Εάν έχεις τύχη……..
Εχτες της 8 το απόγευμα κάναμε βόλτα με την Κατερίνα στην γειτονιά μας με την σκυλίτσα μας και συζητούσαμε τα περί διακοπών κλπ. Κάποια στιγμή από την άλλη μεριά του δρόμου εμφανίζεται ένας τύπος ο όποιος έχει δεμένο με ένα σκηνή 6-8 μέτρα ένα τσόου -τσόου αυτά τα σκυλιά που είναι σαν μικρά λιοντάρια με την μπλε γλώσσα.
Λόγο του ότι το είχαμε ξανασυναντήσει περνώντας από κοντά από το σπίτι που ζει είχαμε δει ότι είναι επιθετικό . όποτε πήγαμε στην άλλη άκρη του δρόμου ανεβήκαμε στο πεζοδρόμιο για να περάσουν αυτοί από το απέναντι πεζοδρόμιο βάζοντας της σκυλίτσα μας πιο άκρη να την προστατεύουμε γιατί αυτή είναι παιχνιδιάρα και καλόψυχη. Την ώρα που μας έχουν περάσει και τους έχουμε αφήσει πίσω βλέπω κάτι λευκό να πέφτει στα πόδια της Κατερίνας από πίσω να αρπάζει το αριστερό της πόδι και να την τράβα να την πεταει κάτω και να την σέρνει . καθώς όρμισα στον σκύλο να βγάλω την Κατερίνα από τα δόντια του αυτός την άφησε και έφυγε . το πόδι της Κατερίνας είχε ένα σκίσιμο στην γάμπα και το αίμα και κομμάτια από την σακάτης ήταν διάσπαρτα. Με το ένα χέρι προσπαθώ να κλίσω την πληγή και με το άλλο περνώ τον γιο μου τον Γιάννη να πάρει το αμάξι και να έρθει αμέσως.
Σε χρόνο μηδέν είναι κοντά μας βάζουμε την Κατερίνα στο αμάξι και πάμε στο άγια Όλγα που εφημέρευε . εκεί της έκαναν ράμματα στην γάμπα και διαγνώστηκε και κάταγμα στον δεξί αγκώνα ,όπως την τραβαγε και την πέταξε κάτω έπεσε με το χέρι της και έσπασε στο ν αγκώνα. Της είπαν σε μια εβδομάδα να πάει να το δουν τα χέρι της πως πάει μήπως χρειαστεί επέμβαση σε χειρουργιο.
Στο νοσοκομείο ήρθε ο τύπος που είχε το σκυλί του ζήτησα το βιβλιάριο για να δω εάν έχει κάνει εμβόλια μου είπε ότι δεν έχει αλλά ο γιατρός του, του είπε ότι το σκυλί είναι υγιείς.
Του είπα γιατί αφού το σκυλί σου δαγκώνει δεν του βάζεις φίμωτρο η να έχεις κοντό σκηνή?
Η απάντηση του ήταν ότι δεν έχει ξαναδαγκοσει αλλά έξω από το σπίτι πότε . τον ίδιο τον έχει δαγκώσει 4-5 φόρες όμως όπως και αυτόν που προσπάθησε να το κουρέψει και εκείνον που προσπάθησε να το λούση. Και οποίον πάει να μπει σπίτι τους δαγκώνει.
Ρε μεγάλε ο σκύλος έχει δαγκώσει τόσες φόρες και έχει γευτεί ανθρώπινο αίμα και τον αφήνεις και ζει?
Ε τον λυπάμαι μου λέει.
Εγώ όμως είμαι καψική και δεν τον λυπάμαι ούτε αυτόν ούτε τον σκύλο του . κατέθεσα μήνυση και πήγα την Κατερίνα στον ιατροδικαστή να την εξετάσει και η αστυνομία κατόπιν αυτών κίνησε διαδικασία για σοβαρές σωματικές βλάβες… θα τον γαμίσω τον μαλακα