρα αλλά δεν έχει σημασία. Κυρίως αυτά είναι.
    Το ερώτημα: Εκτός του γεγονότος ότι όλα είναι θέμα μυαλού που (ΔΕΝ ) έχουμε, τι θα λέγατε ή καλύτερα τι θα αποκλείατε και γιατί..
    Εξηγούμαι δεν πρόκειται να πάρω αύριο το πρωί μοτό απλά θέλω να βάλω κάτι σαν στόχο αλλιώς δε λειτουργεί το σύστημα! Πάντως δεν κοιτάω πάνω από τα 4000euro (νομίζω είναι ο πιο ρεαλιστικός μου στόχος) εκτός και καταλήξω στην μοναδική λατρεία cbr600f που αν γίνει κίνηση προς τα κει θα πάει για καινούρια.
    Ps: Ηλικία 28, δίπλωμα απεριόριστο. Ελάχιστη οδηγική εμπειρία από μηχανή άνω των 250cc (κάποια χιλιόμετρα με ένα fazer 04 και ένα cb250 (ή 400, δεν έμαθα ποτέ) άγνωστης χρονιάς.
    Ps II: Δε πιστεύω να σας ζάλισα!!!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

αν δεν παίζει μυαλό με όλα όσα αναφέρεις, θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε πολύ σύντομα. .

Κατά τα λοιπά, όλα ωραία είναι. ότι σου αρέσει πΧιοτερο ψωνιζεις. Μυαλό βρες πρώτα όμως.

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής μεσαίου κυβισμού
    από ilias_7 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2014, 17:45
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58
  4. Αγορά μοτοσυκλέτας μετρητοίς
    από R6_06 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:44
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39