Σελίδα 36 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Και τι θα κάνεις μωρέ μλκ τη δευτέρα, θα δώσεις 60 ευρώ προκαταβολή?
    Δεν πωλειται ακομη.......

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σωστα τα λεει ο Daz πανω, κατω (αν και μας απογοητευει διοτι περιμεναμε παραληρημα )

Προσωπικα θα το αγοραζα (αν μπορουσα και αν ηθελα 1000αρι on-off) λογω του οτι ειναι Honda (με οτι συνεπαγει αυτο) και οτι ειναι ενα αξιο, συγχρονο μηχανακι, (για την κατηγορια), με λογικο βαρος και σε λογικη τιμη.
    MADE IN JAPAN 日本製

Θα προσπαθήσω να φύγω με το φτυάρι μου καθαρό!

Και όχι mr bob δε θα μου ήταν καθόλου δύσκολο να το γεμίσω χώμα, μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Είναι?

Ελπίζω να μην έχουν προηγηθεί υστερίες γιατί θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.

Είχα γράψει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει η χοντδα είναι να βγάλει κάτι που να μην είναι κακό. Και όπως φαίνεται το έκανε.

Δεν είναι βαρύ αλλά σίγουρα δεν θεωρείται και ελαφρύ (ναι για 1000αρι).
    Δεν είναι δυνατό αλλά ούτε και αδύναμο. (με τη ροπή των κυβικών του και για τη χρήση που προορίζεται μια χαρά θα είναι)
    Εμφανισιακά, απ' τις φωτογραφίες, δε με ενθουσιάζει αλλά ούτε και με ενοχλεί. (υποκειμενικό)

Μια χαρά μηχανάκι είναι...

για χοντα. (και όποιος δεν ξέρει τι εννοώ με αυτό μπορώ να του το εξηγήσω)

Τίποτα το εξαιρετικό σε επιμέρους τομείς αλλά σκοπός αυτής τη κατηγορίας είναι να συνδυάζει όσο περισσότερες χρήσεις μπορεί. Και αν κάποιο τα καταφέρει σε αυτό τον τομέα, αυτό από μόνο του αποτελεί κάτι το εξαιρετικό. Μένει να δούμε πόσο καλά θα τα καταφέρει.

Ελπίζω να μην περίμενε κάποιος κάτι παραπάνω αν και ξέρω ότι για τους περισσότερους αρκεί που έχει φτερά.

Για τρου αντβ.. κτλ δεν τα σχολιάζω καν, ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Για την τιμή είχα πει να μην ακούσω παράπονα αν είναι ελαφρύ. Τώρα όμως μπορείτε να γκρινιάξετε λίγο γιατί δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο θα έπρεπε. Πόσο θα έπρεπε να είναι για μένα? Τι διαφορά έχουν στα στεγνά κιλά με το φ800? (το οποίο όφειλε να είναι ελαφρύτερο!)

Αμυρουκάι και ggs πρέπει να γεμίσετε τη σέλα ή να διπλώσετε τα πόδια σας στα δύο.

Έπρεπε να κάτσουν στην στρογγυλή τραπέζη και να συζητούν πως θα σχεδιασουν κάτι το εξαιρετικό για να φτιάξουν μια μηχανή που κάποιοι άλλοι την σχεδίασαν το 2003 χωρίς τυμπανοκρουσίες και παρόλο που δεν έχει τίποτα απ' αυτά που συζητούσαν, τουλάχιστον δεν είναι ο τάφος που έβγαλε η υαμαπα ή εκείνο το ελεεινό και τρισάθλιο βαρκαντέρο! Να το ξανακάνουν αλλά ας τους πει κάποιος ότι αυτό υποτίθεται ότι έκαναν πάντα.

Με τα ρεζερβουάρ έχει τσακωθεί η χοντα ή πιστεύουν ότι τα μηχανάκια τους είναι τόσο οικονομικά?

Καλώς ήρθε ένα, όπως φαίνεται, άξιο 1000αρι ον-οφφ στην αγορά.

τι ειναι αυτα ρε!!!! γραψε σαν αντρας!!!!

συμφωνω....

αν εξαιρέσουμε το οπτικο που ειναι υποκειμενικό ,αλλα σιγουρα δεν ειναι στην λογικη ντιβανοκασελας , ειναι ενα μηχανακι που δεν εχει κατι παραπανω απο τον ανταγωνισμο του σε κανενα τομεα ,εκτος απο το DCT..

