δουλευω σε φυλαξη ενος μεγαλογιατρου.Η εταιρεια μου φερνει εναν 25χρονο να τον εκπαιδευσω και να πιασει δουλεια.Ολα καλα για 2 εβδομαδες 40 ευρω το μεροκαματο με 2 ρεπο ανα εβδομαδα.Την τρίτη εβδομαδα μου ανακοινωνει οτι σταματαει λεγοντας οτι το 20αρικο του πατερα φτανει για καφε τσιγαρα βενζινη στο σμαρτακι και καλοκαιρι ειναι ε καλυτερα θα παω σε καμια παραλια ομολογει....... Εχει αδικο ο Θηβαιος και ο καθε Θηβαιος λοιπον:Κατα περιπτωση φυσικα αυτο αν και γνωριζω πολλα παιδια φιλων με την ιδια τεμπελικη νοοτροπια.Ξερω θα με κραξετε πολλοι αλλα εχω τα παραδειγματα.Περα απο το τι ειναι και τι λεει ο Θηβαιος και ο υπολοιπος καλλιτεχνικος κοσμος και το ποσο βολεμενοι ειναι.Επισης ξερω Αλβανο που κυνηγαει τις δουλειές με μανια και δεν αφήνει τιποτα να χαθει.Τιμη του για εμενα.
Ναι, αλλά όλα αυτά τα λέει ένας ανύπαρκτος "έντεχνος", οπότε και σωστά να είναι (που δεν είναι), καταντούν απλώς γραφικά.
Life begins at 45°.
Άμα δε βγαίναν τα iphone5 και να αρχίσει το browsing να ανησυχούσες, γιατί μάλλον θα σε είχε κάνει πειραματόζωο ο νίκος άμπελ στη χρονομηχανή του
Το χίπι στάιλ και ξεγνοιασιά με μια ξεκούρδιστη κιθάρα και Διδυμότειχο μπλουζ έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Είτε δυστυχώς είτε ευτυχώς.
Παιδες , δεν νομιζω ότι εχει καμια αξια η συντευξη αυτή ετσι ώστε να γινει και αφορμη για προβληματισμο…
Αξια θα ειχε αν μας ελεγε την συνταγη πως περναει μια πενταμελης οικογενεια με 450 ευρω τον μηνα στην ελλαδα…![]()
πρώτη φορα ακούω Θηβαίο σε συνέντευξή, μαλκες μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο τύπος....!! στην αρχή νόμιζα αμπελοφιλοσοφούσε λόγο πρωινού δίμετρου μπάφου, μετά αντιλαμβάνομαι οτι τελικά είναι ενα γίδι και μισό, που οπότε βολεύει καλύπτεται μέσα από το επαναστατιλικι της αριστεράς και απο την αλλη να προασπίζεται συμφέροντα "ευγενούς" ιμπεριαλισμού...
βασικά ο λόγος του ταιριάζει πολύ με του κουγια και μονο αντιστοίχως πρέπει από εδώ και στο εξής να αντιμετωπίζεται
you rise you fall you're down then you rise again
Αν ένας καλλιτέχνης χρειάζεται να μιλήσει και να διευκρινίσει συμπληρωματικά του έργου του, γ@μησε τα και άφησε τα...
Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ στην εποχή μας που να προάγει με το πνευματικό - καλλιτεχνικό του έργο κάποια πράγματα...
Συμφωνώ 100%
Και ακόμη χειρότερο ειναι όταν δε συμβαίνει αυτό γιατί ειναι στούρνος ο ίδιος και όντως "χρειάζεται" να το κάνει όπως λες κι εσύ, γιατί ειναι ελλιπές το έργο του, αλλα γιατί τσινανε και δεν καταλαβαίνουν Χριστο οι ακροατές, και θέλουν σώνει και ντε να μπουν υπότιτλοι.
Και κάποια στιγμή, αν του τα εχουν κάνει τσουρέκια ακροατές και δημοσιογράφοι, μπορεί να δώσει μια κάποια εξήγηση για το έργο του. Λες και χρειάζεται να απολογηθεί.
Στο δεύτερο που λες διαφωνώ αλλα δεν ειναι της παρούσης.
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 22/07/2015 στις 13:19. Αιτία: Συμπληρωση
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα