οταν αρχισε το 990 τα κολπα με τα φιλτρα βενζινας,η κατοσταρα shell με γυρισε σπιτι κουτσου-κουτσου βεβαια.εννοω οτι μολις του εριξα 100αρα ανεβασε λιγες στροφες και πηγα ,πριν ευτηχως που ειχαμε κατηφορα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Να επανελθω μετα 2ετιας μια και κινηθηκα σε 4ψηφια χλμ ταξιδιωτικα μετα απο πολυυυυυυυυυ καιρο και ειχα ευκαιρια να τεσταρω καταναλωση με 100αρα.
Πραγματικα εμεινα εκπληκτος οταν ειδα στο TDM900 τον δεικτη βενζινης να πεφτει στις 2 μπαρες...στα 270χλμ.
Μπα...θα κολλαει το φλοτερ σκεφτηκα.
Ελα ομως που δεν κολλαγε.
Καρδιτσα-Λαρισα-Βελικα και πισω.
Οι ταχυτητες ηταν μεχρι 130-140 Καρδιτσα-Λαρισα (60χλμ) και μετα μεχρι την Βελικα λογω κινησης με χαλαρη οδηγηση 90-130...αναλογα.
Στην επιστροφη φουλαρα 100αρα με 311 χλμ στον χλμετρητη και πηρε 13 lt. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4.2 lt/100km
Για Αθηνα κινηθηκαμε μεχρι Δομοκο μα ξανα 100-130 και Δομοκο-Λαμια...ε...το εστριψα λιγακι.
Στην εθνικη οι ταχυτητες ηταν 140-160 μονιμα.
Μου εβγαλε ολη τη διαδρομη με ενα τεποζιτο και σπιτι μου εφτασα με με ρεζερβα.
Την αλλη μερα φουλαρα 100αρα και με τον χλμετρητη στα 325χλμ εβαλα 18lt. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5.5 lt/100km.
Με απλη βενζινη και χωρις επιλογη πρατηριου κοιτωντας απλα την πιο οικονομικη...δεν εβλεπα τετοια νουμερα.
Αυτο που θα παρατηρησω για αλλη μια φορα ειναι η ανοδος στο ρελαντι μια και καθαριζει καπως το σωμα ψεκασμου απο την μακα που μαζευει.
Μιλαμε για μηχανακι με 130.000 χλμ οποτε κατι καλο κανει κι αυτη η ρημαδα η 100αρα κι ας την χρυσοπληρωνω.
Αν ηταν καθημερινο μεσο μετακινησης το 900 θα το πηγαινα σιγουρα μισο μισο το απλη-100αρα.
Το σκουτερ παντως βλεπει διακρισεις να γινονται υπερ της μεγαλης...γιαυτο μου βγαλε μπιελα το μπ@υρδ@λ@ !!!!!
Ένα γέμισμα 100άρα super-duper Racing V-power wow καθαρά για ψυχολογικούς λόγους μετά και τις τελευταίες εικόνες τις αντλίας μου.....
Υπ'όψιν ,δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου...!!!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εταιρικό ξεσκισμένο reanault kangoo με κινητήρα βενζίνης δούλευε μόνο με v-power...με οποιαδήποτε άλλη βενζίνη δεν έπαιρνε μπρος..!!!! Ιδού η απόδειξις...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Την κοβετε την δουλεια να λέμε καθε χρόνο (τουλαχιστον) ότι η θερμογόνος απόδοση της βενζίνης δεν έχει καμια σχεση με τον βαθμό αντικροτικότητας...???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μύθοι και θρύλοι που ξέρω για την 100άρα:
Εισάγεται από Γαλλία
Τα οκτάνια της χάνονται ακόμα κ από το πέρασμα στη σωλήνα (της αντλίας) για να καταλήξει στο ρεζερβουάρ
Κάνει μόνο για κομπρέσσορες κ τούρμπο μοτέρ
Στα ατμοσφαιρικά δεν προσφέρει τίποτα.
Σε πολύχρονη χρήση ''στεγνώνει'' τον κινητήρα.
Ισχύουν;