ομως,αυτο μπορει να ειναι και το θετικο του μιας και ενα μετριο μηχανακι στα επιμερους μπορει να ειναι ενα υπεροχο συνολο για πολλα απροβληματιστα χλμ.

οι ψηλοι θα θελουν αμεσα σελα και αποστατεσ στο τιμονι
    ολα θα εξαρτηθουν απο την ποιοτητα κατασκευησ που θα εχει , τις παιδικες που θα βγαλει και σιγουρα την τιμη του

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

συμφωνω....

αν εξαιρέσουμε το οπτικο που ειναι υποκειμενικό ,αλλα σιγουρα δεν ειναι στην λογικη ντιβανοκασελας , ειναι ενα μηχανακι που δεν εχει κατι παραπανω απο τον ανταγωνισμο του σε κανενα τομεα ,εκτος απο το DCT..

ομως,αυτο μπορει να ειναι και το θετικο του μιας και ενα μετριο μηχανακι στα επιμερους μπορει να ειναι ενα υπεροχο συνολο για πολλα απροβληματιστα χλμ.

οι ψηλοι θα θελουν αμεσα σελα και αποστατεσ στο τιμονι
    ολα θα εξαρτηθουν απο την ποιοτητα κατασκευησ που θα εχει , τις παιδικες που θα βγαλει και σιγουρα την τιμη του
    Αυτή τη λογική της παραγεμισμένης ντιβανοκασέλας δεν ακολούθησε η χοντα και θα βγει κερδισμένη σε σχέση με το σουπερ τενεκέ.
    Η έκδοση με dct θα μπορούσε να είναι στημένη πιο ασφάλτινα αλλά, who cares. Όλοι την χωμάτινη έκδοση θα ήθελαν και ας μη πάνε καθόλου χώμα.

Το 990 είναι υπέροχο σαν σύνολο σε οτιδήποτε κι αν το υποβάλεις. Το αφρικα δεν είναι ούτε τόσο δυνατό, ούτε έχει τόσο καλές αναρτήσεις ενώ δεν είναι και ελαφρύτερο. Ακολουθεί όμως την ίδια φιλοσοφία και επειδή η χοντα είναι χοντα ίσως καταφέρει, αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η κτμ με το 950. Να ρίξει μια σφαλιάρα στους υπόλοιπους, να ξυπνήσουν.
    Sent from me using a computer.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τί?

Αυτό ήτανε?

Παλαιό μέλος
    Ελαστικά Εμπρός 90/90-R21 με σαμπρέλα

Ελαστικά Πίσω 150/70-R18 με σαμπρέλα

Πως το λέγαν εκείνο το μαραφέτι που κουβαλούσαμε παλιά (σπρέυ με αμφίβολη αποτελεσματικότητα)

φαστ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Πως το λέγαν εκείνο το μαραφέτι που κουβαλούσαμε παλιά (σπρέυ με αμφίβολη αποτελεσματικότητα)

φαστ?
    δλδ , θα παρει καποιος ενα μηχανακι με 21-18 και 25 εκ αποσταση απο το εδαφος και θα τον προβληματισει που εχει σαμπρελες??? υπαρχουν και τα βε στρομ...

Moderator
    Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και είδα ότι δεν υπάρχουν υστερίες και μαλλιοτραβήγματα. Νομίζω ότι κάποιοι έχουν απογοητευτεί, περίμεναν κάτι παραπάνω?

Μήπως είναι λίγο προς το μέτριο για κάποια γούστα το νέο άφρικα ή μήπως δεν είναι τόσο κοντά στο προμο?

Εγώ πάντως δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, ίσα ίσα, χειρότερο περίμενα ότι θα είναι (όσο αφορά τα χαρακτηριστικά).

Αν τώρα όλα αυτά έχουν τη γνωστή ομοιογένεια της χοντα και το κέντρο βάρους δεν είναι στο επίπεδο του βαρκαντερο (που δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε το αντίθετο), νομίζω ότι πήραμε απ' τη χοντα το καλύτερο που θα μπορούσε βγάλει για μη αγωνιστική χρήση.

Παρόλα αυτά η σύγκριση με ένα μηχανάκι που σχεδιάστηκε μια ντουζίνα χρόνια πριν είναι αναπόφευκτη και στην ίδια σύγκριση υποβάλετε και η τιμή απόκτησης του ενός και του άλλου.

