Μπράβο σου Γιάννη.
Μπράβο σου Γιάννη.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Φίλαι δεν είμαι ουτε Designer ουτε Commercial Manager του Ψυχογιού για να προτεινω σχέδιο. Είδα το προηγούμενο και μου βάρεσε
άσχημα στο μάτι γιατι δεν έχει να κανει με την Ιστορία μας αλλά με το που ας πουμε την προβάλουμε.Δεν κολλάει στα πάντα να βάζουμε
στοιχεία της ιστορίας μας (ονόματα,εικόνες..) σε κάτι μοντέρνο. Ένας κράνος που ειναι μια μοντέρνα εφεύρεση απαιτεί και να έχει κατι το
μοντέρνο που να το καλύπτει. Είναι σαν να παει ένας στη Φόρμουλα 1 και να βάλει αερογραφίες ανάλογες..
Τήν άποψη μου λεω και πάλι μπορεί να αρέσει στη κοινή γνώμη, σε μένα όχι!
Σόρυ που άργησα να απαντήσω τώρα το είδα οτι απευθύνθηκες σε μενα.
δεν ειναι αυτο το προβλημα αλλα το οτι επειδη η ξενη ιστορια και μυθολογια σου φαινονται εξωτικα τα βλεπεις με αλλο ματι..
δηλαδη σε ενοχλει ο αλεξανδρος αλλα ενας Σαμουραι η ενας νιντζα ειναι Οκ, το union jack η το tricolore φαινονται αγωνιστικα ενω η Ελληνικη σημαια κιτς...
και ο Βιατζι ειχε στα κρανη του παντα σχεδια με επειροες απο την Ρωμαικη αυτοκρατορια, κιτς?
ORGIA!!!!!
Παίδες τσάμπα το κουράζετε.
Κάτι το αντικειμενικά άσχημο, είναι να έχει ένα κράνος ορθογραφικά λάθη πχ (δεν πετάω μπηχτή. Παράδειγμα φέρνω. Αυτό ήταν πέρσι, πάει έφυγε.)
Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά.
Το κράνος άσχημο ΔΕΝ είναι.
Ωραία δουλειά έχει γίνει.
Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θα διάλεγε θεματολογία από την ελληνική μυθολογία, ή την αρχαία ελληνική γραμματεία για να διακοσμήσει το κράνος του, αν θα προτιμούσε μια νεκροκεφαλή και σπλατεριές, αν θα το ήθελε μονόχρωμο, αν το προτιμούσε ροζ και με τη γατούλα Hello Kitty, ή μια bimbo γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια, είναι καθαρά δικό του θέμα και αφορά το δικό του γούστο.
Το ότι υπάρχουνε χρυσαύγουλα και νομίζουν ότι έχουν πάρει εργολαβία όλη την ελληνική ιστορία, δε σημαίνει ότι όποιος διαβάζει Πλάτωνα (ή βάζει φωτογραφία του στο κράνος του) είναι φασισταριό.
Μην το μπλέξουμε το πράγμα.
Σε άλλον αρέσει, σε άλλον όχι.
Κάτι το κραυγαλέο κι αντικειμενικά λάθος δεν έχει.
Οπότε, ξαναλέω, μην το κουράζετε![]()
όταν χάνεται το μέτρο και κιτς μπορεί να θεωρηθεί και μήνυμα υπερπατριωτισμού. Ο Μπιάτζι έβαζε ένα διακριτικό σχέδιο από την αρχαία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία . Αν είχε βάλει πάνω ολόκληρο το Κολοσσαίο μαζί με τα λιοντάρια και τους μονομάχους θα ήταν άσχημο .
Respect mah authoritah!!!!
Και σε εμένα φαντάζει υπέρ το δέον "πατριωτικό"... Υπερβολή... Just sayin'
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
η αλήθεια είναι ότι ένα σύγχρονο ελληνικό ρέισινγκ κράνος πρέπει σίγουρα να έχει:
κάποιο κομμάτι μεμβράνη κάρμπον το οποίο αισθητικά κοσμεί κατά κόρον τα "γρήγορα" μηχανάκια,
αερογραφία ενός φραπέ, ή ενός κομπολογιού,
σίγουρα γρατσουνίτσες από monster, το ποτό που πίνουν οι γρήγοροι,
και ενδεχομένως στο πίσω μέρος το μόνο που επιτρέπεται να γραφεί σε αρχαία γραμματοσειρά
είναι το σύγρονο "ρούφηξον την κόνιν μου"....
οτιδήποτε άλλο που αναφέρεται στην ελληνική ιστορία είναι υπερβολικό, κιτς
και θυμίζει έντονα πατριδολατρεία (μπλιαχ), είτε έχει χλαμύδα, είτε φουστανέλλα....
τεσπα, προλαβαίνεις να το ξαναβάψεις πριν τρέξει....
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 28/07/2015 στις 09:48.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το αυτο που λενε τα παιδια παραπανω. Δεν το παω στο πατριωτικο ουτε θα πω οτι "χρυσαυγιζει" το κρανος..αλλα δειξε κατι απο τον τοπο σου με διακριτικοτητα. Πχ αυτο που εχει κανει ο Λορε και εχει σχεση με την Ελλαδα![]()
Χαλοου, το κράνος υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν ως κατασκευή . Για τον κλαρινογαμπρο το λέω.