Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Το cbr και πιο γρηγορο ειναι και πιο καλοστημενο γιατι δεν το κοιτας εχει καποιοα σε καλες τιμες.
Δεν ξερω βεβαια μεχρι ποσα λεφτα θες να διαθεσεις.
Παντως αν πας περιπου στο 1000 νομιζω οτι τα cbf που υπαρχουν σε σχεση με τα παπια ειναι μακραν καλυτερα και πιο αξιοπιστα και πιο καθαρα.
Κανεις δεν μετανιωσε για cbf που πηρε. Και πιστευω οτι δεν θα πεσουν και πολυ οι τιμες αν θες να το διωξεις συντομα.
LIVE FREEEEE!!!!!
πιστευω πως ενα 125αρι τυπου cbr, cbf, ybr ειναι καλυτερο σαν συνολο απο 1 παπι. θα σε καλυψουν σαν εργαλεια πολης, τα σερβις και τα λαστιχα κοστιζουν λιγο παραπανω απο 1 παπι, αλλα το μονο μειωνεκτημα τους για μενα ειναι ο συμπλεκτης. αν δεν εχεις προβλημα τοτε παρε 1 τετοιο και οχι παπι.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Αυτο που βλεπω παντως, είναι ότι οι αποψεις διίστανται. Εδω μεσα οι περισσοτεροι υποστηριζουν τα μοτοσυκλετακια, αλλα εξω στο δρομο λαμβανω πιο πολλα ναι υπερ του παπιου. Ισως τα μοτοσυκλετακια δεν ειναι ευρεως διαδεδομενα, και δεν εχει μεγαλη επαφη ο κοσμος μ αυτα...
ΦΙΛΑΡΑΚΟ........
Όταν είχα το μπλέ πάνταχ ,την πορτοκαλί λαβέρντα,το μπλέ σακς την άσπρη κόκκινη μοντέσα κ.λ.π...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ....!!!
Όταν βαρέθηκα να μαζεύω λάδια από το γκαράζ,κι όταν άρχισα να βλέπω τα Ντουκάτι με Γιαπωνέζικες
αναρτήσεις και φρένα είχα πλέον ξενερώσει,αλλά και πάλι δεν ξέρω ΑΝ ΕΙΧΕΣ γεννηθεί.
Τώρα πια στα 60 μου παιδεύομαι με ένα Χαγιαμπούζα μια και δεν μπορώ να αντέξω τις συγκινήσεις
των ΝΕΩΝ Ευρωπαικών που λες....!!!!
Τελικά ΦΑΛΙΡΙΣΕ ή όχι αυτή η Απρίλια..??
Μήπως κι εκείνη η διάσημη Ντουκάτι αγοράστηκε από μια αυτοκινητοβιομηχανία..??
Και κάτι κορυφαία της μοντέλλα κυκλοφοράνε με Τζαπάν αναρτήσεις και φρένα..?? Λέμε τώρα
Πες μου ότι λατρεύεις και τα BMW να κλείσω σαν μηχανόβιος πρόωρα και άδικα..!!!
![]()
μην το κάνουμε κι αυτό japan vs europe. δεν αντέχω άλλους κάλους.
η τελευταία δεκαετία δεν έχει καμία σχέση με όσα ήξεραν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι
για τα ευρωπαϊκά μηχανάκια. παρακαλώ ή μείνετε σε όσα ευρωπαϊκά ξέρατε παλιότερα
ή -λίγο δύσκολο- να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.
over&out από μένα κ ζητώ συγνώμη στο δημιουργό του θρεντ για το σπαμ.
ΚΛΕΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
Μιά και δεν σου έφτασε το προηγούμενο η κάνεις πως δεν κατάλαβες.
Πάρε λοιπόν ένα tiger explorer του 2014.Μήπως ξέρεις τι είναι η kayaba..??
Μήπως πια είναι η Nissin και τι σχέση έχουν με το σούπερ-σύγχρονο Ευρω-πέος
του 2014 που μάλλον συμπεριλαμβάνεται στα της τελευταίας δεκαετίας..??
Τόση εξέλιξη..?? Ζαλίζομαι......λέμε,το 70-80 φιλαράκι μου τουλάχιστον,.....
ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ....!!!!
Αυτά ξέρω κι εγώ και όλοι όσοι ασχολούνται φίλε μου για τα Ευρωπαικά
και τα παλαιά άλλά και τα ΝΕΑ,τι λες ενημερώνομαι ..??
Α...και το hayabusa φόρεσε μπρέμπο.......ολεεεεε..!!!
Δημιουργέ συγχώρα με και μένα,αλλά καμμιά φορά με πιάνει
να μαθαίνω λίγη ιστορία....!!!!
υγ. Πάρε και το απρίλια και πάνε σε καμμιά κατηφορική, κανένα Πήλιο,
κανέναν Ταύγετο,καμμιά Μάνη,καμμιά Βωβούσα και παρακάλα μη βρεις ΠΑΠΑΚΙ έστω
και σαράβαλο μπροστά σου γιατί θα νοιώσεις πολύ ντροπή λέμε...!!!
Cbr 125 καρμπυρατεράτο είναι μια χαρά μοτοσυκλετάκι για να μάθεις και συμπλέκτη και να στρίβεις ... είναι καλύτερο και σαν ποιότητα κατασκευής από το cbf καί λόγω υδρόψυκτου κινητήρα αλλά και λόγω στησίματος , αν είσαι παλικάρι που το τρως όλο το φαΐ σου οι μαμά αναρτήσεις του cbf θα σου φανούν τραγικές
τι λες παλικάρι μου ....
δώσμου ένα οποιοδήποτε ευρωπαικό μοτάρντ , άσε με να κάνω μια δυο πάνω κάτω τη διαδρομή, και μετά φέρε και παπί και ss και τρακτέρ και δεν ξερω και γω τι άλλο
??????
και η ducati φαλίρισε; και η ktm; και η ohlins; και τόσα αυτοκινητοφίρμες;
καλά, πόσα aprilia σε έχουν πατήσει και τα λες αυτά;
καλύτερα να πετάς γνώμες για την αεκ και όχι για μηχάνες, τουλάχιστον δεν κινδυνέυει κανείς να σε πάρει στα σοβαρα
ακόμα και το ταπεινό cbf125 είναι πού πιο άνετο απο παπί (διαδρομές αναρτήσεων, σέλα), έχει και αυτονομία και έχει και κάτι εντελώς ασήμαντο: 2 τιμονόπλακες, ενώ έχει ίδια κατανάλωση με ένα παπί
Τελοσπαντων, εγω καταλαβαινω (αναμεσα σε ολα τα γενικα σχολια περι μηχανων), οτι οι περισσοτεροι συμφωνειτε με το μοτοσυκλετακι. Ηδη ειδα ενα cbf σημερα, και παρ ολο που ο μηχανικος ηθελε να με στρεψει κι αυτος στα παπια, δε νομιζω οτι με ταρακουνησε ιδιαιτερα... Cbr βλεπω οτι ειναι συνηθως παλαιοτερα, χωρις ψεκασμο, περισσοτερη καταναλωση και πολυ πιο σπορ εμφανιση, που μου φαινεται οτι δειχνει λιγο αστεια σε τοσο λιγα κυβικα