Σελίδα 42 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι έχουν λυσάξει όλοι εναντίον του, τόσο πολύ, που παρά τις μ@λ@κίες που έχει κάνει (παναρίτη πχ) στο τέλος θα γίνει ήρωας.

Έτσι λύσαξαν και με το ναι τόσοι και τόσοι, με αποτέλεσμα να βγει το όχι στο δημοψήφισμα.

Ένα εξαμηνάκι μνημονίου, τα κανάλια να τον πολεμούν, αυτός να πουλάει μούρη και τσουπ νατος ο νέος αντιμνημονιακός ηγέτης.
    Αγιο είχαμε που βγήκε το όχι...
    διαφορετικά οι "οχιές" θα κατηγορούσαν τους "ναιναίκους" καθώς θα θεωρούσαν πως οι γερμανοτσολιάδες οσφιοκάμπτες ναιναίκοι με την κατάπτυστη στάση τους προκάλεσαν το Γ' πακέτο φούτσας, αφαιρώντας από τον Αλεξ το δικαίωμα να διεκδικήσει καλύτερους όρους...
    Θα έλεγαν πως με το ΟΧΙ, τίποτα δεν θα είχε γίνει...οι Μέρκελ θα έπεφτε στα 4, ο Σόιμπλε θα έκανε χαρακίρι μέσα σε σουβλατζίδικο, η ΕΚΤ θα ψήφιζε για πρόεδρο τη Ραχήλ, και σύσσωμοι οι δανειστές θα μας έδιναν αλλα 100 δωράκι.

Δυστυχώς μείναμε με το παραμύθι (που είναι πεπεισμένος ο κόσμος) της αόριστης "εναλλακτικής" που δεν ακολουθήσαμε. Μιας εναλλακτικής που κανείς δεν λέει ποιά είναι, λες και είναι όρκος αίματος και το μυστικό πάει από πατέρα σε γιό και όποιος την μάθει πρέπει να πεθάνει.
    Προς το παρόν, μάθαίνουμε πως οι εναλλακτικές ήταν η "αξιοποίησης" των συναλλαγματικών διαθεσίμων της ΕΚΤ μέσω γιουρουσιού, του hacking στο Υπουργείο, των πετρελαίων που ΘΑ πουλήσουμε, των δις από τους Ρώσους-Κινέζους-Ιρανούς που έρχονται από στιγμή σε στιγμή, και η μπλόφα του Grexit...

Περισσότερο ρόμπα ξεκούμπωτη πεθαίνεις...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αγιο είχαμε που βγήκε το όχι...
    διαφορετικά οι "οχιές" θα κατηγορούσαν τους "ναιναίκους" καθώς θα θεωρούσαν πως οι γερμανοτσολιάδες οσφιοκάμπτες ναιναίκοι με την κατάπτυστη στάση τους προκάλεσαν το Γ' πακέτο φούτσας, αφαιρώντας από τον Αλεξ το δικαίωμα να διεκδικήσει καλύτερους όρους...
    Θα έλεγαν πως με το ΟΧΙ, τίποτα δεν θα είχε γίνει...οι Μέρκελ θα έπεφτε στα 4, ο Σόιμπλε θα έκανε χαρακίρι μέσα σε σουβλατζίδικο, η ΕΚΤ θα ψήφιζε για πρόεδρο τη Ραχήλ, και σύσσωμοι οι δανειστές θα μας έδιναν αλλα 100 δωράκι.

Δυστυχώς μείναμε με το παραμύθι (που είναι πεπεισμένος ο κόσμος) της αόριστης "εναλλακτικής" που δεν ακολουθήσαμε. Μιας εναλλακτικής που κανείς δεν λέει ποιά είναι, λες και είναι όρκος αίματος και το μυστικό πάει από πατέρα σε γιό και όποιος την μάθει πρέπει να πεθάνει.
    Προς το παρόν, μάθαίνουμε πως οι εναλλακτικές ήταν η "αξιοποίησης" των συναλλαγματικών διαθεσίμων της ΕΚΤ μέσω γιουρουσιού, του hacking στο Υπουργείο, των πετρελαίων που ΘΑ πουλήσουμε, των δις από τους Ρώσους-Κινέζους-Ιρανούς που έρχονται από στιγμή σε στιγμή, και η μπλόφα του Grexit...

