Τώρα που το λες.....
...και εγώ τα γκομενάκια κοιτάω, ποιος είναι ο Χάρβεϊ;![]()
Τώρα που το λες.....
...και εγώ τα γκομενάκια κοιτάω, ποιος είναι ο Χάρβεϊ;![]()
την σιερα δεν την εχω δει αλλα συμφωνα με τα λινκς http://www.imdb.com/media/rm17064709...?ref_=nm_ov_ph συμφωνω απολυτως...
Έχει κάποιες σταθερές αξίες (βλ Donna) και αρκετές που περνάνε σαν διάτοντες αστέρες σε κάποια επεισόδια. Εγώ γούσταρα το Τζενάκι αλλά ο παπάρας προτίμησε την ξυλοπόδαρη.
Δεν υπάρχει περίπτωση όμως φυσιολογικός άντρας να προσέξει το στόμα του Harvey.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Κατέβασα αυτό sex drugs and rock and roll
Δύο επεισόδια έχουν βγει, το πρώτο είχε σχετική πλάκα, θέλω να δω και το δεύτερο. Κάτι σαν το καλιφορνικέισον δείχνει, αλλά με ροκ σταρς (και δεν ξέρω αν θα δέσει η χημεία του καστ ή αν το στόρι θα βγει καλό).
Και... spoiler alert το reset στο wayward pines δεν το περίμενα με τίποτα! Άιντε να δούμε αν μπορεί να γίνει η δεύτερη σεζόν ενδιαφέρουσα.![]()
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/07/2015 στις 10:28.
Αυτό το Mr. Robot το προσπάθησα, μετά και το 9.x που χει στο imdb αλλά ειλικρινά ψάχνω δικαιολογία για να μην με παίρνει ο ύπνος...
Το μιλφίδιο η Ντόνα δεν πιάνει μία μπροστά στο φουφούδι τη Ρείτσελ, μη τρελαθούμε τελείως!
Anyway, wish list:
1) Community
2) Person Of Interest
3) Sense8
4) New Girl
5) Arrested Development
6) Agents Of S.H.I.E.L.D.
Τη Ρέιτσελ με το αχ μη μου απτου στυλάκι μου έρχεται να τη πλακώσω στα χαστούκια.
Την Ντόνα όμως......
...Φυσιολογικη γυναικα ομως.........
Ζευκα μετα απο πολλα επεισοδια (συγνωμη, θρεντς) αρχιζω να σε συμπαθω, εχουμε πολυ παρομοια γουστα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εγω σας το λεγα για το New Girl, εχει γ@μω τους χαρακτηρες...να το δειτε
Person of Interest επισης, αλλα το εχουμε ηδη πει.
Κατα τα αλλα εχω πιασει numbers και παρακολουθω και τα καινουρια απο suits, the strain, hannibal (τουλαχιστον τωρα οι εξελιξεις τρεχουν σ συτο)
καλοκαιρι ομως, κουραση απο τη ζεστη, οποτε οτι και να βλεπεις, οταν βλεπεις, αποκοιμιεσαι στη μεση των επεισοδιων.....αχ ρε νιατα και που'στε?!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Για οσους βλεπετε The Strain, Νομιζω θα απολαυσετε αυτο το βιντεακι....
http://www.tv.com/shows/the-strain/c...or-1436818944/
The Brink!!!!
Γεια σου ρε Νικ!
Λόγο αυπνίας είδα εχθές τα επεισόδια 2, 3 και τέσσερα του True Detective... φτιάχνει κάπως το χάος, ο Collin Farrell εξακολουθεί να με ξενερώνει, ο Vaughn κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν παύει να μου θυμίζει τος σαχλές ταινίες που έπαιζε μέχρι εχθές, ο τροχόμπατσος είναι πολύ clean cut για τον ρόλο και τελικά τι μένει; H Μπεζερίδη που απλά χαίρεσαι να την χαζεύεις. Σε σχέση με το ένα που είχε δύο πρωταγωνιστές μαύρες τρύπες που ρούφαγαν τα πάντα γύρω τους αυτό δεν έχει κάποιον στο ρόλο πριμαντόνας, απλά το μοίρασαν σε τέσσερις πιο μετριοπαθείς αλλά εξίσου προβληματικούς... σε καμία περίπτωση ισάξιο με τον πρώτο κύκλο αλλά οκ τελικά βλέπεται...
Πάντως κατάφεραν πάλι να δημιουργήσουν συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, κινηματογραφικά είναι άψογο. Lera Lynn (η κατατονική που παίζει μπαλάντες με την κιθάρα της στο μπαρ) πολύ καλή!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE