Ένα είναι το αρχιδάτο cruiser: Triumph Rocket III
2300cc, 22 κιλά ροπής.
Όποιος το έχει καβαλήσει ξέρει.
Ένα είναι το αρχιδάτο cruiser: Triumph Rocket III
2300cc, 22 κιλά ροπής.
Όποιος το έχει καβαλήσει ξέρει.
Χωρίς φέρινγκ όμως
Ναι, αυτά τα Rune (τί Rune, Ruin πρέπει να τα λέγαν) άρχισαν αυτήν την μόδα του χαμηλού cruiser αλλά με πολυκύλινδρη και ουχι V2, όπως την ακολουθεί και το CTX13.
Αν τόχαν κάνει σαν Silverwing (GL500 όχι το 600αρι scooter!) ή σαν παλιό f6c, θάταν πολύ πιο όμορφο, κατα την ταπεινοτάτη γνώμη μου.
Είπαμε θέλουν όλοι Batmobile τώρα!
Μαρέσει που τόχουν και μονόσελο, ποιά γκόμενα θα βρεθεί να ανέβει πάνω σε αυτό το βρεφικής ηληκίας παιγνιζάκι;
Ένα;
Aν ήταν να ψωνίσω θα προτιμούσα Diavel. Σε όλα τον απαυτώνει τον Ροκά
Ας μην ξεχνάμε και τα 360 κιλα βάρους.2300cc, 22 κιλά ροπής.
Μονο σε όγκο (άντε ΙΣΩΣ και σε άνεση) βαράει τον Διάβολο.
Έχει ο γείτονάς μου αλλά δεν τον έχω ψήσει να με αφήσει να δοκιμάσω. Είναι και «Αγγελος της Κόλασης» δεν ξέρω πόσο με παίρνει να τον πιέσω. Αν και τελευταία, από ο,τι βλέπω όλο πόζα είναι οι τύποι και από τσαμπουκά γατάκια.Όποιος το έχει καβαλήσει ξέρει.
Καλα αυτά αισθητικά ειναι batmobile, imho αυτού του είδους ειναι γέφυρα μεταξύ custom-cruiser λίγο παρμένες απο τα κινηματογραφικά στουντιος, το ctx δεν έχει σκεση μαυτα ειναι εμορφο!!
Ενώ το stx(απο αντιςτοιχη κατηγορία)που έβγαινε ως τωρα ηταν απο παπουδιερα έως αδιάφορο αισθητικά
Παράλληλα Στο ctx δείτε λεπτομέρεια τις εξατμίσεις ποςο όμορφα βγαίνουν απο 4 σε 2
Νομίζω με την παρουσίαση του νέου αφρικα και με το υπάρχον κάτι κάνανε οι χονταιοι βρηκαν ωραιο τυπα σχεδιαστη που νιώθει πραγματικά απο αισθητική
Το καλύτερο μηχανάκι είναι αυτό που... σ αρέσει περισσότερο! (για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις)
Και μην περιμένεις παλαμάκια απ' όλους.
Ότι, μα ότι και νάνε αυτό, πάντα σε κάποιους δεν θα αρέσει. (για τους λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν)
μωρέ και το βεμαξ βάζω στην εξίσωση που είναι κ αυτό υπερτούμπανο
αλλά μόνο κ μόνο η αίσθηση ότι έχεις δύο χιλιάδες τριακόσια κυβικά ανάμεσα στα πόδια σου φτάνει πιστεψέ με.
ήχος; δεν έχω ξανασυντήσει τέτοια χροιά. πούλμαν στο χαλαρό, βρυχηθμός λιονταριού στα κόκκινα