Γεία σας...Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για αγορά μηχανής και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο...Αξιοπιστία, ανταλλακτικα κλπ...
Γεία σας...Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για αγορά μηχανής και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο...Αξιοπιστία, ανταλλακτικα κλπ...
Ολα κρίνονται σε τι κατάσταση μπορείς να το βρεις, ελάχιστα ειναι τα 550ρια που το συγκεκριμμενο ειναι πολυ πιο ροπάτο απο το 400αρι με την ίδια σχεδόν ιπποδύναμη
Ανταλλακτικά βρίσκονται κάποια ομως και αρκετα ακριβά λογο μη εμπορικότητας λογο παλαιότητας
Κατα τα αλλα πολυ όμορφο μηχανάκι
Αξιόπιστο??
μιλάμε για μηχανάκια με χαμηλές προδιαγραφές, απλοικά αερόψυκτα χωρις ηλεκτρονικά χωρις τίποτα και με μοτερ που προερχονται από κανα 2 δεκαετίες πριν φορεθούν στα zephyr τι περιμένεις να είναι ζημιάρικα?
όμως μιλάμε για μοντέλα αισίως 25 ετών εαν οι κατοχοι που το είχαν το κακοποιούσαν και δεν κάναν τις συντηρήσεις του τι να περιμένεις? εαν αγόραζα ενα τέτοιο θα το έκανα συνειδητά για ξεκινήσω το restoring του και μετα να μπορεί να κυκλοφορήσει ξανά στους δρόμους εκτός και εαν βρεις το απόλυτο κελεπούρι
θα πρότεινα εαν εισαι νεος στο κουρμπέτι αστο για κατι νεότερο να κανεις την δουλειά σου και να μην εισαι τσιμα με τα φράγκα π.χ. cbf250, ybr250
you rise you fall you're down then you rise again
Σαν αυτο λες ε..?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6720113/
Ναι και μου ειπε πως ακουγεται λιγο η καμπανα οταν ειναι κρυο...
Aυτό ειναι φυσιολογικό για ολα τα Kawasaki της εποχής του, δεν ειναι πρόβλημα.
Αν εχει συντηρηθεί γενικά σωστά ειναι πολύ αξιόπιστο. Βλέπω αλλαγμένη εξατμιση και σιγουρα βαμμένο τεπόζιτο, αλλά και η τιμή ειναι χαμηλή.
Εχε υπ όψιν οτι σε μεγεθος ειναι λιγο μικρό το 550 και το 400, καμμία σχεση με το 750.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
IMHO Cb500 er5 gs500 πιο εύκολα βρίσκεις σε καλή κατάσταση ο Ζέφυρος θελει στοργή αγάπη και προδερμ
Παντως εχω ακούσει οτι ο θόρυβος στην καμπάνα δεν είναι οτι καλύτερο και θέλει αλλαγή για να μην προκαλέσει και τιποτα αλλο...
Συγκεκριμένα ψάχνω κάτι για να το κάνω cafe racer....Οχι πολύ ακριβό γυρω στα 1500, και απλά με ενδιαφέρει να ξέρω οτι το μοτερ του δεν έχει πολλά προβήματα... Για αύτο με ρώτησα για το zephyr γιατι έχει καλή βάση για cafe racer απλα εχει το θέμα της καμπάνας που ακούγεται...Αν έχετε να προτείνετε κάποια αλλή μηχανή σας ακούω...
αλλο ενα μηχανακι στον βωμο των καφε....
παρε ενα συπερ φορ
ORGIA!!!!!
Οριστε: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5603764/
Παρε το 750 (ιδια τελη και εξοδα), ειναι σχεδον ετοιμο. Βαζεις δυο στρογγυλα number plate στα πλαϊνα, ισια καρατιμονα, φορας τραγιασκα και εισαι ετοιμος για τα χιπστερ στεκια!![]()
MADE IN JAPAN 日本製