Περισσότερο ρόμπα ξεκούμπωτη πεθαίνεις...
    o αποπάνω είναι εγκάθετος

η κυβέρνησις πάει από επιτυχία σε επιτυχία δεν το βλέπεις...!!!???
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

To ότι ένας υπουργός καταστρώνει σχέδιο χακαρίσματος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων Συνημμένο 338993
    σας ακουγεται σοβαρη κατηγορια ο ΥπΟικ να προσπαθει να..."κλεψει τα ΑΦΜ ελληνων πολιτών" την ωρα που το ΥπΟικ τα εκδιδει και φυσικα εχει αρχειο? (ασε που λογικα ΔΕΝ ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο: κοιταξτε οποιοαδηποτε αποδειξη: ο ΑΦΜ ειναι εκει. Φαινεται πως προσπαθουσε να φτιαξει ενα μηχανισμο εισπραξης φορων που δεν θα ελεγχοταν απο την Τροικα σε περιπτωση αλλαγης νομισματος (προφανώς επειδη οι προηγουμενοι εχουν υπογραψει συμφωνιες πως οι οφειλες εναντι Τροικας προηγουνται αλλων απαιτησεων).

Xάκινγκ λέμε όταν μπαίνει κάποιος και υποκλέπτει κάτι. Από κάποιον άλλο.
    Εδώ ο υπουργός θα υποκλέψει τον εαυτό του και τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του?

Τόσος Ντόρος με τον Μπαρουφάκη από τα ΜΜΕ δεν το καταλαβαίνω, κάτι μου βρωμάει. Τελικα αυτη η εποχη πρεπει να ειναι η πιο μαυρη στην εποχη της υποτιθεμενης "δημοσιογραφιας". Εδώ τον κατηγορούνε που είχε plan B. Είναι δυνατόν να είσαι σοβαρή κυβέρνηση και να μην υπάρχει plan B? Εγώ κατηγορώ το Σύριζα ότι δεν είχε από πολύ νωρίς plan B και ποιο αναλυτικό.

Όλα αυτά τα λέω εγώ που δεν είμαι και φαν του Βαρουφάκη, ίσα ίσα που πιστεύω ότι έκανε πολλά λάθη και απέτυχε. Αλλά μονο ποιο συμπαθής μου γίνεται όταν ρίχνεται συνεχώς λάσπη από τα ΜΜΕ.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Βύρωνα κανείς δε κρατάει το άγιο δισκοπότηρο σίγουρα....αλλά αν με έβαζες να διαλέξω στο ποιος θέλω να το κρατήσει...σίγουρα θα διάλεγα έναν βαρουφάκη και τον τρόπο που προσεγγίζει την κατάσταση παρά τον οποιονδήποτε άλλο που αποτελεί γρανάζι του συστήματος και αυτοτροφοδοτείται από αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα κανείς δε κρατάει το άγιο δισκοπότηρο σίγουρα....αλλά αν με έβαζες να διαλέξω στο ποιος θέλω να το κρατήσει...σίγουρα θα διάλεγα έναν βαρουφάκη και τον τρόπο που προσεγγίζει την κατάσταση παρά τον οποιονδήποτε άλλο που αποτελεί γρανάζι του συστήματος και αυτοτροφοδοτείται από αυτό.
    Εγω θα διαλεγα Παπακωνσταντινου..
    Ειχε μυαλο ο ανθρωπος,τι να λεμε..
    Και ολα πηγαιναν ρολοι.
    Η εναλλακτικα τον Συντοπιτη μου τον Σταικουρα,που τον ξερουμε πολυ καλα...

Και μετα ηρθε ο μλκς ο Βαρουφ και τα κατεστρεψε ολα.

Καλο μας ξημερωμα
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 28/07/2015 στις 00:23.

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα κορίτσια.
    Μικρός , στο χωριό της γιαγιάς του, είχε δει μια κότα με κομμένο λαιμό να ... τρέχει..
    Μεγάλος και "διάσημος" αποφάσισε να "τρέξει" την οικονομία!!

Το μόνο σαφές είναι πως το planB ήταν το planA και τούμπαλιν.

Είναι κρίμας που δεν μπορούμε να αντιπαραβάλλουμε τα όσα σήμερα γράφουμε με τα προφητικά γραφόμενα μερικών στο προηγούμενο θρεντ..

Τότε που η συμφωνιά "καθαρογραφότανε"

Βέβαια αν κάποιος δεν θέλει να πειστεί ΔΕΝ θα πειστεί , κάτι σαν το Αγιο Φως που αντανακλά στη φαλάκρα του και κάποιοι το βλέπουν .

Θαύμα Θαύμα !

