Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ωραία κλιπ ονς είχε το RR.
Να βάλω και εγώ.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και πολύ το νόημα αυτών των ασκήσεων. Έχω δει αρκετά τέτοια βίντεο κατά καιρούς και εντάξει, πλαγιάζουν και κάνουν γενικότερα πολλούς και δύσκολους ελιγμούς, και; Τι σημαίνει αυτό;
Άθλημα είναι φίλε μου σαν οποιοδήποτε άλλο. Σαν τί θες να σημαίνει;
Σαν να λέμε μα τί έννοια έχει το εντούρο, πλατσουρίζουν στις λάσπες, ή τί έννοια έχει το motogp πάνε συνέχεια γύρω-γύρω σαν χαζοί... (Για να μην πιάσω το κλωτσοτόπι)![]()
Α δεν το γνώριζα.
Νόμιζα πως προσπαθούσαν να αποδείξουν κάτι.
Δεν μου αρέσει το άθλημα αυτό, συγγνώμη για το σπαμ
και βρεμενο εχω
https://www.youtube.com/watch?v=p_u9yeHk_IA
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Παρτε κι αυτο και μην ακουσω οτι ο χαγιαπουστης δεν ειναι για πολη γιατι θα μαλωσουμε ασχημα![]()
https://www.youtube.com/watch?v=8oaathrV8Hg
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Kλαϊν!
Καποιος ειχε ποσταρει το χειμωνα κατι αμερικανους μπατσους που τα κανανε αυτα με υπηρεσιακα Χαρλεϋ (τα μεγαλα). Μπροστα τους το Busa ειναι motard 250.
Παντως, παραμενει εντυπωσιακο πως τα πλαγιαζουν τοσο κινουμενοι με τοσο χαμηλες ταχυτητες..
MADE IN JAPAN 日本製
Προσπαθουν να αποδειξουν ποσες δυνατοτητες εχει η μοτοσυκλετα μας ( ανεξαρτητου βαρους δυναμης ) σε χαμηλες ταχυτητες και ελιγμους ειδικα μεσα στην πολη...!!!
Φυσικα για τους ελληναρες γενικα το φυσιολογικο στη κινηση στην πολη ειναι.....
Σταματαω την μοτοσυκλετα...
Κατεβαζω το ποδι....
Και προσπαθω σιγα σιγα να στριψω με την μοτοσυκλετα παντα σε ορθια θεση.....
( Καθως ως ξερουμε οι καλοι στριφτεροι αρχιζουν πανω απο τα 150......)
Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά έτσι σταματάω μέσα στην πόλη.
Τώρα για το στρίψιμο πάνω από 150 δεν ξέρω και πολλά άλλα το μηχανάκι μου έχει ακόμη clipons και το μαμά γρανάζωμα.
Νόμιζα πως το California SBK school ήταν μια αρχή και μετά όσο γίνεται πιο πολύ πίστα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλο το California SBK school αλλα η μποτιλιαρισμενη πειραιως και τα στενακια δεν ειναι πιστα........!
Αποροιφησε και Προσπαθησε να κανεις εστω και το 10% παντα με ασφαλεια απο αυτα που κανουν στα παραπανω "αχρηστα " βιντεο .....
Και η σχεση σου με την μοτοσυκλετα σου σε στραμπουλιχτες καταστασεις να εισαι σιγουρος οτιο θα γινει σαφως καλλυτερη...