Τελικά οι αχώνευτοι garlic-eaters έχουν μεγάλο θέμα με τα εισιτήρια... Είχα πάει Πράγα το 2007 και σε κάποιο αξιοθέατο ήταν μπροστά μας στην ουρά μια οικογένεια Γάλλων. Ο πατέρας ξαφνικά άρχισε να φωνάζει και αρνιόταν να πληρώσει εισιτήριο για το παιδί που είχαν μαζί, η κοπέλα στα εισιτήρια μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει και όταν του ζήτησε να κάνει άκρη ώστε να περάσουν οι υπόλοιποι (εμείς δηλαδή) ο αχώνευτος ο Γάλλος στέκεται μπροστά και άρχισε να φωνάζει πως αν δεν περάσει δωρεάν το παιδί του δεν θα αφήσει κανέναν να περάσει. Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ο ανεκδιήγητος με σπρώχνει και μου κάνει νόημα πως δεν πρόκειται να με αφήσει... Φυσικά επειδή όποτε οι Γάλλοι νομίζουν πως με το να βάλουν κάποιο εμπόδιο οι άλλοι σταματάνε, βλέπε γραμμή Μαζινό που οι Γερμανοί απλά έκοψαν δρόμο μέσω Αρδεννών, τα ελληνικά γαμίδια άνοιξαν δρόμο... προσωπικά δεύτερη θέση αχώνευτων Ευρωπαίων πίσω από Ολλανδούς και μπροστά από Βέλγους...
Tip από εμένα, προς όλους εσας που σας φάγανε τα σκώτια οι τράπεζες.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!!! ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΔΩ!! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!
Για λεπτομέρειες μπείτε στο site του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Ταξιάρχη: http://archangelosmichail.gr/%CE%B4%...B5%CE%BD%CE%B1
![]()
Endo με ταξί....
Έρχετε μια ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ με τα δάνεια... ε???
![]()
ανανήψαντας
Η alpha ήδη ξεκινάει collection από αυτή τη Δευτέρα, eurobank είχε πει να ξεκινήσουν από αρχές Σεπτέμβρη. Τι τους νοιάζει στην τελική αφού αν δε πάνε καλά οι δουλειές πληρώνει ο κόσμος. Το πρόβλημα είναι πως ενώ πληρώνουμε και διασώζουμε τις τράπεζες συνέχεια τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ακόμα χρωστάει τα σπίτια του ... lol η φάση! Πέραν της πλάκας αν άφηναν το σύστημα να δουλέψει όπως πρέπει και αν διόρθωναν μόνο τις όποιες φυσικές του αδυναμίες, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους. Αλλά αυτός ο τόπος είναι τόσο μπουρδέλο που μέχρι και τον καπιταλισμό που μπορεί να μασήσει τα πάντα τον ξερνάει!
Προς θεού μη παρεξηγηθώ δε λέω πως θα επιθυμούσα ένα καπιταλιστικό σύστημα, απλά λέω πως θα ήταν σε ότι αφορά το βιοτικό επίπεδο καλύτερα από αυτό εδώ το φεουδολαμογιοεθελοδουλοξερατό καλύτερο!
Φίλε μου η Ελλάδα δανείζεται τα πιο καλά στοιχεία του Σοσιαλισμού και του καπιταλισμού...
Πχ
Στη Σοβ Ένωση δεν είχες μισθό, αλλά είχες σπίτι και νοσοκομείο τζάμπα.
Στην Αμερική έχεις μισθό αλλά πληρώνεις τα πάντα από την τσέπη σου.
Στην Ελλάδα όταν είναι να πληρωθείς έχεις σοβιετικό σύστημα ενώ όταν είναι να πληρώσεις ΗΠΑ...
Εν τέλει δεν έχεις ούτε μισθό, ούτε σπίτι ούτε νοσοκομείο.
ΑΛΛΑ μπορείς να λες ΟΤΙ ΘΕΣ!
Εκτός αν πεις τα αυτονόητα οπότε σε βρίζουν όλοι...
Ποιά είναι τ αυτονόητα?
Δεν θέλω να πληρώνω 500 ευρώ ΤΕΒΕ το μήνα για να πάρω χαρτζιλίκι στα 67 μου.
(12Χ500=6000 Χ40= 240.000 +τόκους)
ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ
υγ
τα κατασχεμένα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ???
ή μπα... ?
Προς το μπα το κ' βω πάντως...
υγ
Πολλοί απ αυτούς που θα χάσουν τα σπίτια τους έχουν παιδιά με προβλήματα
γιατί
α Μ ένα προβληματικό παιδί είναι αδύνατο να τα φέρεις βόλτα στην Ελλάδα
β προσπάθησαν να τα εξασφαλίσουν με το σπίτι.
![]()
ανανήψαντας
Ποια σπιτια και μαλακειες...
Οταν μιλας για κοινωνικη ισοτητα και δικαιοσυνη εισαι Τσεγκεβαρας,γραφικος και ενα καρο κοσμητικα.
Οταν μιλας για τραπεζες και δεν βγαινουν τα νουμερα και χρωσταμε και να μας σκισουν ολους γιατι
ετσι ειναι η Ευρωπη και εχασαν οι εταιροι την εμπιστοσυνη τους και λοιπα ομορφα,εισαι ορθολογιστης.
εδεμπαναγαμηθει
![]()
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 24/07/2015 στις 03:02.
Respect mah authoritah!!!!
.....ο νέος Κώδικας δίνει προτεραιότητα στις τράπεζες για τα έσοδα από τους πλειστηριασμούς γεγονός που συνεπάγεται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας όλης της αγοράς.
Με το προηγούμενο καθεστώς από τα καθαρά έσοδα του πλειστηριασμού ικανοποιούνταν πρώτα οι εργαζόμενοι και εν συνεχεία το Δημόσιο (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) και μετά οι τράπεζες.
Ως αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης οι τράπεζες δεν είχαν κίνητρο να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς καθώς τα έσοδα θα πήγαιναν σε εργαζόμενους και Δημόσιο και αν περίσσευε κάτι στις ίδιες....
Απο εδώ
http://www.euro2day.gr/news/economy/...llages-se.html
Με τηνεπιφύλαξη να το εγκρίνει ο εδω μέσα συνάδελφος ως προς την εγκυρότητα (πρώτη φορά αριστερά ρε πστ μου )![]()