Η προσέγγιση "αφού οι προηγούμενοι τα γάμησαν όλα,οι τωρινοί παίρνουν άφεση αμαρτιών επ'αόριστον" ΔΕΝ είναι η σωστή κατά την άποψη μου...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    σας ακουγεται σοβαρη κατηγορια ο ΥπΟικ να προσπαθει να..."κλεψει τα ΑΦΜ ελληνων πολιτών" την ωρα που το ΥπΟικ τα εκδιδει και φυσικα εχει αρχειο? (ασε που λογικα ΔΕΝ ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο: κοιταξτε οποιοαδηποτε αποδειξη: ο ΑΦΜ ειναι εκει. Φαινεται πως προσπαθουσε να φτιαξει ενα μηχανισμο εισπραξης φορων που δεν θα ελεγχοταν απο την Τροικα σε περιπτωση αλλαγης νομισματος (προφανώς επειδη οι προηγουμενοι εχουν υπογραψει συμφωνιες πως οι οφειλες εναντι Τροικας προηγουνται αλλων απαιτησεων).
    Προφανώς, το μεμπτό δεν αφορά το χάκινγκ των ΑΦΜ, αλλά την δημιουργία ενός εικονικού τραπεζικού συστήματος. Μέσω των ΑΦΜ θα γινόταν κάποια είδους πίστωση ενός εικονικού νομίσματος για ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσω του οποίου θα γίνονταν συναλλαγές, καθώς οι καταθέσεις θα χάνονταν/πάγωναν ή κάτι τέτοιο. Κάτι σαν bitcoin σε τοπική κλίμακα, αλλά με τι συναλλακτικό αντίκρυσμα είναι άγνωστο σε όλους εκτός του Yanis.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Εγω θα διαλεγα Παπακωνσταντινου..
    Ειχε μυαλο ο ανθρωπος,τι να λεμε..
    Και ολα πηγαιναν ρολοι.
    Η εναλλακτικα τον Συντοπιτη μου τον Σταικουρα,που τον ξερουμε πολυ καλα...

Και μετα ηρθε ο μλκς ο Βαρουφ και τα κατεστρεψε ολα.

Καλο μας ξημερωμα
    Taisteal υποθέτω οτι μιλάμε εντελώς άλλη γλώσσα, αλλά αν η προσέγγιση σου στην ανικανότητα/επικινδυνότητα κάποιου που διαχειρίζεται την οικονομία μιας χώρας είναι κάτω από το πρίσμα "Αφού οι άλλοι ήταν τετραμάλακες, και τι έγινε αν αυτός είναι τριμάλακας?" δεν έχω λογικά επιχειρήματα.
    Στον συμψηφισμό μαλακίας παραμένω με το στόμα ανοιχτό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Xάκινγκ λέμε όταν μπαίνει κάποιος και υποκλέπτει κάτι. Από κάποιον άλλο.
    Εδώ ο υπουργός θα υποκλέψει τον εαυτό του και τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του?

Τόσος Ντόρος με τον Μπαρουφάκη από τα ΜΜΕ δεν το καταλαβαίνω, κάτι μου βρωμάει. Τελικα αυτη η εποχη πρεπει να ειναι η πιο μαυρη στην εποχη της υποτιθεμενης "δημοσιογραφιας". Εδώ τον κατηγορούνε που είχε plan B. Είναι δυνατόν να είσαι σοβαρή κυβέρνηση και να μην υπάρχει plan B? Εγώ κατηγορώ το Σύριζα ότι δεν είχε από πολύ νωρίς plan B και ποιο αναλυτικό.

Όλα αυτά τα λέω εγώ που δεν είμαι και φαν του Βαρουφάκη, ίσα ίσα που πιστεύω ότι έκανε πολλά λάθη και απέτυχε. Αλλά μονο ποιο συμπαθής μου γίνεται όταν ρίχνεται συνεχώς λάσπη από τα ΜΜΕ.
    Μια επεξήγηση του τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Yanis, από τον εξαιρετικό επιστήμονα και πρώην ΓΓ Πληροφοριακών συστημάτων επί ΓΑΠ, Δ.Σπινέλλη.

http://www.iefimerida.gr/news/219255...oklopi-ton-afm

Για όσους βιαστούν να κρίνουν την αξιοπιστία του Σπινέλλη, εκτός των 22 σελ. βιογραφικού του, παραιτήθηκε λόγω πολιτικών παρεμβάσεων και εγκυκλίων που ακύρωναν την επιβολή προστίμων στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που είχε καταφέρει να διασταυρώσει μέσω λογισμικού που είχε αναπτυχθεί στην ΓΓΠΣ επί των ημερών του (2011).
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αγιο είχαμε που βγήκε το όχι...:
    Άγιο είχαμε πραγματικά.... Αλλά για άλλους λόγους.
    Άσε που είναι και μερικοί που το πιστεύουν κι όλας τ0 ΟΧΙ
    Ρόμπα δεν γίναμε γιατί όλοι όσοι καταλαβαίνουν κάτι, γνωρίζουν
    πως όταν χρωστάς σε ξεσκίζουν. (χωρίς πολλά πολλά)
    Περί φαύλου κοίκλου στον οποίο είμαστε άκα ποιός θα
    κάνει επενδύσεις (με δικά του λεφτά)
    ακόμα περιμένουμε να μάθουμε (όχι να δουμε)
    Τέσπα όνειρο ήταν αλλά μερικοί από μας έιναι σαν το κογιότ...
    Πάμε για άλλα και μια μέρα θα τον φάμε το μπουστη το μπιπ μπιπ
    ανανήψαντας

