Εγώ ακύρωσα ταξίδι με τη μηχανή στην Τοσκάνη, Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα από 20/8 μέχρι 2/9.
Εσύ;
Εγώ ακύρωσα ταξίδι με τη μηχανή στην Τοσκάνη, Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα από 20/8 μέχρι 2/9.
Εσύ;
The road less travelled, is less travelled for a reason...
Ακύρωσα Δολομίτες με ολίγον από Αυστρία από 25/7 έως 5/8.
Ανοιχτά εισητήρια και έχει ο θεός για του χρόνου....
Εγώ δεν πρόλαβα ν ακυρώσω....
Δεν σχεδίασα καν !
υγ
σας γ... όλους !!!!
:rotflmao:
ανανήψαντας
Πακέτο....μόλις κατάλαβα ότι θα έφευγα αύριο....Αυτό θα πει διαγραφή από το μυαλό μου![]()
Καλημερα.Ειχα κανει μεγαλα σχεδια για τον μηνα που ερχετε,αλλα 99% δεν.............................θα ξεκιναγα απο marinopoylo,μετα απο xasapiko και ισως λιγα μπανια στον μαγευτικο loyro.Μαλλον ακυρα ολα![]()
Καλημέρα σε όλους και όλες.
Ακύρωσα Βιέννη - Γκρατς.
Θα πάω Σαμοθράκη!!!![]()
Ακύρωσα Φοινικούντα.
Θα πάω Καρδαμύλη-Στούπα.
Είναι 10 χλμ κοντύτερα!
από Καλαμάτα![]()
Τελευταία τροποποίηση από karellen; 24/07/2015 στις 10:18.
δεν ειχα προλαβει να κανονισω ημερομηνιες (αρχες αυγουστου σκεφτομουν), αλλα 99/100 πανε για ακυρο οι διακοπουλες στη χαλκιδικη...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
αύριο Σάββατο πέταγα για Βουδαπέστη για τον αγώνα της F1 αλλά... χάσαμε και τα αεροπορικά, πήρα πίσω μόνο 65 ευρώ απ τα 330 που έδωσα... άτιμη Aegean...
Καλημερα σε ολους. ελεγα να ακυρωσω τα νησια φιτζι, αλλα μαλλον θα φωναζει η γυναικα και δε με παιρνει, αρα θα ακυρωσω μπαρμπειντος, που δεν εχουν και καλη ασφαλτο για το ninja μου (οπως φανταζομαι),Αν παρολα αυτα εχει καλη ασφαλτο, μαλλον θα ακυρωσω τη γυναικα καλυτερα και θα παω μονος μου στο εξωτικο μενιδι αιτωλοακαρνανιας για ενα σουπερ φραπε, γιατι πλεον μεχρι μονο εκει μας παιρνει, αντε μη το ακυρωσω κι αυτο γαμω το μπελα μου μεσα!!!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
μη μασατε ρε........θα παιξω τζοκερ την Κυριακη,θα το πιασω και οσοι γραψετε εδω μεσα,θα εχετε κερασμα ενα μηνα διακοπες οπου γουσταρετε.
Γράφω κάτι, σε περίπτωση που δουλέψει.
Life begins at 45°.
χαχαχαχα
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
22 χρόνια έχω να πάω διακοπές....
Και φέτος που μου έκατσε να πάω Κούβα, βαριέται, λέει, το αίσθημα τις πολλές ώρες στο αεροπλάνοοπότε θα την βγάλουμε στην Λευκάδα
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εγω κάθε μέρα ακυρώνω και την επόμενη το πρωί σχεδιάζω.
κουράστικα πια