Παλαιό μέλος
    δλδ , θα παρει καποιος ενα μηχανακι με 21-18 και 25 εκ αποσταση απο το εδαφος και θα τον προβληματισει που εχει σαμπρελες??? υπαρχουν και τα βε στρομ...

Βεβαίως αφου είναι εύκολο και σε γλυτώνει απο περιπέτεια..κάπου εκεί στο πουθενά του βουνού..
    https://www.google.gr/search?q=tubel...odt_0AMw&dpr=1

Η BMW γιατί?

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

φαστ?
    Αααα να σας πω!

Χωμάτινο δεν θέλατε? Τρου αντβεντουρ κτλ?

Που θα πας χωρίς σαμπρέλα στα πουρνάρια?

Τι να τις κάνεις τις 18-21 χωρίς σαμπρέλα?

Όποιος δεν θέλει σαμπρέλα υπάρχουν τα βμw. Εναλλακτικά υπάρχει σύστημα που στεγανοποιεί την ζάντα για χρήση χωρίς σαμπρέλα αλλά δεν είναι φθηνό (πάντως φθηνότερο από bmw).

Παρόλα αυτά η σύγκριση με ένα μηχανάκι που σχεδιάστηκε μια ντουζίνα χρόνια πριν είναι αναπόφευκτη και στην ίδια σύγκριση υποβάλετε και η τιμή απόκτησης του ενός και του άλλου.

Σε ποιό αναφέρεσαι ρε σουπιά γιατί χάθηκα λίγο?
    Κάτι είπες και πιο πάνω για το 2003.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τί?

Αυτό ήτανε?

Κάτσε ντε ,ακόμα δεν έχει μπει ο αμυρουκάι να με πει κακογερασμένο!

Είχα ένα "σατανικό" σχέδιο και φύλαγα όλο το μελάνι μου γι' αυτό το θρεντ αλλά βλέπω οτι είναι με νεκρά και ρολάρει και έχω συγχυστεί!

Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και είδα ότι δεν υπάρχουν υστερίες και μαλλιοτραβήγματα. Νομίζω ότι κάποιοι έχουν απογοητευτεί, περίμεναν κάτι παραπάνω?

Μήπως είναι λίγο προς το μέτριο για κάποια γούστα το νέο άφρικα ή μήπως δεν είναι τόσο κοντά στο προμο?

Εγώ πάντως δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, ίσα ίσα, χειρότερο περίμενα ότι θα είναι (όσο αφορά τα χαρακτηριστικά).

Αν τώρα όλα αυτά έχουν τη γνωστή ομοιογένεια της χοντα και το κέντρο βάρους δεν είναι στο επίπεδο του βαρκαντερο (που δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε το αντίθετο), νομίζω ότι πήραμε απ' τη χοντα το καλύτερο που θα μπορούσε βγάλει για μη αγωνιστική χρήση.

απογοητευση δεν νομιζω.. ισα-ισα..

αν σκεφτεις οτι ακομη και η ΚΤΜ ,που ειχε το απολυτο μεγα ον-οφφ, στράφηκε πολυ περισσότερο πλεον στο ον (καλα για γιαμαχα,σουζουκι,καβασακι κλπ δεν το συζητάμε) το νεο "αφρικα" κραταει λιγο τα προσχηματα...

εμενα μου την σπαει που το λενε αφρικα... ειναι ενα νεο μηχανακι με τα δικα του υπερ και κατα..

καλα , θα μου πεις ,εδω η γιαμαχα εβγαλε το γιουβαρλακι σουπερ τενερε

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Σε ποιό αναφέρεσαι ρε σουπιά γιατί χάθηκα λίγο?
    Κάτι είπες και πιο πάνω για το 2003.
    Στο 950 που είναι 190 dry και στο 990 που είναι 209 dry. Με πιο δυνατούς κινητήρες και καλύτερες αναρτήσεις. 18-21 και στήσιμο 80% άσφαλτο 80% χώμα. Τι δεν καταλαβαίνεις?

εμενα μου την σπαει που το λενε αφρικα... ειναι ενα νεο μηχανακι με τα δικα του υπερ και κατα..
    Και με την ίδια(?) (ή έστω παρόμοια, δεν το έχω καραπροσέξει) γραμματοσειρά το λόγκο έτσι?

Ρε όνομα πουλάμε ρε!!!

Καραμανλής ο θειός, Καραμανλής τ'ανήψι.
    Μαλάκες είναι νομίζεις?

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44