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αυτό ακριβώς είχα καταλάβει κι εγώ ότι επιθυμούσε να κάνει από τη συνέντευξη που έδωσε ,τα ΜΜΕ έδωσαν λάθος ερμηνεία στο hacking που είπε.Για τα αποτελέσματα μιας τέτοιας κίνησης , που δεν απέχει σε τπτ από την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μέσα στη χώρα εκτός του ότι μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία υλοποίησης, τα όσα περιγράφει ο Σπινέλλης είναι ακριβέστατα ... Για το χρόνο που απαιτείται να γίνει μια τέτοια μετάβαση , όταν λέει ο Σπινέλλης για 1-2 μήνες από εταιρεία της Καλιφόρνια , το επιτελείο του Μπαρούφα από τους επίδοξους
    "χάκερ" (4-5 το σύνολο) θα χρειαζόταν μια 10ετία και στην κυκλοφορία του θα ήταν πιο προβληματικό από τα Windows SVista και διάτρητο σαν ελβετικό τυρί ...
    Για το Μπαρούφα , έχω αποφασίσει ότι δεν αξίζει ν ασχολούμαι άλλο μαζί του , μάλλον δεν έχει πάρε δώσε ούτε με τα οικονομικά ούτε με την κοινωνία . Δυστυχώς τον τύφλωσε το φως από τα φλας της δημοσιότητας και ξέχασε ποιος ήταν ο αρχικός του προορισμός .
    Respect mah authoritah!!!!

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Μια επεξήγηση του τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Yanis, από τον εξαιρετικό επιστήμονα και πρώην ΓΓ Πληροφοριακών συστημάτων επί ΓΑΠ, Δ.Σπινέλλη.

Για όσους βιαστούν να κρίνουν την αξιοπιστία του Σπινέλλη, εκτός των 22 σελ. βιογραφικού του, παραιτήθηκε λόγω πολιτικών παρεμβάσεων και εγκυκλίων που ακύρωναν την επιβολή προστίμων στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που είχε καταφέρει να διασταυρώσει μέσω λογισμικού που είχε αναπτυχθεί στην ΓΓΠΣ επί των ημερών του (2011).
    Τελικά τότε τι είχε γίνει με τον σπινέλλη μετά την παραίτηση του; Όντως παρέμεινε ως έμμισθος σύμβουλος του θεοχάρη στη ΓΓΠΣ; Μέχρι και ο βενιζέλος τον είχε κατηγορήσει τότε.

Εκείνο το σκάνδαλο με την παράτυπη είσπραξη κονδυλίων για έρευνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πως κατέληξε.

Δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν δεν έγινε τίποτα γι αυτό και ο insider σταμάτησε να κελαηδάει.

Οκ αυτο το καταλαβαινω. Εξαλου δεν ειπα ποτε οτι το plab B που ειχε ηταν καλο, αλλα να μην κατηγορουμε που ειχε plan B. Το απολυτως παραλογο ειναι να μην ειχε.

Τα ΜΜΕ παντως δεν λενε το παραπανω, λενε απειρες παπατζες και ουσιαστικα αυτο κατηγορησα. Οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν ειμαι υπερασπιστης του Μπαρουφακη, απλα μου γινεται συμπαθης οταν τον στηνουν στον τοιχο ολα τα ΜΜΕ με ηλιθιες κατηγοριες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Οκ αυτο το καταλαβαινω. Εξαλου δεν ειπα ποτε οτι το plab B που ειχε ηταν καλο, αλλα να μην κατηγορουμε που ειχε plan B. Το απολυτως παραλογο ειναι να μην ειχε.
    μια χαρά grexit έχουν και οι "άλλοι" τότε...

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Πιθανολογώ ότι ο κ. Βαρουφάκης εννοούσε....

Το πιθανότερο είναι ότι.....

Μλκ… τεκμηριωμένες επιστημονικά απόψεις….. όχι αστεία….

Τετοιο χακινγκ εχε να δει η ανθρωπότητα από τον καιρο του sneakers..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19