μη τους απαξιώνετε ρε, ξέρετε πόσοι εδώ μέσα μεγάλωσαν ακούγοντας polismania!![]()
μη τους απαξιώνετε ρε, ξέρετε πόσοι εδώ μέσα μεγάλωσαν ακούγοντας polismania!![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 23/07/2015 στις 20:09.
δε θα γράψω και πολλά, ορισμένοι πάντως είσαστε χειρότεροι και από οδοστρωτήρα caterpillar...
οι έντεχνοι είναι για το φούτσο, καλύτερα να ακούω σέγα αντί για τον Μάλαμα, έλα μωρέ μα τον μαλάκα τον Θανάση κ.ο.κ....
χαλαρώστε λίγο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οπως εγραψα και πιο πανω, λεπτομερειες για τον Μυτακίδη (και τον καθε Μυτακίδη) δεν γνωριζω. Η κρίση μου για την μουσικη πηγαζει απ αυτο που ακουν τ αυτια μου και απ τα συναισθηματα και τις σκεψεις που μου προκαλει. Ισως λοιπον να κρινω επιφανειακα αλλά δεν ξερω - και δεν μπορω να ξερω - τι κρυβεται πισω απο τον καθε Μυτακίδη, Νταλαρα, Καλδάρα, Νικολόπουλο κτλ.
Σ ευχαριστω για τον κοπο σου να εξηγησεις καποια πραγματα
![]()
Καλά προσωπικές απόψεις εκφράζει ο καθένας, δεν μπήκα στη λίστα με τα mp3 κανενός να κάνω κουμάντο... όσο δικαίωμα έχει κάποιος να γουστάρει να ακούει τον Χ και τον Ψ, άλλο τόσο δικαίωμα έχει κάποιος άλλος να ξερνάει... απλά είναι τα πράγματα.
Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος χαλάρωσης.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όχι. Σχολιάζουμε το γεγονός ότι αν η μουσική σου είναι για κλαψομούνικα 14χρονα, οι απόψεις σου δε μπορεί να απέχουν πολύ :P
Life begins at 45°.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εντεχνα και ατεχνα και γλυκαναλατα και ναχαμεναλεγαμε συναισθημα και υψηλά νοηματα και π@π@ριες και ναυλον ντεφια και ψοφια κεφια...
ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΛΑ ΤΑ ΜΙΝΟΡΙΑ ΡΕ!!!