Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Μυστηριο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Μυστηριο...

Λοιπον κανονικα επρεπε να παει στα τεχνικα , αλλα εδω θα τυχει πιο αμεσης και γρηγορης απαντησης...

Λοιπον ,

Το CBF μου , παρουσιαζει το εξης :
    Βαζω νεκρα ταχυτητα π.χ σε ενα φαναρι και η ενδειξη στο ταμπλο (το Ν) τρεμοπαιζει και μετα απο λιγο σβηνει...αν εχεις πατημενο τον συμπλεκτη το μηχανακι συνεχιζει να λειτουργει....αν ομως αφησεις τον συμπλεκτη σβηνει!Επαναλαμβανω πως στο κιβωτιο εχω νεκρα ταχυτητα....
    Το ερωτημα μου ειναι απο που παιρνει ενδειξη το led της νεκρας στα οργανα μου (της μοτοσυκλετας!!!) και αν υπαρχει κυκλωμα η διακοπτης ομοιος με αυτον του σταντ που δεν επιτρεπει την λειτουργεια της μηχανης σε περιπτωση που αυτο ειναι κατεβασμενο.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σβηνει το μηχανακι επειδη δεν εχω ενδειξη νεκρας?

αυτα....

Τελικα οι Ιαπωνες καταφεραν να δωσουν Ιταλικη αισθηση στα μηχανακια τους .....

Μήπως το είχες πάει για πλύσιμο πιο μπροστά?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ειναι απλο! εφοσον εχεις εγγυηση παντο στους μηχανικους της αντιπροσωπιας να στο κανουν! δεν ειναι για ν'ανυσηχεις!
    Never ride without your helmet!!

(my privious bike CBF250!!!)

ΦΙΛΕ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΧΙ. ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΧΡΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ.
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Μυστηριο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Λοιπον κανονικα επρεπε να παει στα τεχνικα , αλλα εδω θα τυχει πιο αμεσης και γρηγορης απαντησης...

Λοιπον ,

Το CBF μου , παρουσιαζει το εξης :
    Βαζω νεκρα ταχυτητα π.χ σε ενα φαναρι και η ενδειξη στο ταμπλο (το Ν) τρεμοπαιζει και μετα απο λιγο σβηνει...αν εχεις πατημενο τον συμπλεκτη το μηχανακι συνεχιζει να λειτουργει....αν ομως αφησεις τον συμπλεκτη σβηνει!Επαναλαμβανω πως στο κιβωτιο εχω νεκρα ταχυτητα....
    Το ερωτημα μου ειναι απο που παιρνει ενδειξη το led της νεκρας στα οργανα μου (της μοτοσυκλετας!!!) και αν υπαρχει κυκλωμα η διακοπτης ομοιος με αυτον του σταντ που δεν επιτρεπει την λειτουργεια της μηχανης σε περιπτωση που αυτο ειναι κατεβασμενο.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σβηνει το μηχανακι επειδη δεν εχω ενδειξη νεκρας?

αυτα....

Τελικα οι Ιαπωνες καταφεραν να δωσουν Ιταλικη αισθηση στα μηχανακια τους .....

Ετσι οπως το διαβασα.....

Μαλλον έχει φύγει το βίσμα που βρίσκεται στο σταντ. Βρες το και κουνησε το να το επιβεβαιώσεις....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Ο διακόπτης της νεκράς (που δίνει και την ένδειξη στο λαμπάκι..) βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Προφανώς "τα έχει παίξει" (ουσιαστικά είναι ένας πιεστικός διακόπτης - "φούσκα") και απελευθερώνεται ενώ έχεις όντως νεκρά.
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ευχαριστω για τις απαντησεις ..... αλλα τωρα εχω και αλλα να με απασχολουν....

www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17233

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2010, 19:05
  2. Το μυστήριο του αριθμού 11...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 22:24
  3. Ενα μυστηριο πραγμα..
    από ernti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2007, 20:53